FEST HOS MANGE<3333333

Tjatja bloggen! ;-) Tänkte berätta lite om igår & idag, jajajja.

Igår: först klockan typ 9.. for jag till tandläkarn och fixa tandställningen. Kul att vakna typ 8, ojaaa. Men sen då jag kom hem fixade jag mig sjäääälv, haha. Sen så kom Agnes hit och då for vi till stan och skulle köpa kläder till PSG discot.. men vi hittade typ bara tröjor, men får väl ta nå kläder jag redan har? Sen så åt vi på Subland och så åt vi kulglass, 3 kulor, möms. HAHAH, sen så då vi kom hem till mig åt vi körv & så for vi och bada.. Haha, eller jag bada på Agnes rygg HAHAHHAHAH, fatta mycket jag skrek..och garva!♥ Sen kom pappa och hämta oss och sen skulle Agnes hem för jag hade match.. förlorade med typ 9-0..

Idag: for och mötte Cornelia, sen for vi till mig och åt glass och sen typ hade vi inget att göra så vi ville bada och då ringde vi Ada och fråga om hon ville följa så ja, då for vi till henne och tp mötte henne ode, sen for vi till Cornelia och hämta hennes bikni och böt om och sånt.. Sen for vi till granholmen och bada, det var typ as kul ! Och vattnet var gooode varmt, hihi. Sen for vi hem till Cornelia och gjorde pizza och åt det, sen typ gjorde vi it nå.. Höll typ på med hennes papegoja, haha.. Sen skulle jag hem så då for vi hem (a) 

Ja..det har jag typ gjort, pössszzszsszszszszszs.




Stäääääkböld.

Rrrrrresultatet.nu!

Vi spela ju match mot Hakkas igår och.. vi vann med 7-2 ! :D  Tänkte bara säga det.. och btw, godmorgon!


Efter? ;s

Haha, är lite efter med att säga det..Men seriöst, jag älskar Dessies nya låt! Sitter typ och nöter den 24/7.. hihi. Men den är sjukt braaaaaa! Tänkte att ni kan få några låttips, fast ni har säkert hört alla redan men ja (a)

Dessie - Whatcha Got, asså Dessies låt som MIG älska.
Avril Lavigne - Smile
Chris Medina - What are words
David Guetta ft. Nicki Minaj & Florida - Where them girls at
Swedish House Maffia - Save the world

Jajajaja, ikväll har vi match mot Hakkas..typ nå Kalix lag, vi ska vinna, ehehe.. *höga förväntningar* Nä, men.. hoppas vi vinner iaf! ;p Men btw, tänkte bjuda på lite arkiv bilder nu, hehe. Puss.



SHIT, FÖRSTA BILDEN JAG LADDA UPP PÅ BLOGGEN? Inte lik mig ju?!



Nyare bild, typ från förra veckan? Haha, omg..



HAHAHAHA, också gammal bild, på mig och Vilma! AHHHAHAHAAHAHHA


HAHAHAHAAHAHH



HAHAHAHAH, stekar bild från Sthlm !



OMG! HAHHAHHAHAHAAHHAHAHAHAH, fatta gammal bild?!?!?! Så fett ful, jag döööör!




Ccccårnelia åååch jjjjag.






Fett många bilder, men ork it göra mellanrum mellan bilderna och ork it skriva nån text, aja, HEJS!

adeN45iu3n534fb56u



Amen tja ! ;* Igår vare ju midsommar, som alla redan visste ! Haha.. Vi firade med nåra vi kände, som jag tror jag skrev? Och först så for vi typ till Vidsel, eller ja.. till Storforsen, men det är samma sak tror jag? Eller storforsen är typ ett ställe med as mycke vatten, ehehe.. Vi var typ där rätt länge, och jag och Melker och William typ gick och "bada" fast ne, vi "badade"upp till knäna, hihi. Det var goooode kallt, fast det blev typ skönt efter ett tag. Sen for vi hem till oss och käka massa, sen åt vi typ världens godaste efterrätt, enligt mig, faast..världens mastigaste, seriöst..Jag spydde typ, fast sen efter typ 10 minuter mådde jag inte illa längre så då åt jag massa godis och chips, namnamnam !;p Och sen typ 22.30 gick jag och Melker och såg Wolfman på TV, den var typ ganska bra..Fast den var typ rätt overklig, fast bra, enligt mig.. !
Men nu ork jag int skriva mer. Heirå.


Glad Midsommar :)

Ville bara säga.. GLAD MIDSOMMAR ALLA SÖTISAR! Ha en bra dag/kväll och ät mycke goood mat och sånt :D

Puuuuuuss!



"Gammal" bild..

Sol!

Ohmygod! HAHAH, seriöst, det är SOL ute! SOL! SOL! Det har typ inte vart de på.. as länge? Riktiga sommarn är på väg! OHYEAH, me like. Har iaf varit med Vilma idag :) Vi gjorde it så mycke.. Typ sola lite, åt glass, prata, kolla på nå bloggar och sen skulle vi värma korvbröd men Vilma brände alla.. Fast då åt jag ändå ett av bröden för jag var hungrig, ehehe..Sen så har jag inte gjort nå typ. Och igår var jag fett cool, för jag baka för typ första gången själv, HAHA. Fast jag gjorde bara chokladbollar, men ändå.

Jajajajaja, det är rönne, som vanligt. Så kan it ladda upp nån bild. Hatar blogg.se sometimes!


RÖSTA PÅ NÅN AV..

MINA KLÄNNINGAR! :)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!



DEN..



Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!



Eller den, RÖSTA RÖSTA NU ALLA SÖTISAR !♥♥♥

godmorgon :d

Nanananaananana, godmorgon! HEJDÅ<333333333


SMILE








Jajajaja,

 
heiiiii.


Tja, har varit hos Cornelia idag, har typ gjort massa :) Men har typ inge att skriva, är grymt trött ! För blir typ väckt halv 9 varje dag för Melker och Måns ska på fotbollsskola 9 och jag är bäst på att somna om .. ehne! Seriöst, jag kan it somna om jag blivit väckt. Eller bara om det är mitt på natten?
Imorgon ska jag typ it göra nå, eller vet it? Kanske vara med nån.. Och sen på fredag är det ju midsommar, så vi ska typ fira med några vi känner. Men nu ska jag checka lite bloggar ode.. Pooooess!


Finns det en så finns det flera

Tjeniiis! :')


Bästa vädret! Ohjaaaaa. Regn, regn, reeeeegn. Hata. Det är ju sommar? Det har gått bort EN HEL VECKA på massa regn..Åh, nu är det bara 9 veckor kvar, heehee..Nejmen, asså, man vill ju ha sol och varmt, inte regn och kallt. Men ska it sitta och babbla om vädret, HAHA.
Aja, idag ska jag kanske vara med Cornelia igen, tror jag? Och nu gör jag typ inget, sitter och nöter massa Veronica Maggio låtar, äääääääälska! Ajajajaja, nu ork jag it blogga mer, puss!



Suddigbild♥♥

YES!

Hahaha, så lejt! Fixade det ;) Eller tog en design från http://missheddan.blogg.se! Fast gjorde headern själv..Aja, nu ska jag inte blogga mer. Puss och jag ska INTE byta blogg! Hehehe..

JAG DÖR?!?!?!?

MIN BLOGG HAR FÅTT RÖNNE OCH HEJ! ASSÅ DET GÅR IT ATT KOMMENTERA?!?! NANANA, hej..Jag får damp, seriöst..MÅSTE TYP GÖRA EN NY BLOGG?! D-ö-ö-ö-ö-ö-ö-r :'(
Ska göra en ny reserv blogg. Länkar den snart, ååååh. ORK IT! FATTA DAMP JAG FÅR!

Ska försöka fixa det..


Fixar?

Fixar lite i bloggen :) Ny header, och vitt! Haha..Har vart med Cornelia idag, snart träning. Nu - MAT!
pussssssssssss.

RIX FM FESTIVAL!

Hej BLOGGGGGGGGGGEN. Kan berätta lite snabbt vad jag gjort så ja.. Jag har typ tältat med Cornelia, om ni inte visste det? Sen har jag typ vart med Agnes och sovit hos henne sen så stod vi på loppis för att samla ihop pengar till då vi ska till Stockholm..När det nu kommer bli..Vi måste ju först få ihop pengar och ja. Fast vi kände ganska bra på loppisen! Och idag så ska jag till Rix FM festival i Luleå och se massa artister och sånt, typ Ulrik Munther, Erik Saade, Danny med Agnes, ååh, fatta kul! Jag d-ö-r!  
Aja, PUSS.

Måste lägga in nån gammal bild, för när jag laddar in en ny bild står det alltid: Webbsidan kan inte visas.


SOMMARPAUS!

Nu är det nu SOMMARLOV! Så ja.. Varför ska jag blogga då när jag lika gärna kan göra annat ;) Haha.. nämen, jag kommer inte blogga så mycket i sommar, kanske ett inlägg per veckan eller nå.
Men nu ska jag inte blogga nå mer, mahaha. Men jag ork it! Puss på er! Ha ett skööööönt lov♥

Funkar it att ladda in en bild? Så ni får en söt smiley..:    <(^--^)> hahah, inte för att den var söt ens, men HAHAHA..

Mobilblogg!

Tjeniiis;) Har vart med söta Agnes idag och haft sjukt kul!<3 Haha, vi for till nå ställe som jag glömt vad det hette, men iaf, där var det typ as varmt i vattnet och Agnes hade bikini med sig så hon bada, haha, fick en mycket fin film på det! Och så har vi typ ätit glass, tårta och pizza, gottgott..Och nu gör jag it nå. Kul liv man har. Bloggar kanske imorrn för de är gode drygt att mobilblogga! Pussssspåeeer.

UNDERBAAAAAAAAART!

DET ÄR SOMMARLOV!♥
Hade en as kul dag igår! Först examen, man typ svettades som en gris, sen så for vi (asså familjen) till mormor och åt tårta och sånt, sen for vi in till stan och åt på Thai Garden, efter det for jag hem och typ gjorde inte så mycket, sen kring halv 7 drog jag och Cornelia till examensfesten som var as kul, jag Ada och Cornelia drogade helium, hehe.. Aja, idag ska jag nog vara med Agge Pagge :D Och nu ork jag it skriva mer och förbered er på sämst uppdatering, för nu..nu är det SOMMARLOV!!!



Examens kläderna + skor som inte är med på bilden..

Ni får kanske mer bilder från examen sen! Puss.


Cornelia säger saker om Hilda ...

cha cha nu äre Corelia som skriver vettni:) jagvet att ni gillar när jag skriver på HILDAS blogg aa det vet jag att jag vet VET!
Saker om Hilda:

#Hilda gillar Justin Bieber

#Hilda kan dansa

#Hilda gillar sin mamma

#Hilda är rädd för fiskar ;o

#Hilda gillar att jag gillar Britney

#Hilda är en smal person

#Hilda äe en sötiz

#Hilda vill träffa mig idag

#Hilda och Cornleia badade idag

#Hilda sjunger live när hon duchar

#Hilda sitter och åååar mig nu

#Hilda sa nej

#Hilda känner mig

#Hilda sminkar sig

#Hilda har en blogg

#Hilda har hittat en fin låt

#Hilda sa hejjmå

hejjrååååh!


fin fin bild


Ork it skriva nå mycket! Haha..

Så lägger in 2 facebook statusar istället, så vet ni liiite vad jag gjort? Eller gjort och gjort..Det står typ intressanta saker..



Hade brännbollsturnering på skolan idag, vårt lag vann! :D


INTE kul att jag REDAN bränt mig. Är röd i typ hela fejset.

Sen så ja.. Haha, vet it vad jag ska skriva? Haha, men hade skit kul med Agnes i förrgår och igår! :)♥
Imorgon är sista riktiga skoldagen! Fatta nice, sen torsdag har vi typ städdag, sen fredag är det examen!!!! Kan inte fatta det än? Asså E-X-A-M-E-N = S-O-M-M-A-R-L-O-O-O-O-V-!-!-! :D


Agnes IKVÄLL.

Agnes sover här ikväll, så det blir nog ingen uppdatering! Puss♥


FC NORRSKEEEEEEEN.

SCHA! Har typ inte bloggat nå, som vanligt! Hehe.. Men igår så var jag med Cornelia som ni märkte när hon gba ;) Hon sov hos mig och vi hade något kul, haha.. Typ flummade och ja.. Sen så for vi och "hälsade på" i Agnes och hennes familjs nya husvagn och då köpte jag typ en Japp och ostbollar, fett gott och så köpte Agnes också ostbollar för hon hade redan en Japp, hihihihi. Sen åt vi dom och det blåste as mycket så vi satte oss i nått tält, haha..! Och nu idag så ska vårt lag typ gå in med pifs damlag till deras match eller nå, haha, vi ska typ hålla dom i handen. Men aja, puss!

Haha.. tjockade texten och gjorde den sned på en del ställen och strök under på andra. Fint.com, heido.


Gästblogg.hej!

cha chaa :) alla Hildas blogg läsareehh! då har man varit hos Hilda o sovit över kul kul. vi hyrde en cp film åt pringels och popcorn och gjorde en fin fin videoo :D ölkagge! Kat o Kity.. aa sen cyklade vi o typ failade sen filmade Hilda när vi cyklade o sen mötte vi Ragnhild.. det var en fin fin fiin dag deth! hejjråå♥


värme.se


Uppdatering.com!

Sitter hos några vi känner nu, vi är på typ middag :) Och har nyss ätit typ världens godaste mat?! Seriiiiiöst, det var fett gott, fast nu ska jag vara lite social.. Hehe, p0ss.

Cooling!





HAHAHAHA. Fint och MYCKET intressant! :) 


VINST!

Vi vann matchen med 7-1!! :D Ohyeah! Och vet ni vad jag skulle vilja ha juuuust nu? Jo, min One Piece, eller ja..Ziperall på mig.. Haha, den kommer typ på fredag, och jag kommer nog bo i den då, hehe.. Aja, ska sociala med Cornelia på facebook nu. Puss!


Operation Dagsverke!

Ni ser ju rubriken, idag har vi operation dagsverke! Och för er som inte vet vad det är så ja, kan förklara vad det är..
Man ska typ samla in 50 kr, man kan tex samla in pengarna genom att städa, klippa gräset osv.. Sen ska man typ lämna in pengarna till skolan sen så skänker man typ pengarna till nått typ.. fattigt land eller nån skola i typ Afrika? :) Ändå ganska slappt, man behöver ju egentligen inte göra nå, asså man kan ju bara ta med 50 kr från sina egna pengar till skolan, fast jag är pank.. Så jag fick typ städa lite. Egentligen skulle jag bakat men vi hade inge mjöl, jippiiiie! Fast är typ klar nu tror jag? Aja, nu ska jag it babbla så mycket mer om det! Men ikväll har vi iaf match i Hertsön, ska vara med och spela med 99orna, sen har mamma tagit examen idag så vi ska nog typ äta cupcakes, GOOOOOOOOOTT! Men puss på eeeer.



Bild från förr förra examen, ASSÅ FATTA ATT DET BARA ÄR TYP EN VECKA TILL EXAMEN!??!?!?!?!?!?!??!?!!?




RSS 2.0