Mmmmmmhm..

Shit, asså jag är helt klart bäst på att blogga, ohyeah, nejnej.. Nu ska jag inte ljuga mer ;) Haha, men kolla nu..eller läs? Igår så var jag typ med Vilma vi "premiär cyklade", HAHAHAH, naw. Fint ord ens. Ja, så vi cyklade till en Vilma känner och så gick vi ut med hennes hundar och gick till något ställe med massa snö och failade sönder. HAHA, har en mycket fin film som jag kanske lägger ut, Eller jo, jag ska nog det, men inte nu..
Ikväll blir det träning. Och nu har jag inte nå mer att säga så korv!♥

Haha (A)

Har typ inte bloggat på länge, eller jaa.. nån dag! :) Men har typ inte orkat, det är drygt, men jag vill ändå ha den och sånt, men ja, en sak borde ni veta nu..Jag är kär! I Justin Drew Bieber, asså shit! Jag såg filmen Never Say Never i söndags med Agnes och nu..nu så är jag helt kär! Han är så sjukt söt och verkar så himla snäll! Och hans röst, hår, ögon, ALLT! Seriöst, jag dör, han är så bäst..♥ Har typ redan hängt upp 7/8 bilder på han i rummet, så nu sover jag mycket bättre, haha! Sen så blir jag så sjukt avis när jag ser alla som får träffa han.. åh, kan inte det vara jag?! Aja, nu orkar jag inte skriva mer, puss på er söta!



Gift dig med mig Justin, okej? Jag vääääntar..! ;)

Helg

Igår hade jag en gode kul kväll med några kompisar! :) Och idag blir det att vara med en saknad Agnes! Har inte varit med henne på 2½ vecka, inte så jätte länge men ganska.. Hihi, hon kommer strax! Pusspådet♥

Sen så fyller ju finaste Vilma 13 på måndag, gratz bästey! :D♥ Gratta henne nu va, okej okej? Inte varje dag man fyller år ju! Jag fyller år i augusti.. as kult. Fast nejnej. Nu ska jag städa rummet lite, eller juste det har jag redan gjort, HAHAHA. Det var först as stökigt men sen städade jag lite, men våran dammsugare är helt dampig så jag år inte igång den..

Aja, har typ inte så mycket mer att säga tror jag?
Kraaaamz.



Älska Luleå..



..Hata ärr, fast det är bra att jag får pengar för ärren, asså har ju 3 -.-

Dålig uppdatering..

♥Sorry! Men jag har inte orkat, har typ pluggat massa.. fast ne, har typ bara gjort spanska och sen måste jag göra massa oregelbundna verb! Drygt, amen något.
Kan väl berätta lite vad jag gjort. I tisdags så var jag hos brunbananen Cornelia, asså hon är as brun! Hon har vart i Thailand, knös :( Så vi typ kollade på alla bilder därifrån, hehe, sen så gick vi ut och sköt iväg nå knasig flyg grejer och sen var vi modeller, yeah! Sen igårt så var jag med Vilma, vi for in till staden och köpte lite grejs som jag inte kan säga..hahaha, förlåt, men så är det bara (a) Sen åt vi makron OCH FATTA GOTT DET VAR, SERIÖST.

Och så åt Vilma krämbulle och jag nån as god chokladkaka. Sen köpte vi choklad till våran lärare, HAHAHAHAHAHAHHA. Fatta fult ändå, men hon hade skojat med oss om att vi skulle köpa det till henne i stan och så gjorde vi det.

Så vi slog in chokladen i ett paket och gick till henne och skulle lämna det men så var hon inte hemma så vi lämnade paketet och gick en as lång promenad och sen fick vi skjuts av några Vilma känner till våran lärare igen, hihi. Men så var hon inte hemma.. så vi började gå hem och då såg vi nån bil som svängde ner på hennes infart så vi sprang dit men sen så var det på infarten brevid, HAHAHAHA, cp fult.
Nu orkar jag inte skriva massa mer shit. Så puss på er sötisar :D



Fulheten som uppstår när jag lägger upp en bild på mig själv..HAHA.

Vad ska man skriva här?!

Var jag på fängelset.. Skit kul, fast ne. Kan inte alla matteböcker och sånt shit lösa sig själv?! Hihihi. Nej, det kan dom inte, oj så korvkul. Tänk vad nice att vara pensioner, typ sitta hemma och fika hela dagen. Fast ändå inte, då är man ju gammal och orkar inte göra något? Fast skola suger ju.
Fast vi hade rätt slappt idag! Ingen matte och det är bra :D Och imorgon har vi halv hemstudie, asså vi slutar 12. Men jag slutar tidigare.. Ska till tandläkaren och få nån cp tandställning i gommen, asså den är helt random. Det är typ en pinne som går längst gommen, yeah! Hoppas det inte gör ont, hähä.. Sen på torsdag är det också nice, då har vi Naturskole grejs dag. Och då har man ju inget "arbete" och sånt!

Ikväll blir det att fara på träning i Rosvik, gash! Vi måste springa gode mycket ute och det suger. Blir typ as trött direkt, nästan. Om det inte hade varit ute hade det varit kul. Men nu måste man ju springa i massa blöt snö och ramla och halka. Fast man får ju iallfall bra kondis! :)
Puss på er♥




Fail..


LULEÅ!

VI ÄLSKAR LULEÅÅÅÅ!♥
VIIIIIIIIIIINST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ÄR BARA ATT ÄLSKA!






F**K Him He´s A DJ - Ke$ha




Glöm inte!

Glöm inte min tävling som ni hittar nedan! :)
Det här är faktiskt ett tidinställt inlägg, ville typ testa det, haha.. Men så ni vet så är mitt Bloggsvar lite särt! Jag kan inte ha någon profilbild för när jag laddar upp en kommer det istället bilder på massa andra okända?!
Undra vad jag gör just nu, när det här publiceras? Äter? Är med någon? Åker skoter? Hmm.. HAAHAHAH.
Vet inte vad jag ska skriva så puss.

EGOPIX BILDERRRRRRR.





fint!



förlåt om jag ger er lite fulis virus!


Vill ha..



 Americano hood från BIKBOK, 299 kr


Ajuste.. det är ju sommar snart! Då blir det ju as varmt med sånna där tröjor och sånt :( Måste hitta massa snygga t-shirts!


TÄVLING - VINN BLOGGSVAR!

Yesbox, nu är det dags för en liten tävling! Och det ni tävlar om är ett bloggsvar. Det här är alltså mitt sista blogg svar jag kommer ge ut.


Och vad är då bloggsvar? Jo det är en sida där man kan ställa frågor till bloggare! :D Men man måste få en inbjudan för att kunna bli medlem. Så nu har ni ju chansen att få ett.
Tävlingen kommer avlslutas 1 april ungefär så ja, hur gör man då för att kunna vinna?

* Kommentera på detta inlägg eller på mitt bloggsvar och motivera varför just du ska ha ett bloggsvar.
* Skriv din mail som jag kan skicka bloggsvaret till om du skulle vinna.
* Skriv på din blogg att du är med och tävlar, eller gör bara en länk till detta inlägg.

Det är reglerna :)
Den med bästa motiveringen vinner. Så tävla, tävla, tävla!

Jag kommer skicka ett mail till vinnarens mail och skriva ut det på bloggen.
Kram och lycka till!♥


Fixat

Har ändrat lite i designen, inte headern men lite annat! :D



Skolfoto..

Tjenamors! Mahaha.
Idag hade vi ju skolfoto! Jag var gode nervös när vi tog enskilda bilder, HAHAHA. Men han var typ läskig och sa "Kvack kvack" hela tiden. Fast jag sa typ att jag inte tänkte skratta på bilden! Det gick lite bra ändå, jag behövde bara ta en bild, bara en! Asså inte flera han vart typ nöjd på första? Ohyeah! Fast jag ser säkert helt sär ut ändå.
Ikväll ska jag kanske följa mamma och Anette och så bio, inte för att jag vet vilken film eller något men hehe..
Vi har ju ändå ingen träningn ikväll så då kan jag ju lika gärna följa vettni!
Nu får ni inte läsa mer, för har ingen idé på vad jag ska skriva, det är svårt ibland när man bara har varit på skolan hela dagen! ;)
Puss på er söta♣



Måste bara lägga ut hejn, HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA.


12 veckor till frihet!

Tja0!
Yesbox, om 12 veckor får man äntligen frihet..♥ Haha, för er som är noobiga så är det ju sommarlov då! Ohgash, fatta nice och allt, typ bada, sola, vara med kompisar m.m. Längtar sönder, fast kolla 12 veckor är ju ganska länge vi får typ lov om 60 dagar! Om man tar bort alla helgdagar och påsklovet, shit, då låter det grymt mycket mer ju, tycker då jag. Men idag så har jag typ varit på skolan, antagligen? Det sög, fast det vet väl alla redan. Och imorgon så är det ju skolfoto, ohmygad! Jag kommer se ut som ett m0ng0. Sen ska man ta enskilda bilder och jag kommer säkert börja garva as mycket när han/hon säger typ: Säg cheeeeeeeese! Inte för att det är nå kul men jag kommer säkert börja skratta och då tar dom bilden sen så visar dom den för alla, jippie!
Aja, pusssssokraaaam





Blodig hand (y) Haha, nejdå, jag har inte gjort illa mig! Det var från då jag opererat munnen och så kom det massa blod. Tror jag ska fixa något kult med bloggen nu! Haha :D


Före jag far!

Hej där! ;)
Ska snart fara till Agnes. Hon fyllde ju år i söndags så hon får sin present och massa idag! Har typ redan sagt det men ändå.. Fast jag satt typ och pratade med henne i telefon nyss sen så sa hon att hon skulle gå och köpa vegetariska korvar på statoil (Är ju vegetarian för er som inte visste, hehe) Att hon ens orkar?! Och nu smsa hon typ: Nu är jag på statoil! Knas..! Fast för jag ska till henne måste jag in till stan och köpa något, har it gjort det än, ohgash. Och så måste jag skynda mig för att köpa något för Agnes vill inte att jag ska det och så sa hon att jag inte kommer komma till henne förrens 6 då, men jag får typ 5 minuter på mig att gå och köpa något, haha, enligt henne. Men det kommer nog ta liiite längre, fast it nå mycket, måste ju hinna vara med henne oxå! :)

Oj, det vart rätt mycket. Haha..
Aja, pusssN.


Mitt hår, HAHAHA.

Asså gud.. Mitt hår har blivit as tunt! Förr var det ganska tjockt och alla frisörer som klippte mig ba: Ditt hår skulle ju räcka till 2 personer! Och nu skulle ju alla typ säga: Jadu..ditt hår är dubbelt så tunt som min mormors.
Därför ska jag inte färga det nå mer på typ ett halv år, eller ja.. hehe, till sommaren iaf! Fast jag plattar det ganska mycket och sånt. Och nu har jag börjat tappa massa hår :s Typ då jag kammar det lossnar det as mycket!
Jag kommer säkert bli en gammal kärring snart.. Typ grått kort äckligt tunt hår. Sen massa rynkor på köpet! Yeah.. Men på sommaren ska jag typ aldrig platta det! Ska då försöka. För mitt hår är typ as konstigt, inte nå platt. Uew, jag vill inte ha det.. Någon som säljer ett tjockt långt hår? Jag budar! Fast på sommare jadå, då ska jag bara platta om jag ska bort typ. För jag vill it ha så nött och tunt hår! Det hade jag då inte förr.. Sen har jag ju färgat det ganska mycket. Och ojojoj.. kul inlägg om mitt hår?! HAHAHAH.
Men jag ska börja ha uppsatt ganska ofta så jag slipper platta det.
Men nu har ni hört nog om mitt äckliga hår.
Pusssss!



Så här tjockt hår vill jag ha, MINST! Omg, fatta nice det skulle vart!


Första skoldagen, check!

Såg att några frågade om vi kunde följa varandra via Bloglovin' och då tänkte jag svara här istället!
Asså jag har tydligen använt alla mina mejler där och jag har ingen aning om vad lösenordet är så jag gjorde en ny men det gick typ inte att göra så att den tillhörde min blogg, för någon/jag hade redan gjort ett där eller nå..
Men om jag fixar det så kan jag följa er, men ni kan ju ändå följa min, haha..Om ni vill! :)
Ikväll är det då träning. Vi ska först springa ute och massa shit sen har vi inneträning.
 Det är as jobbigt att springa, hehe.. bäst kondis ni vet! ;-) Och imorgon blir det mest troligt att fara till Agnes♥, hon måste ju få en present och sånt såklart! Men jag har inte köpt något än, så innan jag far till henne måste jag köpa något. 
 Pussssss, vi får se om jag bloggar imorgon, jag är ju inte hemma då! Men kanske innan jag åker. =)



Hej hår! Haha, men jag ska faktiskt vara duktig och inte färga håret före sommarlovet och sen ska jag "vänta" på min naturliga hårfärg sen ska jag nog färga blont, yes! :)


Sluta blogga - ehne! :)

AgnesMinrell !  om Följ mig via Bloglovin?:
vadå? ska du sluta blogga här elr nå? =o <3

Svar: Haha, nej det ska jag inte! Det funkade bara inte att byta namn på själva länken i det inlägget :D♥



Idag har jag typ varit i Sunderbyn och kollade då Melker spelade hockey, det var ganska så drygt.. På 5 minuter kändes det som om att det gått timmar! Aja, nu ska jag gå och ta fram Norrskens grejorna för Vilma ska komma över och testa dom - hos ska oxå 'beställa' en.

BTW, IDAG FYLLER MIN AGNES 13!! GRATTIS, GRATTIS♥ :D

Följ mig via Bloglovin?

http://www.bloglovin.com/blog/2364631/jag-e-hilda

ASSÅ DET RÖNNAR PÅ MIN BLOGG, JAG KAN INTE SKRIVA TYP "FÖLJ MIG HÄRA" JAG MÅSTE SKRIVA LÄNKEN FÖR DET FUNKAR IT ATT "ÄNDRA NAMN" -.-

MEN KLICKA PÅ LÄNKEN OCH FÖLJ MIG SÖTIS?


Färgat håret?

Amelia frågade om jag hade färgat håret och JA det har jag :) Men jag är inte nöjd!

bloggsvar!

Kommer it dela ut nå mer bloggsvar nu! ska kanske tävla ut det sen.. :)
Elin fick det näst sista för hon bloggar 24/7 :D

PHB!

Idag har man varit med Vilma på Piteå Havsbad och badat (Haha, antagligen?) Sjukt kul hade vi då! :) Vi kom typ dit kring 11 och var där till halv 4. Jag var typ överlycklig när vi skulle betala in oss, Haha.. men jag älskar att bada! Sen så åkte vi nästan allt förutom spaceboll. Vi nötte mest Poolen, eller jag vet it vad den heter men vi kalla då den för Poolen, för att man åker först typ en liten rutschkana sen kommer man ner till en "pool" och sen åker man vidare. Sen efter att vi badat ett tag köpte vi glass och klubbor. Sen efter det badade vi mer och sen gick vi och bytte om och åt en stripsmeny (y) Nice! ♥



snyggt, jättejätte.

!

Asså när man har bloggsvar kan man ju ge det till 3 stycken bara! Jag har redan gett det till en så jag har bara 2 kvar. Jag kommer typ inte ge den till nån som bara.. kan jag få en inbjudan, isf till nån som bloggar mycket och ALDRIG byter blogg, för då är det ju onödigt. Så om ni frågar om ni kan få det så är det inte säkert att jag ger bort det! Bara så ni vet.

Hilda fick en inbjudan för att hon var den första som kommenterade i mitt bloggsvar! :'D
www.mylifeashildalundberg.blogg.se

rip älskade..

Är som stekig! Jag blir yr av den, men jag diggar den ändå (y) Idag har jag haft världens sämsta dag.. men även lite bra.. Den började med att jag sov över hos Agnes, allt var på topp och jag var as glad! Sen så kom mamma och berättade att Milo (min hund) hade bitit en tjej och att vi var tvungna att avliva han..Jag blev så himla rädd och chockad.. jag visste it vad jag skulle göra. Jag kunde nästan inte andas.. Han brukar ibland göra utfall men jag trodde aldrig att han skulle bita, åååååååh, allt är förstört, jag är helt förkrossad, men jag gråter inte längre.. Mina tårar är slut och jag tror inte på det, han lever ju fortfarande! Jag kommer sakna han så himla mycket..Jag kommer inte kunna fatta det, att min lilla älskade Milo skulle försvinna från mig?♥ Min lilla korv. Jag älskar han och kommer aldrig sluta göra det, kommer tänka på dig hela tiden bubben. Jag vill att du ska sitta vid min sida och jag vill trycka in mitt ansikte i din mjuka päls och känna doften av Milo.. Kom tillbaka min älskade! Kom nu, jag sitter här och väntar på dig. Snart kommer du väl springandes med en leksak i munnen och vill leka, right?
5/6-09 - 11/3-11
R.I.P älskling, ingen kommer någonsin kunna ersätta den underbara hunden du var. Hoppas du har det bra där du är nu.♥



.. ♥


BLOGGSVAR

Hej alla sötisar!
Nu har jag bloggsvar! :D Tack Cheyenne som gav mig inbjudan!
Fråga frågor där nu!!!!!!!


Skoter/tandläkaren/skoter/agnes

Yes, läs rubriken - så kommer min dag se ut, eller jag är typ på det sista nu! Haha..Eller nästan, jag ska bara fixa mig och sånt, sen kommer Agnes familj och så ska dom typ äta middag här (a) Fast vi kommer ju inte vara med dom, hehe.
Och igår såg jag ju den där filmen som jag egentligen skulle sett i förrgår. Asså Buried, den var typ lite udda eller vad man ska säga, hela filmen utspelades i en kista/låda. Lite tråkigt, asså han låg typ där hela filmen och så hände typ inte så mycket, han ringde till folk och försökte få hjälp, intressant!
 Det skulle typ vara en thriller, men den var it nå läskig. Bara en grej, fast det var it nå läskigt men jag blev ändå rädd, haha..
Jag har faktiskt åkt skoter typ 2 gånger idag! Först tolkade vi sen for jag och pappa iväg med skotern nån stans, jag körde nästan hela vägen (y)
Fast nu har jag typ inget mer att säga. Måste snart börja göra mig klar innan Agnes och dom kommer. Ser helt störd ut.

Pusssssssss!



HAHAHA, man är som vacker! Försökte kolla i kors men det blev som lyckat..
Dock har jag ju inte den hårfärgen nu. Nu har jag ju typ möööörk brunt :)
Fast om jag ska erkänna..jag saknar min gamla hårfärg lite..


www.hejrubrikersuger.nu/alltid

                                                                    tjenamors, hahaha..
jag skulle typ se nån film igår (Buried eller Frozen) fast det blev it, ska se den ikväll ist! tänkte typ inte skriva något så jag lägger in nån låt istället. :)





PRICE TAG - JESSIE J

PARTY IN MY HEAD

gaaash, har ju inte bloggat nå på länge nu, känns det som !
men iallafall igår var jag och agnes i luleå ju, as kul! fast vi hade inga pengar, båda är pank (a) eller jo..vi hade 20 kr var! hahaha, nice! vi köpte blåbärsmuffins.. wihoo.. men annars var det ju as kul, man behöver ju it köpa något för att det ska vara kult? sen så ville jag & agnes sova över hos varann, eller vi ville att jag skulle sova hos agnes♥ men det gick it så då vart vi typ as sura, mahahaha, men jag for till agnes ett tag efter luleå & hade kul :)
fast jag fick it stanna nå länge.. OCH JUSTEEEEEEE, jag har färgat håret, hihi. det känns as mörkt, jag är it van än.. kan visa nån bild sen, yesbox! men nu ork jag it skriva mer, pusssssssssssss.



idag är det fettisdagen


blogggästa?



HAHAHA, det lät som fint..blogggästa & sen med 3 g:n? HAHAHAHAHA..naw..♥

jaja, nu ska jag ju blogga lite! idag har jag typ inte gjort nå. as kul. förrutom att mami tvingade mig att följa henne & gå. yeah! skitkul! sen har jag inte gjort något. fast imorgon ska jag & agnes till luleåstaden & shoppa! det blir nice, så vi far typ 10 eller nå, ohgash! men det är för att vi ska åka dit med våra mamisar och dom ska typ vara på något museeum med deras skola & då går vi på stan. får se om jag köper något, har ju sjukt mycket pengar, hehehe.. eller så inte. har typ inget mer att säga. men skriver kanske imorgon! puss.

hjälp!

mörkbrunt eller blont hår?!




HJÄLP!

designen

jag kommer ha det här cp temat ett tag. för www.sandravanilj.blogg.se/ ska fixa en design till mig! thanx =)
bara så att ni vet!


skillz i detta hus.

gokväll bloggN (; 

det där lät fint. aråå, men jag har as tråkigt. sen så gjorde jag illa kedjan & drog ut ett stygn! åååååååh. rönne skillz man har. fick typ panik & börja gråta, hehe.. nu har jag tagigt nån värktablett och det har typ blivit lite bättre. men idag åt jag världens mysigaste mat - corn bitar & potatis..mixade. HAHAHA, barnmat (y) men det är fatt jag it kan tugga. men det var faktiskt gott! och btw, vill ni veta hur jag "tappade" stygnet..?
jo, jag satt vid datorn, inte min egen, mamma & pappas. & då ville pappa ha den & då fick jag damp och skrek på han för att han tjata så mycket & då gjorde det ont så jag gick & kollade & då hade det typ fart löst..
ojoj, så fult.. men mamma sa typ att det it var nå farligt & att det kunde fara lös. hoppas hon har rätt! jag ska ju till tandläkarn på torsdag & dra lös dom andra stygnen.
pusssssssssssssssss.



HAHAHA, usch så äckligt det ser ut här. men det är as gott irl! gimmie nu?!


BILDBOMB


AMERIKANSKA PLÄTTAR SMAKAR ÄGG!





GANSKA GAMMAL BILD. SER UT SOM EN BHBFHDHBFDKHSB.












skillz ja0


STHLM BOMB








fin min såklart !









HAHAHAHAHAHAHAHA, agnes minns du?! :D♥


göömåron

heeeeeeej bloggen! idag har jag vaknat & ätit frukost. min frukost var soppa -.- det är as läskigt att äta för kedjan följer typ med känns det som. sen har jag ett köttigt sår..uew. sen kan jag inte svälja & massa skit. as nice!
idag blir det att .. göra inget! eller alla är ju på skolan så man kan ju liksom it vara med nån. olalala, så kuligt! åååh, jag vill att min one piece ska komma nu! fast den kommer typ i april, omg.. då har jag iaf något att längta efter, hihi. och när den kommer..kommer oxå mina kusiner! så dom får vara avis på mig, hihihi. fast den kan ju komma samma dag som dom åker hem & då blir jag sur. grrr. & juste, det har typ öppnat en ny affär i pite.  (y)

nu orkar jag it skriva mer, för det har it ens hänt nå. ska snart ladda in mina bilder från mobilen på datan, fast inte än. typ på tisdag eller nå, efter att jag vart i lule med agnes.
MEN nu orkar jag it mer.



där ser man typ lite av min gom. eller ja, typ inget. jag vet it ens själv hur det ser ut? HAHAHA. jag vill se fast det går it.  asså man ser ju typ bara där dom dragit lös min tand. inte själva kedjan.


bloggen

är typ lite fixad..LITE! men jag ska snart få en design :) nice nice. och vet ni?!
idag så satt jag typ vid datorn & kom på att jag 'ville ha' en One Piece. så jag typ satt & kolla på en. sen så sa agnes att frida tidningen typ gav rea grejs eller nå! så jag ba: mamma, kan jag å en one piece..? hon typ: men dom ä ju jätte dyra! så då visade jag henne rean och då FICK JAG EN! tack mamma! :D:D:D:D
happyface gånger 100000015152262526205023503 & mer, hähähä. det ska stå awesome på den! yeah.
men nu vet ni iaf det, jappidapp. nu ska jag it blogga mer idag..och imorrn ska jag typ oxå vara hemma..

*här skulle det vara en bild men det gick it att ladda upp*


nån som vill bli länkad ?

kommentera då ;)

har iaf sjukt tråkigt just nu.. gör inget. & bedövningen har typ släppt nu. sen skulle jag dricka nå & då flyttade kedjan sig! jag blev as rädd..hehe, men nu ork jag it blogga mer :D


guldkedja = inte (y)

hej alla c00l4
 idag operera jag ju, as nice. nee! ohgash det var as läskigt först, då skakade jag typ & allt..sen så fick jag minst 10 sprutor! asså det gjorde så himla ont..jag börja typ gråta..naw, nä..men inte så mycket. men typ ändå lite
för det var inte skönt! ;s sen så när jag hade fått bedövningen så hedde dom på mig nån eskimå grej, hihi, elr det kändes som att jag var en iaf(a) sen typ skärde dom upp gommen och blä, inte skönt efter! dog typ..det blödde ganska mycket typ. men nu göre it så ont längre för jag har tagit alvedon :')
ajja, hejdå♥


ohgash

tjaatjaa bloggen! kommer bli lite sämst uppdatering nu när det är sportlov, om jag it har tråk. och imorgon så ska jag operera gommen. omg, jag är as nervös nu.. typ. eller sådär. men idag har jag typ vart på skolan sen for jag till corny. vi flumma, hon far ju till thai imorn! lycko barn eller vad? vi kommer it träffas på 3 veckor! :(
och igår var jag med lilla süüta agnes! vi var ute sen såg vi ett norrsken och en fallande stjärna♥ aw.. *hihi*
blir nog oxå att vara m henne på måndag, för våra mammor ska till luleå & då följer vi och går på stan! nice, men hoppas jag it har skit ont i min sepe mun. då dör jag! jaja, nu orkar jag it skriva mer, puss! ni lär ju ser hur mycket jag bloggar. täähää ;)

      



RSS 2.0