yo! ;]

kom hem från träningen för typ ett tag sen, så jag tänker blogga lite. skulle egentligen duscha men mamma gick dit före mig, för jag satt vid datorn så länge .. hehe ;$ men iaf, träningen gick sådär? jag fick sjukt mycket mjälthugg, höll typ på att dö! nästan, men jag kunde knappt andas, för det gjorde as ont i "magen" & sånt. så jag typ svimmade, eller hehehe.. jag svimma ju inte, men det kändes som det, fast jag överdrev nog med det. fast det gjorde iaf fett ont, kunde knappt gå. fast sen vart det lite bättre. och jag hade inte ens ätit på flera timmar!
sen gjorde vi nå passnings grejs & blablabla...osv, osv! shit, snart ska jag operera mig, jag är liiiite nervös. vilma sa att jag skulle få 26 sprutor i gommen & 16 i tandköttet, omg, hoppas det it är sant, hähä. fast det är dock lite bra, jag slipper ju cp skola! fast jag vill komma på fredag för då har vi fotbollsturnering & sen ska vi få se en film vi gjort på dansen, skit. fast ajja, jag slipper skolan! :D  men nu så säger mamma att jag kan gå och duscha så okey, skriver kanske imorrn! fast jag ska kanske till agnes.
men pusssssssssssssssssssssss med massa s!♥


sakna turkland! yeah, jag var magdanssös, men dissa att jag tröck ut magen :''s


träning snart

far snart på fotbolls träning i rosvik :)
vi slutde 12 idag, fett nice! shit, måste gå nu.
hejs! (mp)

helgen hitills

chacha bloggen, kan berätta lite om min helg hitills o sorry för bäst uppdatering!(a) men iaf, den började med att (i fredags, hehe) så for jag hem typ snabbt för att packa lite ode, sen for jag till cornelia o lotta var oxå där. vi såg först nån film som jag tyckte sög o lotta o cornelia hade redan sett den typ 3 ggr så vi såg bara typ 30 min, den var läskig.
 förutom att det var en cool liten kille som var med, höll på att skratta ihjäl mig när han sa nå grejs, hihi. men sen typ snacka vi o massa sen hade jag tagit med nån film, kommer it ihåg vad den hette, HAHAH, kollade aldrig det ens. men den var sådär, nån frän 'spion' film. sen så hade vi något flum. och lotta somnade as fort, naw..
men jag o cornelia var vakna, sen somna vi typ, it så sent men vi skulle upp ändå ganska tidigt. så vi vaknade typ klockan HALV 9! OMG. sen var alla typ vakna men lotta 'somnade om' och jag o cornelia försökte komma på nå onda planer, HAAHAH. vi tänkte göra massa dumt m lottis så vi satt o 'planera' HAHAH, sen typ efter ett tag så sa LOTTA ba: asså jag har ju hört allt! ni är sämst på att viska! och vi typ skratta ihjäl oss, inte fail. så vi smsa våra fina planer men vi gjorde inget av det för sen vakna ändå lotta.
 så vi fixade oss och sen skulle vi till stan så vi gick till busshållplatsen o bussen skulle typ komma klockan halv 12. så vi stod typ o vänta, vänta o vänta, sen var klockan typ 12..så cornelia ringde t länstrafiken o dom typ: det går ingen buss då. och vi psykade sönder, VI HADE JU KOLLAT TID O ALLT!! fick helt rönne. så vi gick hem t cornelia men då skjutsade hennes pappa oss till stan, men vi hann knappt gå nå, typ en kvart för vi for typ kvart i ett från henne o vi skulle se bio typ två, så först tog vi ut biljetterna t den finfina filmen vi skulle se sen så gick vi på stan typ 20 minuter o då träffade jag saknade agnes!♥
 och sen gick vi o köpte godis o sånt, sen såg vi filmen. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, trassel! :o C00Lt ju. den var jääätte bra. sen hann vi gå typ 10 minuter på stan efter filmen för sen stängde stan, hihi. jag hann köpa en mascara för 20 kr, shit, den kanske it är så bra men ändå. ojojoj, nu har jag skrivit mycket. stoltheten som man känner nu är big. men hejdå! ;-)



HAHAH stek, men jag bjuder :D


På skolan

Hej bloggar från skolans internet grejs, på mobilen, lalalalala så nice. har typ haft svenska o vi börjar snart igen, om 10 så orkar it blogga mer nu, hejs;)

stolt

asså jag är stolt, mahahaha, n00b..jag vet(a) men ändå..ohjuste, torsdag nästa vecka ska jag operera mig, shit..fast i gommen, gud det kmr vara as läskigt. för jag kommer ju vara vaken, ohgash..ajja, hoppas det går bra iaf(y) nu orkar jag it blogga men jag har faktiskt vart duktig som bloggat från mobilen idag. hihi, det borde firas..nästan, okej inte alls! menmen, pusssss!

Omg:o

Shit, jag är stolt..för jag bloggar från mobilen..! Haha, hejs. Skulle bah säga det

min blogg är jättefin..

tj0, har typ inget att skriva HAHA så ja.. men min blogg är skitfin nu, jag vet. men jag ork it fixa o sånt. det är jobbigt, hehe ;-) jomen, har ju it nå att skriva så då gör jag it det heller. men ni får två fina bilder!



awi, jag är så stark. men man ser it så mycket av biffarna. dom är liksom under jackan.
tänk den där jackan ggr 5, så stora biffs har jag. (y)



fc norrsken♥


åhnå.

min blogg kommer vara cp. jippie, tog bort designen. nu har ja ett vanligt tema grejs.
ajja, spela roll. för väl vara såhär, menmen. ork it göra om o sånt...hehe
HAHAHAHAH, jag är failad.

www.jagehilda.blogg.se



tjatja, kom hem från skolan för ett tag sen. ganska slappt idag, men måndagar är typ det. då har vi it matte, hihi. på musiken gjorde vi typ inget? alla satt typ vid datorn, dock fick vi det. men vi hade typ vikarie och hon var typ inte musiklärare, trorja. för hon sa att hon vart slöjdlärare oxå. men iaf, så mer än halva klassen gick typ till datasalen o resten, jag, cornelia, emilia, vilma, lotta o viktor var i musiksalen och gjorde inge. för vi skulle typ göra nått blad där man skulle svara på frågor och vi hade it ens nån fakta, så vi satt typ oxå vid datan. jag o cornelia dansa lite, haha. och vilma visa sina skillz på trummor o sånt. och emilia o lotta var duktiga elever..ett tag, för dom satt typ o letade efter fakta. hihi. ikväll är det ju träning, nice! känns som om det var as länge sen sist, men det var ju i måndags :o hehe, men jag var it på torsdags träningen för jag va ju på vernissage. nu har jag ätit upp min kaka, den var as god, saknar den redan. naw .. men har it något mer o säga nu typ. kanske typ skriver sen, eller nä, tror it det. mahaha, orkar it det. så hejdå. massa hårrrrrda kramar. :D



fotbollslaget :')♥

ork it

 ;d

ååh,

jag tar nån lejd design.

kul.

att en har tagit exakt likadan design som mig :') byter nu.


DAGGREJS

kan väl lägga upp dag grejset nu. (a)

Dag 7 - En bild du aldrig lagt upp



ohshit, jag är as snäll som ens visar denhär. HAHA. osminkad..

Dag 8: En person som du saknar



HAHAHHAHA, gammal bild.
kusin.

datum/månad-år

chena, igår o idag var jag ju med agnes, igår så typ hade vi kul o såg en film..och jaa..HAHAHAHAHA. mer vill jag inte säga, åh gud.. den heter salt.sen idag så gjorde vi it så mycket, typ snacka o sånt :-)♥ sen har jag haft tråkigt, sen agnes for. men vi tog massa finfina bilder igår, kan dock it visa dom. lite privata. hahaha, nej, men agnes ville it att jag skulle visa bilderna på henne. men jag kan visa nån som hon tog på mig. jag är ju som en modell, japp! pappa får rönne för att han säger att jag ska ta min egen data ist, men där har jag it nå bilder från igår ju, så jag måste ju ha den här..men det fattar han inte, åh. men ska skynda mig lite granna. hejs ;*



var sjukt ful på bilderna, så jag visar bara en c00l hårbild. (y)


agnes gästbloggar ;-)

ååh.. ja måste göra ett nytt inlägg för de andra vart typ CP! D''': buhuu.. men OKEJ! iaf.. HEJ :D meeeh, jag vet inte vad jag ska skriva! -.- 
 men jag är me hilda, min HJÄLTE! <3 :') hon är jui världens snällaste som hjälper mig med mikron! :D TACK! å gud, jag suger på dethär så jag dampar lite ;) menmenmenmen.. nu orkar jag it skriva nå mer här asså ;p HEJDÅ!



naw, så fint inlägg! jag är stolt över agnes :') hon kommer bli en as bra bloggare..i framtiden, hihi ja0 :-)
hejdå alla coola. nu ska vi leka m barbies, aw. PAX FÖR DEN ROSA. nee, men hejdå. ork it skriva nå.
ska vara social m agnorkiz.
jamen, nu klagar agnes på att jag gör så mååånga punkter. nähä?
dah.. jaja, hejdå gurkor.



GAMMAL. hihi =''''''')♥

Dag 6 - En bild på du och en vän du inte varit med på länge



don't kill me naema.

cha0 :)

hej, jag är ju så bra på "bild dag" grejset, så det blir it nå inlägg typ. hehe. men kan bjuda på nå bilder =)



sara, jag, frida, sandra :)



aw♥





puss, ska på vernissage nu i lule o träffa agnes ;-)♥

Dag 5 - En gammal bild på dig själv



 från december 2009, kanske it så gammal..men det är den gamlaste jag har på min dator.

Dag 4 - En bild på en konstig tid i ditt liv



ja..:s har kanske it haft nån "konstig"  tid i mitt liv..men förr var jag as konstig & kammade aldrig håret ode..omg..fast har typ it nån bild från det.

Dag 3 - En bild på någon i din familj



hahaha röttfejs ;-) men han hade nyss vart ute..men ändå.

Dag 2 - En bild på någon du älskar


skola.

far snart t skolan, kul att det är typ 25 minus. och juste! glad alla ♥-dag ;-)




dag 1 - en bild på en person du umgås ofta med.



vilma häggbom. grannar, bästavänner. så det blir ofta, haha, bor ju grannar så ah.♥


dag...blabla

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om


kommer säkert glömma nån dag. hihi (a)

blev "tvungen"..

att göra ett inlägg (a) för jag är så snelig. juste, man måste vara trrrääääävlig & säga hej. så hej.
igår så var jag i luleå & kolla när melker spelade hockey, det var lite drygt..man måste stå & matcherna är 40 min & så ser man suddigt typ för det är glasrutor (som är smutsiga) framför en. men aa, det var lite kul. ;-) jag brukar it följa och se så det här var typ 3 gången jag följde, hahahah, och han har spelat i 2 år. men det var typ en paus mellan första & andra matchen som var 2 timmar lång så då for jag & mami till stan. jag fick nå jeans & en as gosigosig typ..morgonrock, elr man kan ju ha den när man vill, men jag vet it vad man annars säger. hihi.
hejdå :')



osminkad ^^ fast man ser ändå it så mycket, bradet.



ohjä, stolt fotograf.. :D


sämst uppdatering..

..i know.

svar ;)

KatjaaFletcher' x)) om fire burning on the dancefloor..:
hejj! duh bara en snabb fråga häraa; vad e din naturliga hårfärg?? vet inteh hur jag kom å tänka på deth men jajjaaa ;D
Svar: hejj, asså jag vet it hur jag ska förklara min naturliga hårfärg..hmm..den är typ ljuuus brun elr nå, den är helt cp :) men jag kan visa bild :p




HAHAHAHAH, dock gammal bild men ah, dissa!!!! annars så får ni it kolla på den :D



idag vare ju skola, men jag var bara där till kl 12, för sen for jag till tandläkarn o var där länge ode.
jag ska typ it få räls förrens om ett år! :) för jag ska få nån kedja i gommen och nån "stång" HAHAHHAHHAHAH. men ja. det är typ så.
har it nå o säga.
chingapling.


cooling (y) HAHAHAHAHA.

fire burning on the dancefloor..

hallåjsan (:
jag kommer ju verkligen på vad jag ska skriva..not! det är typ svårt. så det blir cepeiga inlägg. sry. elr neeee, ni får inget förlåt, för alla suger på att kommentera. hihihihi (a) ameeeen, heeeeeeej. idag ska jag kanske vara med agnes för det gick it igår, hennes lilla syster hade typ kräkts på natten. omg. så jag vet it om det går idag, för om iggis fortfarande är sjuk går det nog inte..asså jag har ingen aning om vad jag ska skriva -.- det blir väl äpple igen. ne, men tjeeeena. åhhh. jag får psyk. hejdå. jag bjuder på nån bild ist. för hejn är så jobbigt ^^



as schteekig bild på willys (y)



fin fina skor ju ;)



shit :o

designen jag hittade var ju as fin ! :d
in love♥ den här kmr jag ha. dock orkar jag inte byta header, koderna är konstiga med den här designen..men so what. den va ju as bra!
idag har jag typ it gjort nå. skulle vara med agnes men hennes lillasyster har magsjuka, så då gick det it. :'/
så jag följde mamma & måns och kollade på när melker spelade hockey. sen har jag it gjort nååååå. blir väl att va hemma o tråka. yeaaaaah.
aja, vetit va jag ska skriva.

bjuder på bilder.



egopixxxx.



sarah & ada :)



aw, min fina kaka :) hihi, det är karamell färgen som ser möglig ut.



omg.



yeahyeah. ;)♥



ohmygod så gött !



sarah, vilma & jag steker sönder.


 
mojje♥ dock inte min katt :'( min mosters.



avslutar med en stekbild.


puss :*

min design är så ful (a)

jag tar en från bloggdesign ;D

bilder sthlm :D

jaa ! bilderna är inne på datorn :D så ni ska få lite bilder från sthlm. fast det kmr it så många..det är mest flumbilder på mig & agnes när vi ja..flumma..hahahahaha. agnes skulle döda mig om jag la ut om värsta (a)♥
alla bilder är typ på mig & agnes bara hehe..



brevid tunnelbanan, ingången.



på nån galleria, tror det var..äh, kmr it ihåg (a) ah, men jag var stekig. tack jag vet.



hihihi aw ;)



HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA :'D



agnes missbildade skumtomte :(



agnes och en mega ren :D



DISSA MIN MUN, HAHAHAHAHH!



agnes sushi och 3 små rätter, eller det blir 4 små rätter,  tog it nån bild på min egen :/



tv kändisar...........:$



hejdå sthlm :''''(


ork it lägga in mer :D <3 hejdåå!

Kingston - Sean Kingston

hej alla fräna. sry för bäst uppdatering men jag har it orkat. hihihi. igår var jag typ med cornelia, hade kul som vanligt :) sen for vi på träning. man blir typ trött på 5 minuter. fast jag har ju dock bäst kondis. skulle vart m agnes idag, men det gick it så det blir imorrn, yeah :D♥ börjar bli hungrig. maten är väl snart klar så min mage får lite happyface. hahahaha aw, så kul jag är. fast ne. åh. det finns ju inget att skriva ens. typ äpple.
hejs. 



RSS 2.0