Vet inte vad jag ska skriva som rubrik så tjenatjena

Okej, nu har jag iaf en design. Vet inte hur länge jag kommer ha den eftersom jag är så lat så orkar aldrig byta eller göra en ny. ;)
Två dagar av skolan har gått och nu är det bara tre kvar av den här veckan. Igår hade vi även match mot Sunderbyn i spöregnet och bara en avbytare, matchen gick inte så värst bra för oss.. Har inte så mycket att skriva, slutade vid ett idag så det var nice. Och då jag kom hem gjorde jag mackor och såg Gossip Girl. Sen har jag inte gjort så mycket! Haha, jaja. Puss! 
 
 
Tumblr_m54ue3ok8y1rnbghlo1_500_large
 
Tumblr_m4chi4bx091qbdvh9o1_500_large
 
Hehehehehehhe

DÖDA MIG

Kul. Min design är borta. Först böt jag design, och sen skulle jag återställa till den jag hade först, men nu är den borta. Wiho. Känner mig riktigt HAPPY! Well, får leta reda på nån från bloggdesign.. Puuuuss.

Make me come alive

Hej, tjena, tjabba, tja & hallå! Redan slutet på söndag. Känns inte speciellt bra! Idag har jag då inte gjort så jätte mycket. Det har varit fotbollens dag, så klockan 9.30 var det samling och klockan halv elva började matchen mot Pif. Det slutade med 2-0 till dom.. Sen efter det kollade jag på både Melker och Måns match, for hem kring 2 och då gick jag och duschade, sen så har jag inte gjort så mycket, sett några avsnitt av Gossip Girl, haft tråkigt osv. Well, nu ska jag sluta tråka ut er, så bjuder på 2 riktigt snygga bilder..
 


Jag vet, dom vart jäääätte små. Hahaha, men dom var ändå så himla fula! :D

MÄTT

Oh my god, nu är jag hur mätt som helst! Jag och Agnes har nyss käkat mega stora calzones som vi själva gjort, och goda blev dom ju inte precis.. Hahaha :( Just nu sitter vi och är lite data nördar, hehe. Vi har väl inte gjort så himla mycket idag, bakat pizzorna, snackat, dator osv. Jaja, puuuussss!
 
 

That's a secret I never tell

Tjenaretjenare! What's up liksom? Själv sitter jag här och har jätte tråkigt och väntar bara på att Aggis ska komma snart. Vaknade as tidigt imorse och orkade inte försöka somna om, eftersom jag inte var så jätte trött, så jag gjorde lite frukost, la mig i sängen, och såg på lite Gossip Girl, beroende. Well, har inte så mycket mer att säga, så jag bjussar på en galet gullig bild på mig och Agnes (från min födelsedag). PUSS!
 

HELG!

Sorry för skit dålig uppdatering! Men har inte haft något speciellt att skriva om och har helt enkelt inte orkat. Första skolveckan är iaf slut nu, så det känns bra. Har inte hänt så mycket den här veckan förutom skola och träningar. Igår hade vi brännbollsturnering som gick sämst! Vi förlorade två och lika en! Jaja, ska ta och ringa Agnes nu, blir även att vara med henne imorgon. Pussss! Lovar bättre uppdatering, ska iaf försöka.
 
 
Bjuder på en as lejd bild, hahahahh.
 
 

FIRST DAY OF SCHOOL

Då var första dagen av den här terminen avslutad! Känns inte bra att vara tillbaka till skolan igen, det enda som var kul var väl att träffa alla igen. Började väldigt dåligt med att jag fick underskåp.. Kuuuul. Sen är väl inte vårat schema det bästa heller. Jaja, det är bara att stå ut! Den här veckan kanske blir liiite chill eftersom onsdag går vi halvdag, sen har vi typ klasstid och på torsdag är det brännsbollsturnering för 8orna och 9orna. 
Imorgon slutar jag vid ett eftersom jag att nästan alla i klassen har HK förutom jag och 4 till som har HK tillsammans med några från 8b på onsdagar. Aja, puusss!
 
'
Vårt schema..

Tomorrow

Hej! Orkar inte berätta så mycket om vad jag gjort dom senaste dagarna, men i fredags var jag iaf med Agnes, vi chillade, såg lite Gossip Girl som jag nu är beroende av, åt glass och lite så. Igår var jag med Cornelia ett tag och då jag kom hem så åt vi (eller jag) thaimat som var jätte gott! Idag har jag varit med Vilma, vi har varit hos "hennes" häst, mockat, gått ut med den, sen gick vi hem och gjorde smoothies och mackor. Sen var vi även och kollade på min lillebrors match, där Kajsa även var. Sen jag kom hem har jag typ bara sett några avsnitt av Gossip Girl och ätit jordgubbar. :D
Och nu till det tråkiga avslutet i det här inlägget.. Imorgon börjar skolan. 8an, betyg. Jag. Orkar. Inte. Det här sommarlovet har verkligen gått jätte fort, fast så känns det alltid. Jaja, då är det bara att vänta tills nästa lov. PUUSSSS.
 
 

WWW.DOUBLESTYLE.BLOGG.SE

Tänkte göra lite reklam för min och Agnes blogg, dock är den verkligen inte fin just nu, så vi ska fixa till den. Men gå in på den och lämna någon kommentar eller något!? ;) Skulle vara grymt kul!
 
www.doublestyle.blogg.se

www.doublestyle.blogg.se

www.doublestyle.blogg.se

 


FRÅGA FRÅGA FRÅGA!

 
 
Någonting du vill veta? Svarar så fort jag ser frågan, promise ;-)

SUNNY

Wiho, solig dag idag.. Igen! Har inga speciella planer för idag, ska väl bara ta det lungt, ligga i solen och försöka bli brun.. Har hunnit göra det nu ett tag och druckit en super god smoothie i min Starbucks mugg som jag fått av Agnes :D Well, har inte tänkt sitta inne hela dagen idag, utan ska njuta av det sista sommaren har att erbjuda! PUSS

My heart skips a bit

Hejhej, hemskt mycket hej! Haha.. Sorry för dålig uppdatering, men ja. Orkar bara inte alltid blogga, ibland får jag värsta rycket och vill typ blogga hela tiden och ibland orkar jag inte alls. 
Men tänkte berätta lite vad jag haft för mig dom senaste dagarna! I förrgår så var jag med Vilma, först tjockade jag i henne fika och så fick jag en present av henne, eftersom jag fyllt år. En jätte snygg tröja! Sen gick vi ut och då kom vi på att vi kunde ta sprutan, så vi hämtade Ami och gick till vårdcentralen, och sen kom Amanda också, sen tog vi sista Gardasil sprutan! När jag och Vilma gick hem så fick vi typ en "idé", vi ville färga håret med rödbetor, eller.. Vi tänkte färga med karamellfärg eller citron, men vi bestämde oss för rödbetor, HAHAHA. Så vi mosade dom och kleta in det i lite av håret, och hur nice blev det? Öh, inget resultat förutom att vi fick mosade rödbetor kvar i håret, myspys. Så då vart vi lite depp.. Sen på kvällen hade vi match mot Lira, vi förlora med 5-3.. 
Igår så var jag med Cornelia, fick en present av henne också! Awesome jeans! Sen gick vi omkring lite, snackade och så. Sen på kvällen hade vi träning. Idag har jag också varit med Cornelia, vi var först hos henne, och chillade vid hennes pool JAO, hehe. Sen for vi in till stan och gick omkring där, fick med mig en svart kofta från Gina! Cornelia drack även chai latte för första gången, så nog är hon stolt nog ;) Vi kom iaf hem vid kvart i åtta och jag blev hämtad halv 9. 
Känner att varje gång jag gör ett inlägg blir det skit långt, men jag skriver som för att jag vill läsa sen själv vad jag gjort och så! Hehe. 
 
 
Jag och världens sötaste papegoja Kolgrim! (det är Cornelias, för er som undrar) 
 

FOURTEEN

Hej bloggeeeen! Tänkte berätta lite om min födelsedag nu! Fast jag börjar lite med fredagen
Då jag vaknade gick jag först och dushade och så, sen så for jag mamma och Måns och plockade lite blåbär, hehe. Sen efter det så kom Agnes, först pratade vi mest och sen bakade vi våra favoritkakor, Macademia och vitchoklad kakor, dom blev såååå himla goda! Sen lite senare bakade vi även sockerkaka, som vi skulle ha till våran tårta.
På lördagen vaknade vi av att min familj kom och sjöng, jag vart seriöst as rädd, hahahaha. Sen öppnade jag lite paket och så. Sen gick vi upp och åt frukost. Och efter ett tag började vi göra våran tårta, och då märkte vi att sockerkakan var skit hård.. Men vi lyckades iaf dela den i 2 delar, HAHA. På tårtan hade vi blå grädde, blåbär och vitchoklad och i var det marsán kräm och jordgubbssylt! Den vart faktiskt ganska god. Sen klockan 1 så kom min släkt hit, och då fikade vi och sånt, fick även presenter av dom. :)
Vid klockan 3 så följde jag med hem till Agnes och efter ett tag så for jag och Agnes och käkade på Thai Garden, det var jätte gott, men jag blev så himla mätt.. Sen på kvällen köpte jag godis och Agnes glass, sen satt vi och pratade om massa. Sen gjorde vi även en nice grej, som vi drömde lite om, stora drömmar liksom JAO! 
Då vi vaknade idag gjorde vi inte så mycket, vi har mest fixat till en grej och har pratat massa. Pappa hämtade mig kring 3 och sen jag kom hem har jag inte gjort någonting alls. Fast nyss åt vi sushi, som var så gaaalet gott!! 
Aja, kan typ inte ladda upp bilder, så bjuder på en bild från Agnes Instagram, vacker vacker..
 

O U T F I T - B Y- H & A


BIRTHDAY

14 år nu! Wiho, känns ganska så nice ändå, inte för att det känns så speciellt men ja.. Kan skriva lite mer imorgon, för just nu är jag hos Agnes! PUSS
 

10 augusti 2012

Hej! Igår så var jag ju med Agnes, som ni såg på bilderna jag la ut, hehe. Vi gick för till Nolia och var där ett litet tag, sen så kom jag på att jag skulle till tandläkaren, så efter ett tag for vi dit. Sen på vägen hem köpte vi as gott choklad kaffe! Sen chillade vi hos Agnes, tog söta bilder och gjorde JÄTTE söta videos. Sen stannade jag där till 6 eftersom jag skulle på middag med min familj och Jerker, Linda, Ida och William på Piteå Havsbad, det var typ "rock" konsert eller nå där. Så vi kollade på det och åt god mat! Vi komhem kring halv 11. 
Och idag ska jag och Agnes baka tårta och lite fika, eftersom jag fyller år imorgon. Hon ska även sova här! 
PUSS, hör av mig sen!
 
 
Haha, bild som jag la ut på min förra födelsedag! ;-)
 
 

Steker för fullt (asså köttbullar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tjena, vi är snygga!

I wanna run to you

Heeyyyyyy blåkken! Kände för att blogga lite grann nu, woho. 
I söndags så var jag med familjen på Nolia, fast vi var inte där så jätte länge, och dagen efter hade jag och Agnes tänkt att gå, men hon var typ förkyld. Så jag dog av tråkighet, fast sen på kvällen var jag med Gabi och Vilma, så då vart dagen lite räddad! Hehe. Igår så hade vi match i Hakkas, vi förlorade den med 2-1, men vi spelade faktiskt gode bra! Kom hem kring 10 på kvällen och då gick jag och duschade, sen såg jag lite på OS. 
Idag ska jag strax vara med Cornelia, väntar bara på att mamma ska komma hem så att jag kan åka! 
PEACE OUT JAO
 
 
BTW, hahaha.. PÅ LÖRDAG FYLLER JAG ÅR, WIHO. FJÅÅÅÅRTIS DÅDÅ :PPP xDDD
 
 
 
 
 
Bjuder på en HET bild.
 
 

..


PHOTOSHOT MED VILMA

Tjatjatjaaa! Igår så hann jag även vara med Cornelia ett tag och idag så har jag också varit med henne ett tag. Så det var bra, eftersom vi inte varit med varann på ganska länge! Sen då jag kom hem så tänkte jag följa med på Måns fotbollscup, men den skulle typ vara as länge, så jag stanna hemma istället. 
Så jag var med Vilma istället, först gick vi och köpte godis, gick omkring och åt det samtidigt som vi pratade. Sen efter ett tag så bestämde vi oss för att ta massa bilder med systemkameran. Så vi sminkade oss lite och böt kläder, sen gick vi ut och tog rätt mycket bilder, det var as kul! Vilma gick hem för ett litet tag sen, och då hon for kom mamma och pappa hem med Max mat, så har käkat det nyss, yuum! PUUUSS
 
 
Tog en bild på en bild från datorn (tog med mobilen), så den vart mycket dåligare än vad den egentligen är! 

Luleå Kalaset

Hej! Igår så var jag på lk med Vilma, Isak och våra föräldrar! Vi for dit eftersom vi skulle "jobba" där typ. Vi hade toalettgrejs.. Så vi delade ut våtservetter och städade toaletter, mys! Haha.. Fast slapp iaf städa toaletter. Det var faktiskt inte så himla tråkigt, var rätt kul då endel vart skit glada för att vi var så "bra service" osv! Och tackade oss jätte mycket och sånt.. För att vi delade ut våtservetter, haha.
Sen vid 10 fick vi sluta vårt pass, så vi gick omkring på lk lite och så. Jag och Isak åkte också stardancer :D Sen då vi skulle sluta vårt pass, lämna tillbaka städgrejer och sånt, så var vi typ i VIP avdelningen, och sen då vi gick förbi toaletterna så var ULRIK MUNTHER DÄR, så jag dog vääldigt mycket. Hehe, oh my goood! Vi tog iaf bild med honom, fast jag vart så himla ful så jag gjorde mig suddig på bilden (som jag visar i slutet av inlägget) Well, sen kom vi hem kring halv 1, fast jag somnade inte förens halv 3 eftersom det hände en grej, blablabla.
Idag så fyller iaf mamma år, så vi har fikat och grattat henne lite. Grattis mami! Jaja, pussss!
 
Kul att man ser hur ful jag var ändååå. (HAMSTER KINDER) Men man måste väl bjuda lite på sig själv! Egentligen fattar jag inte ens hur jag kan visa den.. Jaja, ska sluta klaga.
 
 

Looove it!

Oh herregud.. Såg just Justins nya video till As Long As You Love Me. Oh my Bieber, den var så sjukt bra.. Fick hur mycket rysningar som helst. Och tjejen som är med i videon är jag ju inte bara liiiite avundsjuk på! Tycker iaf att alla borde kolla på den! Det här är nog en av Justins bästa musik videor..
 



RSS 2.0