300813

Häällooow! Tappade blogglusten igen, som vanligt. Men nu är jag här igen! Två veckor av skolan är avklarade, känns bra. I veckan har jag hunnit med massa fotboll, sett bio två gånger (The Mortal Instruments och 1Ds film) med bra personer, testat kläder inför modevisningen som är imorgon och lite annat om man bortser från skolan.
Har även hunnit klara moppeprovet vilket är SÅÅ skönt, den lättnaden alltså.. Så jag och Vilma har hunnit köra några mil!
Hoppas ni får en bra helg, vi hörs!
 


Restart

Kan inte fatta att det här är sista sommarlovsdagen. Eller ja, den är väl nästan redan slut. Imorgon börjar allt om igen, vi har ett helt år framför oss. Usch, blir helt deprimerad av att tänka på skolan.
Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Har pluggat lite inför mitt moppeprov och tränat! Jag hoppas att ni har haft ett grymt bra sommarlov, pusssss


Lördag

Hej alla fina! Hoppas ni har haft en bra dag. :D
Igår så for jag på träning och efter det så stannade jag kvar hos Agnes och sov där. Vi ställde väckarklockan på åtta idag, åt frukost och gjorde oss klara för att gå uppför måttsundsbacken! Det var grymt jobbigt uppför, men ner gick det bra. Fast vi hade otur och det började spöregna, men vi gick några varv upp och ner ändå.
Sen for vi hem till henne och bastade och duschade. Nu om ett litet tag så ska jag äta min efterlängtade sushi, har inte ätit det på jättelänge. Kraam!
(Bilderna nedanför är från måttsund.. SÅÅÅ BLÖTA!)


Underbara sommar

Känns så hemskt att säga det, men nu är sommaren 2013 snart över. Jag har haft en jättebra sommar och fått massor med minnen. Gothia var verkligen en höjdpunkt! Vi vann t.o.m mot BRASILIEN(!!). Mina kusiner från Örebro har varit här i två veckor och det har varit sjukt kul att få vara med dom. Jag har även hunnit konfirmera mig och fyllt 15 år, umgåtts med vänner, badat, solat och haft det allmänt bra!
Nu väntar sista året i grundskolan, 9an. Och jag längtar inte ett dugg, hade inte tackat nej till ännu mer ledighet. Ska bli jobbigt med alla prov, läxor och lektioner igen. Men jag ska verkligen försöka att få betyg som jag är riktigt nöjd med när jag går ut 9an. 
Nu ska jag göra mig klar för träning, vi hörs!
 
 

UPPDATERING SNART!

Hade tänkt försöka komma igång med bloggandet igen. Fast vi får väl se hur det blir med det! Ska försöka slänga in ett inlägg lite senare idag, vi hörs!
RSS 2.0