SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Heeeej, hoppas alla haft en bra dag, min har iaf varit helt okej! 
Gårdagen spenderades med Vilma i stan, fick hem en tröja och ett puder. Vi fikade även inne på Wayne's vilket var muy nice, hehe. Och idag har jag hunnit gå på några affärer i Luleå med mamma och använde upp mitt presentkort på Monki, blev en helt vanlig tröja. :-) Imorgon ska jag vara med Agnes och vi får väl se vad vi hittar på. 
PUSSSS
 
282309_455390601169869_845103208_n_large

HJÄLP MIG!

Någon som vet varför det inte går att lägga in min blogresponse på sidan av bloggen? :O Hjälp tas gärna emot, hehe.
YES, fixat det nu! Så nu hittar ni min blogresponse under min profilbild!!

Finally!

Äntligen har jag gjort/laddat ner en ny BÄTTRE design, dock känns den lite rörig och jag ska nog byta header eftersom bilderna inte är speciellt nya.. Men bättre än den förra!?
Har iaf varit med Vilma idag, vi har inte gjort något speciellt. Gått en promenad, fotat, suttit vid datorn och lite så. Sen har jag även hunnit se några Gossip Girl avsnitt, har precis börjat på fjärde säsongen såå.
Well, tänkte bara få skriva lite snabbt, så vi hörs! :-)
 
Tumblr_mcny8snpif1r41v5fo1_250_large
 
 

TIPS & DAGEN

Hejhej! Var som sagt med Agnes igår, vi gick på stan, fikade, kollade runt i butiker och så. Sen har ni väl inte missat vår video? Hehe. Idag har jag hunnit vara med Cornelia, vi såg filmen Cyberbully och den var helt ok! Och så har vi varit hos mina kusiner i Luleå.
 
Btw, så tänkte jag tipsa om en parfym, eller ett märke som är jätte billigt och luktar gott! La rive heter det, och finns på vad jag vet H&M, finns flera olika dofter och jag själv har 4 stycken och dom kostar bara 40 kr, helt klart värt det! :D
 
2 av dom jag har! Har även Vanilla Touch och Funky.
 
 

Ang vloggen

Agnes skrev det på sin blogg, men tänkte också skriva det här. Videon vi la ut var ju inte speciellt seriös, fast jag tror dom flesta fatta de? Vi pratade ju oseriöst och dansen..ja, den var ju som..hur oseriös som helst ;-) Haha, fast nog är det ju kul att bjuda på sig själv lite, fast det skulle ju vara pinsamt om någon trodde vi var allvarliga! Tänkte bara säga de, puss!

VLOGG - AWKWARD

 

LOV

Äntligen lov! Åh, så sjukt skönt..
Igår hann jag iaf med att träna lite med Vilma och idag har jag gått runt i onepiece på skolan, som många andra, det var utklädning som gällde, fast kan ju inte påstå att onepiece är en utklädnad, haha.
Morgondagen kommer spenderas med Agnes och söndagen med Cornelia! Så det blir braaa, nu ska jag fortsätta se xfactor, puss :)

I swear you giving me a heart attack

Tjabbatjenahallå! Dålig uppdatering, veeet. Jaja, i måndags så var jag iaf ett tag med Lotta, vi snackade mest och så. Sen igår så hann jag in till stan en liten snabbis, fick med mig en tröja, ett linne och en mössa hem! Sen var jag hos tandläkaren och böt färg på tandställning, har spenat tänder nu (gröööön). Idag har jag inte gjort någonting alls, sett TV och suttit vid datorn och lite plugg. Även hunnit bläddre igenom skolkatalogen som kom idag. 
Åh, snart är det iaf lov och det ska bli skitskööööönt.. PUSS
 
 
Söt instarape på Lottas insta, naaaaat. 

MY MUSIC

Hej hej! Det här får bli ett tidinställt inlägg, så jag kan få ha lite uppdatering och så vill jag inte göra 2 inlägg på raken (skrev det andra inlägget precis före det här..) 
Well, tänkte bjuda på musik som spelas ur mina högtalare just nu, enjoooy!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Hm, orkar inte lägga in några mer videos, så kan skriva de sista låtarna!
Feel The Dada - Dada Life (som jag la upp i mitt förra inlägg)
All I Want Is You - Agnes
Hall of Fame - will.i.am
Hungry Hearts - Nause (blir typ aldrig less på den låten!!)
 
 

Dada Life - Feed the Dada

Hej alla fina! Måndag idag, vilket känns tråååkigt. Men nu är det bara en vecka kvar tills vi äntligen får lite lov. 
Spenderade som sagt lördagen med Agnes, och på söndagen så var jag med Cornelia, vi pratade, kollade lite videos, var ute och sen då jag kom hem tog jag en liten promenad med Vilma. 
Har hunnit med att göra bort lite HK läxa och tränat på spanska förhöret idag, känns skönt att ha det bortgjort iaf! :) 
 
Tänkte bjuda på lite nice musik nu! Puuuuss
 

FRÅGA NÅGOT? ↓

 
 


BÄSTAAA

 
 
Hej bloggisen! Är med gullagnes just nu, vi har hunnit baka muffins som vi glömde socker i, fotat lite och bara tagit det chill. Tänkte även berätta fakta om Agnes nu :D Enjoy liksooom, hahaha:
 
1. Hon har fobi för blött papper
2. Hon dödar en om man trycker upp hennes näsa, hahaha
3. Hon sover hur länge som helst, så man nästan får lite damp!
4. Hon ville vara nyttig idag, och så åt vi muffins :PPP
5. Hon är träningsnörd.
 
TJARRÅÅÅÅ

~

Tjeeeena, ligger i sängen just nu och ser på TV. Annars gör jag inte något alls. 
Var iaf med Vilma ett litet tag igår och idag har jag hunnit med ett Crossfit pass med Vilma, sen så har jag bara duschat, ätit mat, slöat. :PP Har väl inget intressant att skriva egenligen, så tänker sluta skriva nu, hehe. 
PUSSS
 
307991_123981017751475_2099062232_n_large
 
 

I hear your heart beat like a drum

Hejhej! Sitter och dricker en chailatte nu samtidigt som jag kollar facebook och lyssnar på musik, tråååk. Kom hem för ett tag sen. Dagen har varit sjukt dryg, har även fått tillbaka två prov idag, vilket kändes ganska bra.
Hade tänkt ringa Vilma och fråga om hon vill hitta på nå, så vi hööörs!
 
Tumblr_mc1hqimhii1qjnsfko1_500_large
 
Sååå vacker.

SNOW

Yeeey, äntligen har snön kommit! Inte för att den lär stanna, men nu är iaf vintern på gång, woooho. 
Igår stog jag med Amanda i Uppis, vilket var as chill! Vi gjorde chokladbollar, mackor och ja.. Typ bara satt där, haha. Skönt att slippa lektioner iaf. Idag hade jag även NO prov som var svååårt, men hoppas på det bästa! Nu hade jag tänkt fortsätta fixa i mitt rum och kanske äta lite käk också!
PUSS
 
 
EGO123

LULEYOOO

Ska strax dra in till Luleå med Agnes och mamma! Blir väl att gå omkring och prova kläder, kanske får med mig något hem också? Måste även säga att jag inte alls känner mig sugen på att blogga för min design är skitful och statisktiken har sjukit as mycket.. Annars så har jag hunnit göra om lite granna i mitt rum, tror det blir nice. Eller det är inte så stor förändring, men har rensat rätt mycket och så. 
Ska nog åka snart så chaaaao!
 

RED & BLUE

 
Gjorde en lite enkel outfit som jag tyckte var helt ok! Byxorna från Gina tricot, tröjan tror jag kommer från Weekday, halsduken från Gina, och skorna från converse tror jag.. Sen kan man ha en snygg skinnjacka till det, eller nån annan enkel, kanske svart, jacka till det. Less is more!

Crossfit training

Tjena tjena ful bloggen! Sorry för dålig uppdatering, men har haft massa prov och så. Hk igår och engelska idag, sen spanska förhör i tisdags.. Var även ute och gick med Cornelia i tisdags, vilket var skönt! Och idag har jag tränat ett jobbigt crossfit pass med Vilma! Ses imorgon älskade
träningsvärk.. Fast känns ändå skönt med lite träning :) Just nu ligger jag i soffan och kollar hockey, inte för att de är så himla intressant men har inget bättre för mig! Jaja, vi hörs! pusssss

All I want is you

Jag dör så himla ful designen är! Önskar verkligen jag kunde byyyyyta. Fast just nu vågar jag inte "chansa" och byta design, så jag måste göra om igen. Ska sluta klaga nu och istället lägga upp lite WHI bilder, enjoooy!
 
Tumblr_mb46hurecg1r8fxwno1_500_large
Tumblr_l13tjyob4r1qa5ylbo1_500_large
Tumblr_m5i7wezbi11qi0remo1_500_large
Tumblr_mb45vhsuk61rehymko1_500_largeTumblr_mblvurdczd1qluz7xo1_500_largeOrig-21004901_largeTumblr_lsyiutpppc1qkp94do1_500_largeTumblr_mbmbfo5e4o1rs8vbeo1_500_largeTumblr_mbmj3q63ix1qcwiu0o1_500_large

FML

Jag kan tydligen inte ha nån design? Det blir bara helt vitt. Så jag måste ha en ful tema design ett tag, kul kul. 

ASSÅ SERIÖST

ÅH, har förstört designen nu igen, varför kan man typ inte kunna spara sin gamla design!?! Så himla sur jag är. Orkar inteeeee.

I HEART IT

45355_361115600645410_1858586205_n_large
Tumblr_m5wis6dxjg1qezzfso1_500_large
1340680196349121_large
Bc1443d6114811e2bf2722000a1fbc66_7_largeTumblr_lomqfea3uo1qfelqlo1_500_large
264316_10151230630832905_43666925_n_large
Tumblr_mbikhcilpk1rniqoqo1_500_large
Tumblr_llv8pyqflx1qkqwx0o1_500_large
523213_338743299548309_865648992_n_large
314164_3707291205647_698053518_n_large
Tumblr_llzm1vqxeo1qafudeo1_500_large
Tumblr_lwbscgdl3r1r55en0o1_500_large
Tumblr_liy419yklg1qgnja6o1_500_largeTumblr_m2ozdsrbac1ru59ufo1_500_large
Tumblr_m2sovs6ksp1rnia9do1_500_large
 
Åh, har säkert sagt det nån gång.. Men jag älskar verkligen att kolla igenom weheartit, får så himla mycket inspiration och så. Som den där tatueringen på fingret, den var så fin - skulle lätt vilja göra den nu om jag fick, fast skulle kanske ångra mig sen, hehe. Och alla bilder från tex NYC och LA.. åh, jag vill så sjukt gärna dit, fatta  vilken dröm liksom!? Kanske kommer börja göra fler sånna här "inspirations inlägg" eller vad man då ska kalla det..? :)
 

Här ska det stå nån kul rubrik

Tjaaa, sov hos Agnes från igår till idag, så det var ju nice! Vi gjorde en video, som kommer komma upp på bloggen, pratade massor och lite sånt. Vi hade tänkt se LOL, men tankafetast funkade inte såå. Sen käkade jag även thaigarden mat som mamma kom med, skitgott! 
Jaja, tänkte bara uppdatera lite snabbt, för har ändå inget bättre för mig just nu. Hehehe. PUSS!!
 

Flåd på Nolia!




I'm going hard


Haha, åh..så fula! Bjuder väldigt mycket..
Nu är det iaf helg, och som vanligt är det as skönt. Har varit ett tag med Cornelia idag och vi gjorde en grej som jag inte får säga för henne :( Nu blir ni nyfikna va? Hehe. Och just nu sitter jag och ser på xfactor. Imorgon blir det att vara med Agnes ett tag. Jaja, nu börjar de strax! PUSS

Indoor walking

Tjaaa! Kom hem för rätt så länge sen efter ett pass indoor walking med Vilma, det var faktiskt kul men skit jobbigt! Var heeelt död.
Just nu ligger jag i sängen och ser tv, intressant. Jaja, har inget att skriva så pusssss :)

Everything you said to me

Hejhej! Slutade klockan ca 10.45 idag och det var såå himla nice. Vi hade slöjd och matteprov, så jag hoppas då att det gick bra.. Sen då jag kom hem hade mamma bakat kladdkaka och köpt kakor, för jag, Vilma och Amandorna skulle "fira" mig och Amanda, för vi har ju fyllt år, fast det var ju i augusti jag fyllde år meeen, haha. Så vi tröck i oss fika och så! 
Senare idag så ska jag och Vilma in till stan och träna, känns as bra och jag är jätte taggad!! Har liksom inte tränat på en månad. 
Och igår fick vi även veta en hemsk sak.. vi ska ha bad på skolan. Och simprov. Och jag är helt otroligt dålig på att simma så kommer skämma ut mig för all framtid, feels good. PEAAAACEYAO. Tycker även att ni kan fråga något i min blogresponse så jag inte tråkar ihjääääl.
 
 
Märkt att jag alltid lägger upp retard bilder..

She wolf



Sned bild men jaja. Dagen har iaf varit dryg idag, som vanligt då. Även fast jag slutade 1, och det var så himla skönt att jag gjorde de! Hehe.. Och så fick vi tillbaka so proven idag, och jag är faktiskt rätt så nöjd :) Så det var typ en "lättnad"..! Hade iaf bara tänkt skriva lite kort, eftersom jag egentligen inte har något att skriva. Så vi hörs! Pussss

This or that

Gossip Girl eller Sex and the City?

Glass eller Tårta? 

Nyttig eller onyttigt?

Shoppa eller fika?

Bada eller sola?

London eller New York?

Havet eller Pool?

Julafton eller Födelsedag?

Vinter eller sommar?

Sminkad eller Osminkad?

Smsa eller prata i telefon?

Ful och rik eller Snygg och fattig?

Hemmakväll eller utekväll? - beror pååååå

Sova naken eller med pyjamas?

Rosa eller Blå?

Sova eller Vaken?

Blogg eller Facebook?

Känd eller okänd? - vet faktiskt inte.. skulle vara kul att testa vara känd ett tag kanske?

Shoppa eller Blogga?

 

Tumblr_mb8r7kssht1qcxieko1_500_large


Mobilblogg 3

tja tja! tänkte börja med att säga lite onödig information, hehe. och det är att då jag mobilbloggar så orkar jag oftast inte göra bokstäverna stora i början, det blir typ inte det automatiskt? intressant, men tyckte ni borde veta, haha.
annars har det väl inte hänt något speciellt idag, dagen har varit jätte dryg och tråkig. och just nu sitter jag och väntar på att x-factor ska börja! Vi hörs sen! PUSSS :)

Falling to pieces

 
Kände för att göra ett outfit collage, så slängde ihop det lite snabbt! Skor från Jeffrey Campbell, tröja och jeans från Gina Tricot, hår donut finns väl lite här och var och militärjackan kommer från www.army-star.se 
Jag själv skulle verkligen vilja ha den här outfiten.. Älskar militärjackor!!!
 



RSS 2.0