Christmas feelings <3

Blev inte att vara med Cornelia idag så jag blev typ tvungen att följa till Nolia, för min bror hade hockeymatch och jag har typ aldrig kollat på nån av hans matcher så ja.. Det var inte speciellt kul och så, HAHA! Men bättre än inget, eller? Sen frös jag jätte mycket om mina fötter, inte kul alltså..
Och sen for vi hem och sen hade mamma fart på kyrkmarknaden och då hon kom hem hade hon med sig glögg och det var så sjukt gott! Jag älskar glögg! Och så fick jag juuul känsla, såhär as mysigt, hihihihihi, snart är det ju första advent också och om typ 5 veckor är det JUL, OMG!!!!! :D Åh, längtar tills man vaknar på julafton morgonen och går upp och kollar ut genom fönstret och de är vitt med snö och ljuuust! Sen går man till julstrumporna och öppnar paket, ehehehe! Och sen all god mat, paket osvosv.. ÅH SÅ UNDERBART!

m i c h e l l eVogueChanelchristmas, girl, photography, text, typography - inspiring picture on Favim.comChristmas Lights | Flickr - Photo Sharing!Merry Christmas | Flickr - Photo Sharing!Let's risk the ocean,

SÅÅÅ GALET MYSIGT :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback