JAG HATAR NO

Jag fattar it ett skit! Läser texten flera varv och fattar jag något..? Nej. Kommer det gå bra på förhöret? NEJ. Kommer jag få damp då? JAAAAAAA.
Asså jag ork it. No suger, usch.. Det är typ om fotosyntes och cellandning tror jag? Har inte ens fattat de än..
Pepepepepepepepe.
Idag har jag varit på skolan.. sen följde jag hem med Cornelia och sen då jag har kommit hem har jag typ pluggat 10 min för jag orkade it plugga mer för det var bara helt stört.
NU BÖRJAR IDOL, POSSSS


Jag visste det!

ALLA visste att du skulle klara det här Johan! :') Du ÄR stark!♥


Cornelis sover här!

-


Nothing Really Matters

Heeej bloooooggen!

Har hur tråkigt som helst nu..! Men ska kanske vara med Cornelia då hon kommer hem, hoppas det..Annars kommer jag tråka IHJÄL mig.
Följde med familjen till sportringen idag, hade ändå inget att göra.. Dom skulle typ köpa nåt och då fick jag en as mysig kofta :') Och sen så ringde farmor och sa att farfar var på sjukhus.. Så då for vi dit, han hade typ haft ont i hjärtat eller nåt.. Fast han mådde rätt bra då vi kom dit, så det var typ en lättnad! För jag fick panik..!

Imorgon ska jag kanske vara med Agnes om det går, vi skulle kanske fara till Luleå isåfall :-)



Gulligt ens? HAHA.. Random. Min och Agnes tumme! HIHIHI


Tandläkarn

Ska snart dit, igen.. Eftersom då jag var där i onsdags så råkade tandläkarn förstöra min tandställning! Jag typ..Jippi.. Så måste dit idag för att få en ny eller nå.
Snart är det helg, s-k-ö-ö-ö-ö-ö-n-t! Och idag har vi hemkunskap♥♥♥ Sen så slutar vi..nån tid :-D

♥♥♥♥

-


Plugggga

Har massa läxa.. Engelska till imorgon, SO prov på tisdag, spanska och NO på onsdag, engelska nästa torsdag.. Kul life :') Just nu gör jag it så mycket, webbar med Vilma och lyssnar på musik och ska snart.. plugga..
Men ork it blgoga mer, ska sociala med Vilmis, püss.

123 skola

Drar snart till skolan, eller vi får skjuts, för det spöregnar! Sen efter skolan far jag till Cornelia! Då vet ni de.. Haha.. Ha en bra dag :')

Bravooo ;-)

Känner mig gode stolt som sprang 3,4 km idag! Hihihihiihhiihihihhihhihihiihhihi osvosv. Och jag har ju sämst kondis också :o
Har nyss sett Idol, Elektropop Oleg.. ÅKTE UT.. Sadface.. Nämen, HAHA, han sög faktiskt!
Ska gå och plugga lite nu, sen typ sova, annars orkar jag aaaaldrig upp..


Myspys, hihihi



Bara jag som tycker den här tröjan från BikBok ser aaaaaaaaas skön ut?! Typ stor och myyysig :')
Skulle inte säga nej om nån fråga om jag ville ha den! Höhö..


Hemma

Asså.. Varje dag då vi slutar skolan känns det som att de är helg.. :o Eller så känns de då för mig, random.

På lunchen idag gick jag, Issa och Vilma hem till min mormor och gjorde klämmackor och så var Vilma lite cp ;-) Haha.. Men har typ inget att blogga om så jag tyckte ni borde få veta det!




Haha, sär bild från i mars!..

BTW!

Tryck F5 om ni inte ser den nya (fula) designen :-)

The end..

Asså..slutet av helgen.. :( *Huhuhu* Snart skola = plugga, plugga, plugga.. Fast måndagar är ganska chill, ingen matte och så har vi bild och musik!
Längtar till november, eller nae. Men vi får skolkatalogen då..Onödigt att endel skolor skulle ta om bilderna eller nå? Dock kommer typ alla som får skolkatologen sitta och garva åt mig.. Ser helt cp ut.
Ska göra mig klar nu, sen träna spanska.. Vet inte om vi har den läxan till idag eller på onsdag.. :o


Hiss/Diss




Helg, vem gillar INTE helg?! Så skönt att slippa skolan.. i 2 dagar :-)

Lockigt hår, vågigt, skruvlockar, sjuuukt snyggt! Dock älskar jag platt hår också, haha..




LÄXOR, hatar det! Särskillt "prov läxor" och matte.. Man lär sig ju ändå i skolan, varför ska man jobba hemma då också?! ):

Kyla.. Hatar att frysa, fast ibland är det mysigt då man har frysit as mycket och så kommer man hem, dricker varm choklad och sitter under att varmt täck och kollar på nån film, hihi. Och snart kommer ju vintern, jippi..






Club Rocker (Play&Win) - Inna ft. Flo Rida


Woops

Ja, gjorde om hela designen - den vart mycke fulare! Men jag blev less på den förra och vill bara göra nån enkel, för jag blir less hela tiden så ja..  Haha!
Hade iallafall sista träningen idag, hade internmatch mot 99orna. 1-1..  Men dom hade 3 tränare i deras lag och det var en av tränarna som gjorde deras mål! Och vi gjorde vårat eget mål, utan hjälp av tränarna! ;-)

Och igår var jag ju med Agnes. Först så satt vi typ uppe på hennes rum och snacka, sen gick vi till Coop och köpte munkar och godis! Sen gick vi hem till henne och åt det, nörda dator och prata. Sen gick vi ut och flummade, det var rätt gulligt, *hehe* 

Skola imorgon, ork it.



Sött.

Mmm

Ok, är med enn tufin :) Hon hette Agnäz.
Mm. Hejdå, aa.



Cp drogad bild, men okokokok :(
Kinapufenn var sut


Skuuulä

Yey, skola idag, känner mig taggad! Fast ne, ååh, helgen går as snabbt och skoldagarna går as söligt. Kul ens? Man borde ha helg 3 dagar och gå skola 4 dagar, de hade vart mycke bättre! Jaja.. Har match ikväll mot nå Luleå lag, vår sista match. Känns som att vi kommer vinna, hihi (a)
Ork it skriva mer, kommer inte på något? Eller jo, igår typ klockan 5 så var jag med Vilmis och vi typ gick as långt, eller nä, men ganska långt och så typ prata vi bara och sen gick vi hem till henne och åt kakor och nörda datorrrr, sen misshandlade jag och Vilma varann, eller.. hon bet mig och då råka jag "armbåga" henne i facet, HAHA. Sen bet hon mig igen, HAHAH. PUSS!




Äppelpaj

Du behöver

(Receptet är för 4-6 personer.)

  • 125 gram smör (eller margarin)
  • 2 äpplen  
  • 1-3 dl socker 
  • lite kanel
  • 4 dl vetemjöl

Gör så här:

Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda vetemjöl och socker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa. Smöra en ugnssäker form. Lägg i äppeltärningarna, strö över kanel och sockra lite lätt. Smula sedan mjölblandningen över äppelbitarna och sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.


10/9-11

Tja tja bloggen! :)

Helg nu, jääääh. Förlåt för att jag aldrig bloggar men orkar inte då det är skola, har ju massa läxa och sånt.
Det är ändå ganska nice hitills, vi har inte haft så många läxor, fast de blir väl säkert sen.. Aja.
Och igår hade vi HK och då gjorde vi as god äppelpaj, haha..
Sen fick jag, Vilma och Bea as stora bitar av vår paj, och Vilma lämna typ as mycket så då åt jag typ upp de hon lämna, haha.. Och jag failade oxå.. Jag skulle göra vaniljvisp och då råkade jag he i bakpulver i mjölken istället för vaniljpulver grejs,  så det typ svällde upp, HAHA :o

Agneta kommer snart hit, så ska steda rumet..Om jag orkar..
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS




Random bild från Sthlm :)

Johan, du kommer klara dehär, de vet jag och alla andra, du är stark!

Corryborry!

Tjenamors amigos ;* Wössuup? Iförrgår till igår så sov jag hos Borry. Sen for jag typ till stan med familjen (..) och först åt vi på Max sen for vi och köpte skor och sen fika vi :) Åt typ en övergod "cupcake"!
Sen så idag ska jag vara med BORRY igeeen, FETT n1c3.
Åååh.. Imorgon är det skola igen, kill me.. ÅRK IT. Sen har vi skolfoto på onsdag, kommer se helt mongo ut, lovar, alla kommer garva ihjäl sig då dom ser mig.. KILL ME AGAIN.

Jaja, ska äta sen dra till Borry, btw.. fråga it varför jag kallar henne det!  HAHA, jag är cp :::)



ego



Haha, så lejd. Har inge smink, eller inte för att man ser så bra men ^^


<-- Ask something?

Fråga fråga frååga? :)


Yey!



Har sovmorgon idag! Vi börjar halv 10, och första lektionen vi har är idrott, och så har vi inge matte idag! Jippiii :)
Hinner typ aldrig blogga, men de är för att vi har massa läxa ode. JUSTE! MÅSTA GÖRA ENGELSKAN, PEPEEPEPEP HEJDÅ



RSS 2.0