Valborg

Dålig uppdatering, I know. Aja, har iaf mini lov nu, eller långhelg kanske man ska säga? Hehe. I fredags var jag med Cornelia, och sen sov hon här och vi chillade, såg film och pratade! Hihi.
Sen i lördags var jag med Agnes, vi hann in till stan en super snabbis, vi skulle kolla på några examensklänningar, fast självklart fanns ingen i rätt storlek! Och sen var vi ute gode mycket, bakade typ världens godaste paj, och så sov hon även hos mig.
Och igår var vi också ute och sånt, spelade lite fotboll och chillade. Sen på kvällen for jag och Cornelia till backgårds och pratade osv.
Idag blir det att fara in till stan med Vilma och Cornelia, vilket blir awesome! Så Vilma kommer snart över och så åker vi. Puuuuuss, ha en bra Valborg!

Klicka för att stänga bilden

I'd like too be everything you want

Heihei. Kom hem från träningen för ett tag sen. Jag, Cornelia, Moa, Vilma, Lotta, Emilia och Sanna flummade gode mycket, haha.. Kul var det iaf!
Och igår for jag och Cornelia ut och sprang, vilket var bra, hihi. Jaja, orkar inte skriva så mycket mer, så PUUUSSSS



Sär bild, tog den bara snabbt nyss! Känns så tråkigt med bildlösa inlägg ;-)


I like you more than pizza, and i REALLY like pizza!

Hallu blåkken! Sitter och skypar med Vilmis och snackar om massa. Haha, vissa saker är bara såå skrattretande alltså.. ;-) Hann även vara med Cornelia ett tag igår, vilket var bra! Och imorgon blir det att ta andra gardasil sprutan, oh my.. Jaja, ska fortsätta snacka med Vilma! Hare gött, eller nå. Hehehehe! :D



HAHAHAHAHAHA

April 22, 2012

Hej sötnosar! Sista dagen på den här helgen, suger verkligen. Igår så vart det massa tjorv och blablabla på morgonen, men sen kunde jag ändå fara till Agnes, fast efter typ 1 och en halv timma for vi hem till mig. Mamma hade bjudit hem några kompisar som ska flytta till USA och ja.
Så vi satt typ på mitt rum och prata och sånt, alltså jag, Agnes och Adison (hon som ska flytta till USA). Och sen for vi hem tillbaka till Agnes och köpte lite godis och sånt. Sen gjorde vi inte så mycket, spelade in några videos och så, haha! Och sen så sov jag även där. Och jag kom typ hem för ett tag sen, vilket inte var nice! Hm, juste.. Vi hann även gå en promenad, vi gick typ gode långt, typ till Badhusparken och så gick vi förbi Backa och sånt. :) 



Haha, vet inte riktigt hur gammal  den här bilden är, eller ja.. Gammal är den väl inte, men 2/3 månader? :D


Whip it, whip it, whip it!

Hej och förlåt för typ ingen uppdatering, men orkar nästan aldrig blogga! Tänkte berätta lite om vad jag haft för mig dom 2 senaste dagarna, hihi.
Torsdag, vi hade sovmorgon till 9 så vi for dit kvart i, älskar torsdagar! Bästa skoldagen i veckan, vi har bara 3 lektioner. Och gympan var amazing! Vi hade typ.. hiphop dans, eller vad man nu ska säga och det var grymt! Sjukt kul alltså. Vi hade typ en "lärare", eller hon läser till danslärare och hon var as bra på att dansa.. Och ja, det var iaf riktigt kul. Hehe. Och sen for jag in till stan, och sen hem och var med Cornan. :)
Fredag, skola som vanligt. Sen efter skolan har jag varit med Cornelia, kom nyss hem. Vi har typ sett film, kommer inte ihåg vad filmen hette men den var bra! Och sen pratade vi och sånt, awesome. Well, ska ta och käka lite chips nu och se lite på TV. Puss, ha en bra kväll!



Känner verkligen att jag har bildbrist, så jag bjuder på 3 snygga JB bilder!

2 dagar, check!

Och nu är det bara 3 dagar kvar till heeeeelg igen! Iaf så har båda skoldagarna varit dryga, och jag orkade inte blogga i måndags eftersom jag var med Vilmis och sen igår hade vi träning med div 3/4.
Ska snart dra iväg till skolan, vi får även skjuts idag eftersom det snöar. :D Så det är ju nice, hoho.

The last day

Sista dagen på lovet idag, usch. Vill verkligen inte tillbaks till skolan! Fast vi går ju typ bara 2 månader till och sen är det sommarlov! Amazing.. Har iaf varit med Cornelius idag och jag kom typ hem nyss :-( 
Aja, puss! 



Suddig sär bild.

It's killing me

HAHAHAHHAHAH, seriöst.. Varje gång jag kollar på den här bilden dör jag typ.. Åh :( Tänkte bara säga det. HAHAHAHA

Stable

För ett litet tag sen kom jag hem från stallet, där jag varit med Vilmis! Hon tar hand om en häst där (Hampus). Så vi mockade och borsta han och sånt vilket var mys, älskar typ att vara i stall - och då jag inte är det så ofta heller så var det här riktigt nice! Han var sååå söt :-D
Sen jag kom hem har jag bara hunnit duscha och nu har jag även tagit på mig min älskade Ziperall.
Igår så hann jag även vara ett tag med Corny på kvällen och kan säga att jag faktiskt är gode avunsjuk på henne, hihihi..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Put your number 2 in the air!

Tjenare tjenare, tänkte bara skriva lite snabbt! Har iaf varit med Cornelia från igår till idag, hon sov hos mig och det var ju nice! :D Har inga andra planer för den här dagen, fast börjar typ känna mig lite sjuk!? Hoppas inte jag blir det iaf. Och Cornelia, om du ser det här så har du glömt din svarta tröja här!




Luleå

TJOTJOTJOTJO.
Tänkte berätta lite kort om denna fin fina dag.. Eller fin var den väl inte precis! Hoho.
Well, började med att jag vaknade (ovanligt ens att jag gjorde det..) och sen så blablabla. Sen så hoppade jag på bussen till Luleå, som Agnes redan satt på. Sen gick vi omkring och shöppa litte! Nice price på det! Wiho. Kanske visar vad jag köpte senare? ;)
Men iaf så blev det gode kaos då vi skulle hem, hehehe. Först kollade vi upp en busstid, och sen hittade vi inte platsen dit bussen skulle komma så det vart lite panik! Vi letade typ i hela Sverige efter rätt ställe, nästan.
Sen så såg vi bussen - men den körde iväg idb bfauifdnaskdnashdknfsah, och lite damp fick vi och kutade efter bussen. Men såklart stannade den inte, TREVLIGT.
Så en timma senare fick vi åka med en buss hem, och vi frös så sjukt mycket, skorna var alldeles blöta osv. Men det vart iaf happy ending, typ.
Nu har vi mest chilla som sillar! Aja, nu har jag skrivit väldigt mycket och känner mig väldigt skrivfull i fingrarna, not. Nej men puss!
Bjussar på 3 snygga bilder!
Korvar mig litte glann.

IT'S AUTOMATIC

Hello sunshines! Awesome väder idag.. Hoho. Har varit med Cornelia ett tag idag, vilket var amazing! Ska snart fara in till Luleå och träffa mina kusiner.
Puss, orkar inte skriva så mycket mera nu.. Får väl se om jag uppdaterar senare!



Sunglasses! ;*



Haha, jag och Cornan såg Ice Age 3.. Coola vi är!

8/4-2012

Hej sötisar!
Kusinerna har åkt hem nu så det känns lite tomt..
Min familj åkte till Kåbdalis idag och själv stannade jag hemma. Ska vara med Agnes, vilket blir nice! :D Hon kommer snart, I guess.
Well, tänkte bara uppdatera lite, pössar!


Långfredag

Hej sötnosisar! Haha.. Har hunnit vara med Cornelia idag också, pratat om massa och så!
Sen har vi haft påskmiddag med kusinerna, götta. Och nu sitter typ alla och ser Lets Dance medans jag sitter här och bloggar, hehe. Imorgon ska vi även ut och leta påskägg som påskharen gömt ;-)


Talk

Tjü! Vet inte vad jag ska börja skriva så blablabla. Hehe, men iaf så har jag hunnit vara med Cornelia lite idag, vi behövde verkligen prata om en grej.. Så det var bra att vi hann prata ett tag! Annars har jag varit med kusinerna och sånt. Well, vi ska fara till mormor nu (där dom är) och äta pizza och se film!
Puss!


Söt

PÅSKLOV

Wiiih! Nu är det lov, lovely! Dagen var typ som alla andra, fast ändå rätt chill typ. Kändes iaf som det! Hihi.
Har hunnit ha träning för ett tag sen och igår var jag även ute och gick med mamma, ska verkligen få bra kondis nu! Eller iaf försöka, typ.
Sen så åt vi sushi till middag, ÄLSKAR DET!!!! Och nu gör jag inte speciellt mycket, har nyss sett ett BB avsnitt och ska vara lite socialare mot mina kusiner. Well, pöss!



Awesome bild, eller nå..

April april

Första April idag, wiih. Dagen då man får lura alla! Höhö. Har dock inte lurat någon, typ. Eller lurade Agnes imorse, hehehe. Well, jag och Agnes har mest chillat! Och så har vi även sett film och ätit gotta! Alltid lika nice att vara med henne alltså. Sen har även mina kusiner från Örebro kommit, så vi har varit där ett taaaag och hälsat på dom och så.


Hahaha, så sann!



RSS 2.0