BLOGGPAUS

Tror jag tar en liten bloggpaus, eftersom jag nästan aldrig bloggar ändå. Orkar helt enkelt inte blogga, har inget kul att skriva om. Så det känns bara långtråkigt. Jaja, vi hörs om ett tag igen! PUSS :)
 
 

Onsdaaag

Heej! Idag är det onsdag och världens bästaste Agnes fyller faktiskt 15 år idag, GRATTIIIIS! :D
I måndags så fyllde Amanda år, så jag, Ami och Vilma hade planerat att vi skulle överraska henne lite igår. Så jag och Ami gick till fjörn, tände eld och så hade vi med oss massa fika. Sen tog Vilma på Amanda ögonbindel och kom dit med henne.
Dock hade vi ingen present till henne.. Så idag var jag, Ami, Vilma och Max inne i stan och köpte det. Vi hade halv hemstudiedag, så det var niiice.
Nu tänkte jag käka nå, så puss!


SATURDAY

Lördag idag! Har varit med Aggis Snaggis, typ standard på lördagar. Vi har hunnit vara ute och åkt skidor, vilket jag egentligen HATAR. Men det var rätt kul och så hade vi även med en god liten matsäck.
Vi har också gjort några söta videos, haha. Nu så har vi middagsgäster, så ska strax gå och äta. Ikväll är det mello final och jag håller mina tummar på att Anton tar sig till Eurovision!!!


Praovecka

Förlååååt för att jag inte har uppdaterat något den här veckan. Jag har helt enkelt inte orkat.. Har haft prao hela den här veckan på en förskola (sexårs). De tre första dagarna var Amanda också där, men torsdag och fredag har jag varit själv.
Det har varit roligare än vad jag trodde det skulle bli och alla barnen är så gulliga! Alla har varit jättesnälla och de vill leka hela tiden. Jag har mest fått vara med barnen, men även gjort lite annat. Vi har nog varit ute mer än hälften av tiden jag varit där, tror jag. Varje dag jag har kommit hem har jag varit heeelt slut, så det är en anledning till att jag inte bloggat.

 

Nu är iaf den här veckan slut och nästa så börjar skolan om igen.. Jaja, så äre!

 

Har fått några söta teckningar av barnen, kommer faktiskt sakna dom :')
RSS 2.0