Make me proud

Hei snyggooos.

Har inte bloggat på ett tag känns det som? Hihi. Men igår så var jag med Agnes och chiiiilla pilla! Vi panta typ, för vi ska samla pengar till en Stockholm resa, yeah och så målade vi varandras naglar och snacka osånt. ^^

 Sen idag har jag varit med Vilmis, först så gick jag över till henne och så ville vi göra något så då skulle vi gå till en Vilma känner och typ gå ut med deras hundar, sen efter halva vägen blev vi less på att gå så vi vände hem igen och hämtade Vilmas cykel och sen for vi till min mormor och lånade en till cykel, haha..
 Och sen då vi kom till Karin (asså hon vi skulle till) var dom it hemma så vi ba: Kul liv! Sen fick vi cykla hem igen och då satte vi på en gryyym film, Charlie St Cloud. Den var helt awesome och sorglig.. Lätt värd att se!
Sen så skulle jag hem och äta så då gick jag hem och sen gick jag till Vilma igen och då gick vi till mig och skulle typ äta äppelpaj och smääält glass och så tappade Vilma sin mobil i glassen, HAHAHAHAHAHA! Så dålig du är lilla du.. :* Sen gjorde vi it så mycket men sen så sa Vilmas mamma ba: Ska ni inte gå ut och jogga/springa eller nå? Vi ba: Orkar vi? Sen så gjorde vi det, eller vi gick mest.. Gode skönt ändå! Och nu.. så sitter jag här och dunkar musik, hehehehe :)
Aja, puss på er! =')

Sorry för så lite bilder, men jag har typ inga på den här datorn..Så ni får lite gamla och nåra nya cam bilder.. *EGO*



Vacker eller vad?



Saknar mitt mörka håååår!



Och mitt ljusa..





Kolla kort mitt hår var?!



Orkar inte mer nu (A)


Lov!

SÅ HIMLA UNDERBART!:D♥

You make me feel..

Chao sötingar :)

Känns awesome att det snart är lov! Åååh, gaaash så underbart, sen så kommer mina kusiner från Örebro hit och då blir det att göra massa skoj med Selmis. Lääängtar! =D
Vi har haft den gode skön vecka, i tisdags hade vi ju innebandyn och sen igår och idag hade vi sovmorgon och imorgon är det väl typ som vanligt och sen.. LOV!
Fast igår förstördes typ mitt liv, pepepe.

Puss!



HAHAHAHAHA åh jag dör♥


I came to win

Heeej sötnosar!

Idag har vi haft innebandy turnering på skolan, kan väl säga att de inte alls gick bra! Vi förlorade 1 match och spelade 2 lika. Jag var helt taggad och trodde vi skulle vinna allt men ja, det går ju som det går (a) Haha..
Har inte så mycke mer att säga? Blir kanske att vara med Agnes imorgon! Och juste.. Igår kollade jag på massa bilder från då jag var liten, var helt tjockis, hihihi! Och sen hittade jag världens sötaste bild på mig och Vilma då vi var små pippis. HAHA :-)♥ Men orkar inte visa den nu, men pusssss!


Puffer pop (L)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH.. *andas* HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. okej.. (Vilma)
Känner mig ganska så knas idag, först från början så börja jag nynna på en låt (din din dindindindindindin din din din.. osvosv. HAHAHAHAH) Sen så kom jag på en grej och sa det till Vilma.. Tomtar som hoppar bock.. HAHAHA. Okej.. har märkt att jag garvar rätt mycket nu men ja..
Och sen så har jag, Ada och Vilma skrivit världens bästa berättelse på engelskan! HAHAHA, den är kung. Kunde knappt läsa då vi läste den, satt och skratta som en.. ja, vet inte vad... HAHAH!
Jaja, ska äta nu, chingching ;*

0

Hombreee! Haha..

Har inte bloggat i helgen, sorry..
Så.. Kan väl skriva lite!

Fredag: Först så for jag hem och blabla och sen så var jag med Cornelius! :D

Lördag: Vet it vad jag gjorde på morgonen men sen så bakade jag iaf med farmor och då så sa jag typ: Stackars kyckling när jag kläckte ett ägg och sen fick jag panik, för det är ju typ kyckling i ägg och jag är vegetarian?! Så jag panika sönder och googla massa om ägg, HAHA. Men sen så sa typ farmor att de inte var en kyckling och så men jag är ändå rädd för ägg! Och sen efter ett tag var jag med Cornelia igen och då gjorde vi massa, hihi. Sen så sov hon här och typ på "kvällen" så gick vi till vårt garage och skypa med nån som hette apa (?) och Jesper fast det var helt cp så då gick vi typ, hehe. Och så basta vi oxå och sen var vi helt varma så vi gick typ ut i bara tshirt men det var ändå as varmt även fast det bara var 1+ ! :o

Söndag: Först var jag ju antagligen med Cornelia, daah. Sen då hon for skulle vi typ på 40 årskalas hon en släkting och det var väl it så kul kan jag väl säga, haha.. Sen har jag  inte gjort så mycket sen jag kom hem.. Vilken var för typ 2 timmar sen? :)

PUSS


Paintskillz jao


F5a om ni inte ser den nya designen :-)

Fixade till designen så att inte profilbilden skulle gå in i headern, fast stör mig på att det står "Om" helt random dära.. Hehe, men ska dra till skolan strax, pussss.


:(

Designen.. ÅH

Wääää.

Stör mig sjukt mycket på den där profilbilden som GÅR IN I HEADERN. Sen får jag inte bort den ens, toppen ploppen.
Well.. Kan väl berätta om min dag? Började med att plugga spanska på morgonen, sen skola och massa lektioner ode. Sen efter skolan satt jag och Danni i Uppis och väntade på Cornelia, Ada & Emilia, för vi skulle hem till Cornelia. Och sen så spelade vi nåt spel mot Bea och Sanne, och vem vann? Jo..Jag och Danni! Ohyeah. Haha.
Och då skulle jag gå och lämna spelet till "kiosken" och vad gjorde jag då?
Ja.. Då tappade jag hela spelet på golvet så att alla brickor och sånt for ut och typ alla i uppis ba: Ooooh! Och jag ba: SKIT. Sen började Danni asgarva.. Pepepepe. Sen stod jag där helt noobig och plocka upp alla brickor, fast sen kom dom och hjälpte mig.......
 Och då kom typ Cornelia, Emilia och Ada, så jag och Ada blev tvungna att cykla till Cornelia medans dom andra åkte buss.. Sen kan jag väl säga att vi failade lite.. Hehe. Och sen när vi kom till Cornelia så flumma vi typ och tog massa sär bilder. Usch..
Sen då jag kom hem så hade jag fått skolkatalogen, dör, ser ut som en uppstoppad sköldpadda.



HAHAHAHAHAHAHH dör.. Ser ut som en arab :* ORK IT

Jag vet era korvar

Designen är helt muppig.. Men nu har jag fixat den.. OCH TÄNKER INTE ÄNDRA DEN IGEN.. Pepe.

Well, måste plugga sönder på spanska nu.. Satsar på A++++++ ;* 


123456789

Tja! Vgd? ;PPpPPpPPPp xDD^^

Äntligen fredag! Awesome♥ Vi har gode braaa dag idag, eller.. Vi har HK och sen så ska vi fara till Ch skolan och se nån musik grej. Så vi slipper svenskan! Hade varit bättre om vi slapp matten, men sånt är liiiivet. ;-) 
Sen är det helg.. IT'S FRIDAY FRIDAY!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Men ska åka till skolan nu! Pues (=tja på spanska, hihihiiihihhihihihihihihihiihiihih intressant.)

Skola suger, entvåtre123

Åh. Jag vill sluta bloooogga. Men ändå inte ;s För det kommer ju vara skoj att läsa allt sen, typ om ett år eller.. 50 år, om blogg.se ens finns då, hehe.
Men efter skola igår var det awesome! Så sjukt kul vi hade! Måååste göra om det.
Och sen idag har det bara vart tråkigt, eller.. skolan var ju det. Och sen så for jag hem till Cornelia och var med henne och sen jag kom hem har jag typ pluggat lite, eller..  LITE. Spanska suger, allt med skola suger. Förutom HK ;-) Haha..

Men ska gå och se TV nu, pusssssss.



MAJS


*********

Skola snart, känner mig taggad, eller så inte.  Men det kommer iaf bli awesome efter skolan! Fast kan inte säga varför, hehe. Och så är skoldagen rätt chill idag, har typ bild och musik och ingen matte!
Men iiiip, jag längtar as mycke! :'-)



Random


Live for life

Tjo! 
Har varit med Cornelius idag, vi har inte gjort nå speciellt, typ chiiiiiillat, snackat, sett tv, dator, bakat :-)
Och snart blir det att gå ut och vara med Vilma. Haha, tror jag ska ta på mig pappas dunjacka, det är sjukt kallt ute ju! Aja, puss.


Yoü and I



Blir att vara med hon i blå idag! Fättnays (-:

Skola osv.

Maaaajs. Jag orkar inte skola. Det finns inge tråkigare. Sen har vi läxhörhör/prov typ varje dag. Awesomeeee.
Nje, inte precis. Men igår så var jag typ hos Agnes, fast inte så jätte länge.. Men det var ändå skoj! Och idag blir det att plugga engelska.. Vi har prov imorgon, 123 glosor, 6 texter att berätta om + is, am, are och a, an. Trevligt trevligt.. :-) NEJ NEJ.

Men ska.. plugga.. nu. Puss! ;*



...

1 oktober 2011

Såriii, har typ inte bloggat på rätt så länge.. Hihi. Men i torsdags så var det tjejkväll i Piteå och då for jag till Agnes och sen for vi dit och hade kul! Och igår så gjorde jag typ iiiingenting, eller.. Skola, sen så for jag hem och gjorde inget, satt datorn (HAHAH, inte på.. men ni fattar) och så såg jag typ Idol.

Och idag har vi typ.. hm, vet inte vad jag ska kalla det..? Norrskens avslutning? Ja, vi ska iallafall fara och äta tårta i Sjulevi? Inte för att jag vet var det är men vi ska då dit, haha!
Känner mig as sugen på tårta, fast jag är alltid sugen på nå gott :'D

HAHA, men ska äta frukost nu, ha en bra dag sötnoooooosar ;-)





RSS 2.0