Hos en söt en ;)

Sitter hos Cornelia nu! Vi ska snart göra plättar, vi har skills på det, yepp. Aja, HEIDOP♥



<-- Fulaste och sötaste --> på en och samma bild !

Eenie Meenie



HAHAHA, random bild ;o

Justin Drew Bieber, ily! Baby, baby, baby. Love me, love me, say that you love me! ♥
Ne, men vet it vad jag ska skriva.. DAA, tänkte ba uppdatera lite. Så ja, ewhh, hejwwdåh!


SOMMARLOV <333333

Kan inte fatta att det är sommarlov snart! OH MY BIEBER!! S-o-m-m-a-r, tänk att snart är det SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR, N(¤h6bu4g672FNSIA&%&(¤)#..!
Fast det dåliga just nu är att..:
1. Min examenklänning inte kommit än, och den skulle komma för länge sen, och mamma ringde och fråga om dom skickat den och då sa dom typ nej? Så jag har lite panik nu..
2. 7an, ny klass, prov, betyg(?), massa mer läxa.. Ååh, jag ork it! Det får gärna vara sommalov föralltid just nu..
3. Tiden går huuuur sakta som helst just nu..! 

Aja, puss.. Har träning ikväll för er som ville veta, sen går vi skola imorgon och på onsdag har vi Operation Dagsverke, sen torsdag-måndag LOV! :D


ÄLSKAR MINA ÖGONPÅSAR!!!<33333333333333333333333


Vecka vecka vecka!

Haha, hey! :) Har ju uppdaterat gode mycket varenda dag.. Fast ne, men har typ inte orkat, kan väl berätta lite vad jag gjort? Dom dagarna jag kommer ihåg, hihi.
Onsdag, typ skola, sen på kvällen hade vi match mot nått Luleå lag, förlorade, men matchen gick ändå ganska bra första halvlek sen andra gick det lite sämre!
Torsdag, var med min sötis Agnes och hade kul!♥
Fredag, for till stan och toppade håret sen på kvällen hade vi övernattning med klassen i Sjulsmark, det var skoj! Spelade brännboll, "såg film", typ pratade och åt godis/chips, hehe. Det var det sista vi gjorde tillsammans med vår UNDERBARA klass.. Den kommer ju splittras i 7an, ååh..
Lördag, var ju först på övernattningen, fast man skulle typ hem kring 10, så då for man ju hem och då for jag och var med Cornelia! Hon fyllde år :D Grattis i efterskott, hihi. Vi typ snacka, såg film, åt pizza och ostbollar och skillade oss! Kuul!
Söndag/idag,  vaknade 7.50 och gjorde mig klar och sånt för vi skulle ha match i Kalix, ligger 10 mil bort för er som ville veta det, sen for vi till Norrvallen för att samåka och sånt.. Cornei åkte med oss och vi garvade något mycket! Haha..Och matchen gick väl sådär, första halva halvleken hade vi VÄRLDENS hårdaste boll, seriöst.. Men sen fick vi typ en mjukare.. Och ja, Kalix laget var skit bra faktiskt. Vi förlora med 6-2, första halvlek gick bra men andra gick sämre.. Sen på vägen hem for vi först och åt på Zibylla och sen hade jag och Cornelia kul med hennes gummisnodd i bilen, HAHAAHHA. Och sen följde hon hem till mig och vi gick typ först och duscha och basta sen åt vi glass med världens godaste chokladsås! Och sen gjorde vi typ inte så mycket speciellt, typ snacka och sånt :) Aja, nu har jag skrivit GOOOOOODE mycket! Ingen orkar väl ens läsa? Haha, men puss!


Kakan♥

Förlåt för sämst uppdatering, nananana! Älskart. Men har inte orkat. Men btw, är med Cornelia kakan nu, HAHAHAHA, nu typ sa hon: Nemen asså faaaail, och typ gnäller :D HAHAAHAHA, nämen, jag ska inte osociala så mycket med henne! Så kanske uppdaterar sen, pusspådet alla söta saker♥


Söta C!


The point of no return

Tjatja bloggen! Igår så var det ju fredag = det blir helg :D♥ Så när jag och Vilma skulle cykla hem så hade hennes cykel fått punka så vi gick hem istället, haha.
Sen typ när jag kom hem hade jag as tråkigt och då snacka jag med Cornelia och så var vi med varandra ett tag, fett kul! Och när jag kom hem så webbade jag med Vilma och så ville jag fara och köpa glass (höhö) så då for hon och jag och gjorde det + att hennes lillasyrra följde.. Sen träffade vi Ada, Jennifer och Sarah då vi köpt våra glassar så vi prata med dom ett tag och sen skulle dom också köpa glass.
Sen for vi hem till Vilma och efter ett tag kom dom till henne. Så vi flummade typ på Vilmas studsmatta och Saris filmade hela tiden och då dampade typ jag och Ada, HAHAHA. Nä, men jag ville it vara med på film för jag hade typ flätor och såg as lejd ut! (A)
Och sen efter det for jag hem och åt massa chips och sånt.
Och idag så har jag it gjort så mycket, for till pappas nya jobb en snabbis och sen typ på stan. Sen var jag med Vilma igen ett tag, vi for typ och gick ut med några hundar, fast då började det typ "mullra" så vi vart as rädda och typ sprang tillbaka till dom som äger hundarna, och då for vi typ till OK och köpte lite godis. :)
Aja, puss! HIHIHIHIHI.



Haha, råkade typ "dra ihop" bilden. Så den ser cp ut!


JUSTIN BIEBER SOMEDAY PARFYM!


Yesbaby! Justin har gjort en parfym - för tjejer! :D

Medan han turnerar i världen, säger Justin "Låt oss vara ärliga, hur en tjej luktar är väldigt viktigt för en kille! Jag har en sådan djup förbindelse med mina fans, så skapa en doft som jag personligen älskar är ett annat sätt jag kan föra dem närmare till min värld." 
Hmm..låter inte precis som Justin?
Parfymen kommer släppas i butik i juni.

-Tog lite av texten från justindrewbieber.blogg.se

SKA LÄTT KÖÖÖÖÖPA!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


OM NI GILLAR KORV LÄS DET HÄR ;*

Kom typ hem från träningen för en timma sen. Gick väl rätt bra tror jag? =)
Sen nu har jag typ ätit 2 våfflor och druckit en gainomax, gottgott!
Och nu blir det väl att plugga litte äääänglish. Har prov på det imorrn. Orkit!
Hehe, man är inte slö. Nej? Jaja, vad ska man göra nu, eh.. juste! Engelskan. Men jag ork it! Åh, intressant inlägg ens? Förstår det..Har empati vetni♥ Nä, nu ska jag försöka göra engelskan, vi har typ glosor, fast dom kan ju typ. Och så ska man läsa nån text med inlevelse. Haha, lejt, ohja! Så ska väl gå och göra det nu, och blablabla. Ha en kul plugg kväll, eller förresten! Plugga it nå, det är bara drygt :D



Ne, inlägget handlar inte om korv..Hihi, det handlar om läxa, yeyyyyy.


7a.

Fick veta dom nya klasserna inför 7an i tisdags. Min klass suger.. Började typ lipa, men aa.. Såntelivet! Får väl leva med denhär klassen i 3 år då, ååååh! Bäst, yay! Fast ne. Sen har vi haft prov på huden idag, muntligt. Och spanska ;) Sen har jag typ träning snart, känner mig inte så värst taggad, är sjukt trött..
Igår så skulle min lillebror ha match i Luleå så jag bad typ Vilma följa, så då gjorde hon det och vi typ hade som smått kul, haha.. :D
Aja, ska göra mig klar nu. Pusspuss!

Godmorgon!

Ja, godmorgon ;) Ska snart gå över till Vilma och sen far vi till Kajsa, sen skolan! Vilma har ju vart i Beligien, knösigt.. Och träningen igår gick väl sådär, hade typ lite ont i mitt ben sen jag sträckte det på matchen och.. juste! Har ju inte ens berättat om den, hehe.. Men vi förlorade med typ 5-2. Sen sträckte jag benet på uppvärmningen så jag kunde typ bara spela 10 minuter för sen sträckte jag det igen, skillz.com jag vet! Fast nu ska jag dra till skolan. Pussokram!



Man är som gullig, eller så inte!


tRän1n9

Drar på träning om typ 20 minuter i Rosvik!
Puss♥


TIDINSTÄLLT

Hej bloggen, just nu är jag nog i Kalix och spelar match! Och förhoppningsvis så leder vi, haha (a) Gör ett tidinställt inlägg så att jag slipper blogga om jag inte hinner. För Agnes sov (ska sova) ju hos mig ♥
Och som vanligt har vi säkert haft kul! Berättar kanske mer om vad vi gjorde sen? Dock är det gode drygt att blogga men vill som ändå inte sluta!
HEJA FC NORRSKEN NU DÅ!


-TIDINSTÄLLT-


Porcelain Black ft. Lil Wayne - This Is What Rock N Roll Looks Like




Tjena mitt bena ;*

Hej sötnosar! Igår så for jag till C och sov hos henne, fett nice! Vi typ cykla till statoil först och köpte mjukglass, världens godaste :D Sen så ville vi köpa nå chips eller nå så vi smsade hennes pappa och fråga om hon fick (hon har diabetes) och så fick vi inget svar, yey! Så vi for tillbaka till C och hennes pappa ba: Fick ni inte smset? Och så kolla vi och då stod det typ: Okej, det får ni! Så vi typ dampa och for tillbaka dit och köpte varsinn cheddar popcorn påse, mums..H3h3. Och sen har vi flummat och sånt. Och jag kom typ hem för en halv timma sen och sen så kommer Agnes hit och så sover hon här :D Och imorrn så har vi match i Kalix klockan 16.00 så då blir det ju att fara dit. Yesbox, that's my HELG! Haha.. Aja, puss på er!♦



SNYGG!!!!!!!


Omb..

Jag är hur trött som helst! Seriöst jag dör.. Tänkte gå och lägga mig kring 22.00 men då kunde jag inte somna så jag låg typ vaken till halv 2! Sen ringde väckarklockan kvart över 6. Sitter typ och gäspar och halv blundar, hehe.. Något trött bara! Sen hade vi ju match igår, gick som bra..höhö, förlorade med 4-0 :( Aja, det var ändå bara en träningsmatch. Fast nu ska jag göra engelska. Puss♥


OHYEAH!

Hittade en as snygg design på bloggdesign.nu :D LOVE IT♥


FÖRLÅT! HAHAHA

Asså, jag säger alltid förlåt i rubrikerna, HAHAHA. Men jag har typ inte hunnit blogga nå i veckan för det är massa läxa och sånt, men snart är det ju sommar lov och då kanske jag bloggar mer..eller kanske ännu mindre, hehe.. Hinner inte heller skriva så mycket nu, ska dra till skolan om typ 15 minuter! Sen har vi typ NO prov, kan det ganska bra tror jag, kommer säkert få hjärnsläpp sen :o Okej, vad ska jag mer säga? Typ, skola, skola, skola! Inte kul. MEN juste, i tisdags så hade vi prao! Jag och Cornelia praoade på Grans och det var as kul! Vi typ höll på med djuren och hoppade i spån och gav djuren mat och massa sånt. Och ikväll så har vi fotbolls match i Munksund mot MSSK, yey, kul att jag har träningsvärk i benet då.. Men nu ska jag börja "packa" väskan och sånt sen far jag till skolan. Puss på er ;*




Haha, vackert!

Har typ inte bloggat nå! :o Sorry, men jag orkar inte då det är helg. Men kanske bloggar imorgon eller nå, får se. Haha, tänkte bara säga..


Liten dagbok

Satt nyss och letade i mina lådor för att se om jag typ hitta nå kul? Haha, och jag gjorde typ det..HAHAHA, min "dagbok" från när jag var liten, asså den är så lejd och jag hade best sverje åkså! Kan visa lite.

Haha, kolla..! ;)



HAHAHAHAH, lek fula?



En rolig år..BLEDRA SIDA!

Så fint! Jag vet, jag vet, jag vet ^^

Förlåt, förlåt.. Blablabla!

Hey wazzap? Nej, men hej! Har ju haft bäst uppdatering som ni ser, hehe.. Fast har it orkat, sorry. Men igår så var jag med Agnes :D♥ Orkar inte skriva allt vi gjorde för jag har typ panik nu för att mamma sa nyss ba; Hilda, juste! Du ska ju till tandläkaren och dra ut 3 tänder! (Eller asså jag tror det är 3..) Och nu dör jag liiiite, åhgud. Jag hatar att dra ut tänder, kommer dö! Sen kommer jag missa språket, fast det är bra, för jag har it gjort läxan. Och så vet jag it om jag kommer tillbaka till skolan sen, kommer ju ha skit ont i munnen säkert. Sen efter skolan ska jag på utvecklingssamtal, vilket suger! Sen är det träning. Aja, puss på det!


Jaaa ni..

Har typ inget att säga förrutom att..Nu har skolan börjat om :'( Och att jag nyss kom hem från träningen. Så ja, vi hörs väl, kanske inte skriver så mycket nu, för nu har ju skolan börjat och då blir det massa läxor och blablabla! Fast jag kan ju försöka? Hihi!



Haha, omg dör! Bild från typ 2007/2008? Fin man var, eller så inte! ;*

/H


1 Maj 2011

Oh shit! Nu är det ju typ bara 1 månad kvar till sommarlovet! Sommar, sommar, sommar♥ Fatta bäst det kommer bli?! H1h1. Fast jag vet it vilken dag vi har examen, hehe.. Tror det är den 10 juni, eller 12? Umm.. Ingen aning :p Det känns inte som om att det kommer vara sommar snart, asså det är ju typ kallt nu igen.. Nä, men seriöst! Nyss var det ju skit varmt och nu är det ju as kallt, haha, igen! Och det suger. Eller just nu är det ca 8 grader, kallt!!! Men min lärare sa typ: om det är allt på våren blir det varmare på sommaren! Hoppas det är sant, eller nej, neeej! Det har ju typ varit rätt varmt nu ändå, för det är ju typ bara april (Ja, jag vet att det är maj, men jag menar att det vart ganska varmt i april, om ni fattar) och då brukar det vara kallare här i Norr.
Aja, sommar heido!




RSS 2.0