Hakkas

Har match mot Hakkas idag, tror det ligger vid Gällivare. Eller det gör de.. :) Hoppas vi vinner! Förra gången vann vi med 7-2 mot dom ithink? Det kommer ändå bli drygt att åka dit..Tar typ 2 timmar eller nå, jippi.

AJA. Igår var jag med Äggis. Vi typ snaaaaaacka, flummaaaaa och typ chillade!

Tror dom kommer och hämtar mig nu, asså dom jag ska åka med till matchen, puss, önska oss lycka till ;-)

Agniz today, jao.


SKOLA..

Nu har ju skolan börjat så ja.. Första dagen var as slapp, andra oxå! Och alla andra dagar i veckan oxå, hahah! På onsdan så for vi på läger med "nya" klassen för att lära kanna varann :) Det var as kul!
Vi körde massa lejda lekar och flumma, snacka, tog bilder och sånt. Idag var typ en vanlig dag.. Fast ändå slapp! Sen nu är de heeelg, ohyeah! Imorrn ska jag kanske vara med ägget Agge! HIHIHI.. Aja, pusssssss.



hälluuu gammal sär bild! :')

- drop dead gorgeous vol. 4 - Fotoalbumestas muerto picture on VisualizeUsFashiongllamorousOur Planet Is BeautifulNESSTYLEFerris wishesdeviantART Daily Deviations for TodayGet ObsessedInstagramHey cutie, welcome to kitt3yzzzHey cutie, welcome to kitt3yzzz
TATTOO DESIGNS: Beautiful Tattoo girl In JapanLet's Make it Dangerous;Lose Yourself a littleSometimes It's Better Alone by =oO-Rein-Oo on deviantARTINSPIRATION / QUOTATIONS / PICTURES's Photos - Wall PhotosФотографии профиля (1)Fashions fade, Style is eternal.

- weheartit.com

Fader Abraham :***

Hallö, tänkte skriva litteglann vad jag.. gjort?
Okey, i typ förrgår så var jag med Cornelia, sen så sov jag där. Vi målade varandras naglar och tånaglar, HAHA! Sen skulle vi fara ut nånstans och då såg vi typ moln (okej..dimma) som var as lågt ner och då gick vi typ till dom och tog söta bilder. Sen fick vi typ panik för att vi såg nån bil, haha.. ingen kommentar..

Sen dagen efter så var jag med Cornelia till typ.. 3/4? Sen for jag hem och åt middag, sen efter ett tag for jag med Vilma, Emilia och Cornelia till träningen, fast Cornelia och Emilia cyklade as söligt. Haha..

Och idag.. har jag typ inte gjort nå? Först på morgonen vaknade jag typ 8 (!!!!!!) för det var typ nå gubbar eller nå som började borra under vårt hus med nån maskin som lät jätte högt ): Sen varje gång jag somna om så starta dom den där maskin grejen igen, fatta damp jag fick! Och sen var jag "barnvakt" till Mållepålle..
Och för ett tag sen så hade vi match mot nåt Kalix lag, vi förlora med 4-2 och jag sög. Var typ en av mina sämsta matcher nånsin? Kul.

Aja, puss!





YEyeyeyeyeJOJojoa

Hej, har inget att blogga om, men jag bloggar ändå? Ska kanske vara med Cornelia idag, då hennes kusin fart hem :) Så jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hejdå.

THAIGARDEN

Blir att fara och kääääka på thaigarden med Agnes och hennes familj, och min egen, daah. :) Imorse så var jag och mamma (kul liv) på "smygpremiären" av filmen Jag Saknar Dig, vi var typ statister där för 2 ÅR sen, den var typ as bra! Tyckte då jag.. Höhö. Och jaaaa, hej. Måste gå och platta håret nu. Så puss på alla söta och fula :D



HAHA, bild från igår på morgonen, asså på min fööödelsedag. Agnes sov ju över då oxå, så hon var med på morgonen! Det var as kul! Hihihihihihihi!♥ Redigera den för att vi var något öööövertrötta.. HAHA.



Min goooda tårta, som jag blev fettmett av! (vet att de it stavas mett, jajajajajaja) 

13 ÅR!

Grattis till mig själv! :D Normalt.. ! Haha, men nu är jag treeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttooooooooon :')

Pusspåde jagesne.


sjjfi4jk7n4nl

Tjå, i förrgår så var jag först typ med mina kusiner lite sen for jag till Agnes husvagn och sov där! De var as kul :) Förrutom att det kom nå småbarn som var as lejda och fråga om vi ville spela fotboll med dom och då gjorde vi det sen var dom helt tröga. Dom typ sparka min lillebror så att han typ inte kunde gå och sa att vi va tjocka? Eh.. HAHA. Sen så hade dom as ful dialekt, typ muminspråk :o
Och igår var jag hos Agnes ju och klockan typ 3 kom pappa och hämta mig för då skulle vi äta middag med mina kusiner och då fick jag as ont i örat och huvudet.. Och nu har jag typ feber.. Asså jag vill vara friiiiisk jujujujujujujuuuuu!
Haha, lejt inlägg.. Hejdå :D



Konstig bild på grönan?

'

Kul att jag fortfarande är sjuk..

Åååh.

Kul att jag vakna typ halv 9 för att jag hade as ont i halsen och var as täppt i näsan och mina öron typ gjorde skit ont. Jätte kul, hahahahaha. Ååååh, jag dÖr. Jag ork it vara sjuk och jag fyller ju typ år om 10 dagar och då kan jag INTE vara sjuk (a) Och en sak till.. Jag tror jag skrev fel i min blogg.. mamma fyller inte år idag, hon fyller år imorrn, HAHA. Jag skrev typ "och imorrn fyller mamma år.." (asså jag skrev det igår, för er som it fatta, daah)
Nu ska jag be mamma köpa halstabletter.. HEHE. Puss.



<3


Where do we go


Vill haaaaaaaaaaaa.. ♥ Eller i annan färg, fast randiiiiiiiiiigt! ;)





AAAAAAAJ MIIIIIIIIN HAAAAAALS.

Yeeeeeeeah, kul att vara sjuk! Jag älskart!.. Drogar typ bafucin, eller vad de då heter.. Det smakar typ gammal banan, uew :( Idag kommer jag som ha kul, typ sitta hemma, yeiiiii! Sen imorrn fyller mamma år. OCH JAG FYLLER ÅR OM 11 DAGAR!! :D Happy birthday toooooo meeeeeeee!
pepepepeppepepe pusssssss.


TRYCK F5

Min blogg cpar lite.. Men tryck F5 så blir den nog normal.. ;)

I förrgår var jag på PDOL med Agge, och det var awesooooooooooooooooooooome! Vi köpte as fina tröjor, där det står "Jag är inte dum...Jag har bara otur då jag tänker" HAHA, gulligt.. Sen såg vi Veronica Maggio, fast sen var det as trångt där framme där vi stod så vi orka it va där då, så vi gick typ omkring och sånt och sen kom det en as cool kille som typ var från Överkalix och börja prata med oss HAHA, och sen gav vi han en sån där "hammare" som piper när man slår med den och då börja han slå oss med den HAHAHAH, och sen så innan han gick sa han typ "nu har ni haft en rolig kväll, för ni träffa MIG" HAHAHAH! Och så hedde (vet att det it heter de, hehe) han fram handen, typ som en "knytnäve" och ville att vi skulle slå på den, ni fattar.. HAHA!

Sen igår var jag på släktträff, kul liv.. Och nu.. Är jag sjuk :( Har as ont i halsen.. 

Men puss, ha en bra dag :)




Ny header, bild av Agnes, hihihihihihihihi♥


ASSÅ njdqghe8y5b4u5j48765y3

JAG HATAR MIN BLOGG. FÅR CPCPCPCPCPCCPP RYXCCCCCCCCK! ÅÅÅÅÅÅÅH, ASSÅ NITHRUI46N54KL JAG KAN IT ÄNDRA TEMA/HEADER OCH SÅNT+!?!`!?!? FÖR DET SPARAS INTE, HUHBUHUHUH :'( JAG DÖÖÖÖÖÖÖR..




RSS 2.0