Vad-jag-gjort-dom-senast-dagarna-inlägg

Hello my friendos!
It's tuesday today, and now ska jag sluta skriva på engelska. Det har gått några dagar sen jag senast bloggade, så jag uppdatera om vad som hänt i mitt otroligt intressanta liv. 
I'm starting with my best friend friday: åkte in till stan med Vilma efter skolan och gick omkring där ett tag. Och efter det var vi på ett jätteroligt crossfitpass. Fick besök av Mr. Träningsvärk dagen efter - vilket var väldans trevligt, haha. 

I lördags hade jag i princip fullt upp, vilket jag tycker är kul. Tidigt på förmiddagen var jag med Cornelia nån timme. Efter det var jag med Vilma och senare på eftermiddagen åkte jag till Lotta på hennes "födelsedags-tjejkväll". Väldigt roligt, med väldigt bra personer. 
Agnes sov över hos mig efter det.

Och hmmm, jag kommer faktiskt inte alls ihåg vad jag gjorde i söndags (alltså kan det inte varit något speciellt) så det får vi skippa. 

Men igår var dagen i've been waiting for, or not. Första stora nationella provet. Och BLÄ vad dåligt det gick, så jag tänker inte gå in på detaljer haha. 
På kvällen var jag på ett aerobicpass som gjorde dagen lite bättre. 

Nu ikväll ska jag inte göra något speciellt, så jag säger adios!

Wednesday

Tredje dagen av skolveckan avklarad, känns inte alls bra att vara tillbaka efter lovet. Dock slutade vi före lunch idag så det var väldigt nice. Jag och Ami åkte in till stan för att köpa presenter till Amanda och Vilma, så nu har vi hunnit fixa klart det! 

Igår for jag, Agnes och Burman och tränade efter skolan, så det var skönt att få göra det. Och påtal om träning så var jag på ett SUPERROLIGT aerobicpass i måndags, det var verkligen jättekul! Det var ett "specialpass" som hette street-ragga-dance-fusion, haha. Rekommenderar er verkligen att testa på antingen Sh'bam eller aerobic om ni får chansen.

Nu ska jag gå och duscha och göra mig klar inför sängen, är så himla himla trött idag. Godnatt!
Mitt lov

Hej! Söndag idag, vilket betyder att det är sista dagen på lovet. Känner mig så sjukt otaggad på att komma tillbaka till skolan, för det är nu alla nationella börjar..

Mitt lov har i alla fall varit bra! Tänkte berätta lite om vad jag gjort, så jag börjar från onsdag (tror redan jag skrivit om de andra dagarna). 
Onsdag: var med Cornelia under dagen, vi kollade på serier och lite sånt. Och på kvällen såg jag också på serier. Seriedag, haha!
Torsdag: på morgonen/förmiddagen var jag med Agnes ett tag. Sen for jag hem och tränade och packade inför kvällen. Kring fem åkte vi till Moa och lämnade våra grejer (vi = jag, Cornelia, Cornelia, Sanna, Agnes, Emilia och Moa) och efter det gick vi till caffa och åt. Det var väldigt gott! Under kvällen såg vi film, pratade, gjorde några "lekar", eller vad man ska kalla det, och åt godis. Very kulig kväll! Vi sov även över hos Moa. 

Underbara personer!

Fredag: efter att vi vaknat och ätit frukost så gick jag och Agnes till henne och bytte om. Sen for vi till Måttsund för att åka slalom. Har inte gjort det på fem år så jag var asnervös, haha. Men det gick bättre än jag förväntat mig och det var jättekul! 

Det här är dock på vals men jaja!

Lördag: eftersom jag nu är värsta proffset (hostattack) på att åka slalom ville jag ju göra det igen! Så jag följde med familjen till Valsberget och åkte. På kvällen proppade jag i mig sushi, yollibox, godis och lite chips - men jag vart inte alls mätt! Så min talang är att kunna äta hur mycket som helst utan att bli mätt, hehehe. Jag kollade även på Mello och hejade på Ace Wilder (som tyvärr tyvärr tyvärr kom tvåa...) 
Känner att det blev ett väldigt långt inlägg så ska avrunda det nu. Jag har haft ett superbra lov och jag hoppas att ni också haft det!


Monday

Hello amigos! Det är SÅ skönt med lov, älskar älskar älskar. 
Igår gjorde jag inte så mycket under dagen, och kring fem for jag in till stan för att träna. Den träningen var den sämsta på länge, allt gick bara dåligt och det kändes som att inget var på min sida, haha.. Men all träning är bättre än ingen träning! 
Efter att jag tränat kom Cornelia till mig och sov över. Så det var kul! Och idag då hon åkt hem så gjorde jag mig i ordning för att åka till stan med Agnes. Jag köpte ett par svarta jeans som jag behövt väldans länge och ett balsam från The body shop. Sen fikade vi även litegrann på Nodo! Vi åkte hem kring fyra och Agnes var hos mig till halv sju ungefär. 
Resten av kvällen har bestått av tv-tittande och inte så mycket annat. Så jag har inte så mycket mer att säga!


Mest intressanta bilden jag hittade, haha!RSS 2.0