Piteå Summer Games 2012

Woohoo! Nu är det alltså PSG! Känns faktiskt inte som det.. Det har ju knappt varit sommaren än så.. Igår spelade vi första matchen klockan 10 mot Heffnersklubban, den förlorade vi med 6-0. Sen var jag med Agnes under dagen, vi kollade lite matcher och så, gick omkring, åt massa götta! Och kring 20.00 började paraden, hela vårt lag var utklädda till typ målare. Hahaha.. Vi sjöng en massa och slog på målarburkar osv, det var sjukt kul! Sen efter paraden fick vi veta att VI hade vunnit bästa utklädningspris och dom som lät mest, så vi får spela PSG gratis nästa år = att vi kan samla in pengar till Gothia!!! :D Aweeeeesooooooooomeeeeeee.
Sen så hade vi match mot Bossekop och den matchen var sjukt kul, fast vi förlora med 2-0, så det sög.
 
Imorse blev jag tvungen att stiga upp 5.45 (!!!) och gissa om jag var sjukt trött och nästan dog? Kuuuul. Klockan 7.15 hade vi samling på Nolia och spelade match mot Ersboda, 1-1 blev det, så det var nice.
Snart blir det att fara till Svensby för att spela vår sista match mot TUS (Finland) i spöregnet, hoppas verkligen att vi vinner nu.. Sen efter det tror jag att jag ska vara med Agnes och så är vi med varann hela kvällen. Aja, puss!
 

DON'T KEEP CALM. IT'S SUMMER!

Tjenare tjenare! 
Gårdagen spenderades med Cornelia och sen på kvällen fick vi besök av Agnes och hennes familj, nice price! Idag har jag varit med Agnes, for till henne kring 12, sen hjälpte jag henne med hennes blogg (länkade den där nere) och efter ett tag gick vi ut på en liten promenad och snackade osv. For hem typ 4 eftersom både jag och Agnes hade träning.. Träningen var helt okej, hade rätt mycket träningsvärk men den försvann efter ett tag. 
Imorgon blir det PSG, har faktiskt hunnit bli rätt taggad! Mellan matcherna blir det att vara med Agnes och gå runt och kolla på matcher och sånt. Hoppas bara vädret blir bra!! Peace out jao. Hahahaha. 
 
Tumblr_m3emtsi5an1qljbe4o1_500_large

www,agnesminrell.blogg.se

Tänkte bara säga att alla kan gå in på Agnes blogg och läsa den nu på dirren! ;-) Agnes sitter och säger "vat da fak" hela tiden.. Aja, LÄS och spara i favoriter.. Hahahahaha
 

STOCKHOLM, ÖREBRO, TALLINN 2012

Åh, jag har haft det så galet kul under tiden vi var borta.. Vill tillbaka nuuuu! Tänkte skriva lite vad vi gjorde efter mitt senaste inlägg jag skrev, dock kommer det säkert inte bli i rätt ordning allting.. Men skriver så mycket som jag kommer ihåg!
 
Skrev ju att vi skulle till Gustavsvik, så vi for ju dit och badade. Fast jag och Selma badade inte så länge eftersom vi inte ville bli sjuka innan Tallinn. Sen for vi och åt strips på Donken eller Max, kommer inte ihåg.. Hehe. Efter det gjorde vi nånting som jag inte kommer ihåg? Hahaha..
Sen var vi även på stan någon dag, fast kommer inte ihåg vilken, drack iaf en chailatte då för första gången och det var asgott!!! Och sen efter att vi vart på stan for vi på middag hos mamma och pappas kompisar! Alltså, jag kommer inte ihåg så mycket mer vad vi gjorde dom sista dagarna i Örebro, men Stockholm och Tallinn kommer jag ihåg, så nu tänker jag skriva lite om det!  ;-)
 
Det började med att vi åkte bil till min mosters stuga/torp, där vi skulle fira midsommar. Först åt vi lite mat och bara chillade. Sen så for jag och Selma ut och cyklade med världens dåligaste cyklar, haha.. Och sen då vi cyklat en bit så kommer det en bil, och han som satt i bilen vinkade till oss och vi hade ingen aning vem det var, men sen då han kom närmare såg vi att det var Per Morberg (han är typ känd kock, programledare i Sveriges Mästerkock och så är han också skådespelare tror jag),  HAHAHAH!
(Per Morberg)
 
Haha, det var rätt stört! Så sen cyklade vi tillbaka till torpet och där åt vi först sjukt god mat + efterrätt och sen körde vi 5-kamp! Dom vuxna vann mot barnen.
Senare på kvällen gick jag, Ellen och Selma en promenad för att se solnedgången. Sen kom vi till typ en äng och där såg vi solnedgången samtidigt som det var galloperande hästar + kor en bit bort, helt awesome!
Sen då vi gick hem igen så hade Anneli fixat ett litet "uterum" till mig och Selma, där vi skulle sova. Det var as mysigt!
Sen dagen efter så chillade vi nästan hela dagen. Eller fram till 3 iaf. För då for vi in till Sollentuna där vi skulle bo på hotell, Scandic Star Sollentuna. Det var ett grymt bra hotell, gratis gym + pool och super god frukost! Och plus hade vi en galleria precis utanför hotellet, vilket var riktigt nice! Och på kvällen så tänkte vi först bada, men det var massa småbarn där så vi gjorde inte det. Istället sprang vi på löpband ett litet tag. Och sen såg vi fotboll på hotellrummet.
På morgonen åt vi först frukosten, yuuum! Och sen gick jag och Selma till gallerian, köpte en tröja från Gina.
Fanns inte så jätte många bra butiker där, det var nästan bara märkes kläder osv.
Men sen efter att vi checkat ut från hotellet så for vi på Kista Galleria och var där fram tills vi skulle gå på M/S Baltic Queen. Båten var galet stor! 10 våningar (!!) Jag och Selma hade en egen hytt medans dom andra delade, hoho. Och först gick vi och åt jätte god middag + glass till efterrätt. Sen gick vi omkring på båten, chillade, hade det allmänt bra! Orkar inte berätta så mycket mer om den kvällen, men det var iaf jätte kul.
På morgonen då vi vaknade steg vi av båten för att vara i Tallinn under dagen. Vi gick mest i gamla stan, fikade på ett jätte mysigt café. Sen gick vi även på en galleria, vilket var den sämsta gallerian ever! As fula kläder överallt..  :s
Det enda som sög med Tallinn var att det spö regnade! 
När vi kom tillbaka på båten gick vi och åt middag igen, samma som gårdagen (det var buffé) och sen gick vi runt på båten, var inne på parfym + sminkbutiken, var på StarPalace, dansade framför båtens TV kameror (HAHAHA), spelade Cash och massa mer! Och sen senare mot kvällen så fixade vi oss, eftersom vi skulle på Ibiza disco. Först var det sjukt pinsamt, ingen dansade eller nå, så vi tänkte nästan gå. Men istället så bestämde vi oss för att dansa ändå, så vi började och först var det grymt pinsamt men efter typ 20 sekunder kom typ as många dit och började dansa, så vi drog igång allt! Wehåå. Vi dansade som galningar i cirka 2 timmar och jag fick/får verkligen lida för det.. Har så himla mycket träningsvärk i mina vader.. Kan knappt gå!
Ja.. Sen igår så packade vi väskorna och sa hejdå till varandra och begav oss hem till Piteå, blöö.
Det enda som förstörde båtresan var G. Detaljer om det tänker jag inte säga, men det förstörde iaf väldigt mycket..
 
Tror  det här är det längsta inlägget jag nånsin skrivit, och grattis till er som orkade läsa! Jag har säkert glömt en massa osv. Men den här resan är iaf ett minne för livet! Pussss, nu bjuder jag på massa bilder från resan.
 
Alla kusiners foppatofflor.
 
Egoooo!
 
Hahaha..
 
Jag och min söta kusin!
 
 
Rummet jag och Selma skulle sova i, innan det var fixat!
 
Bästa kusin!
 
Solnedgången från båten.
 
MS Baltic Queen♥
 
 
Tallinn, here we aaaare!
 
 
 
Sjukt fina hus!
 
Bild över Tallinn.

SNABBIS

Hejsan! Gör ett snabb-inlägg nu! Gjorde inte så mycket under dagen, men efter middagen (kring 6) så for jag till ica där ch (!!!) väntade på mig. Vi köpte massa jordgubbar och sen drog vi hem till mig. Vi gjorde inte nå speciellt, såg på film, smaskade på jordgubbarna, var ute lite och sånt! Vi hade egentligen tänkt vara med Victoria, petra och elin (säkert någon mer också) men det gick inte för mig. 
Imorn ska jag å klippa mig. Det kommer bli skitfult.. Efter klippningen ska jag och mamma kolla lite på några saker i stan och sen drar jag väl på träning! Sov gott hörni :) PUSSPUSS /Agnes

SAMMANFATTNING AV HELGEN

Fredag: Jag väcktes kring halv 9, fixade mig och sen drog min familj och kajsas familj till skellefteå. Där åt vi lunch, fikade och bara hade det gött. Kring 3 for min familj (och jag) hem för att byta lite kläder osv, sen cyklade vi till Kajsa där vi åt middag, efterrätt, spelade badminton, såg på film och bara myste på! Vet inte riktigt vilken tid vi kom hem, men jag var suuper trött och gick och la mig nästan på dirrren!
 
Lördag: Morgonen började som vanliga mornar brukar börja. kring lunch-tid så for jag och mamma till coop för att handla lite smått & gott att ha i husvagnen, sen for hela familjen till borgarudden. Träffade Bella när vi kommit dit, så jag var med henne ett tag. Sen efter middagen så kom Linus med hans båt för att hämta mig, vi skulle nämligen till hans stuga som ligger mittemot borgis. När vi kom dit så visade han mig runt på hans fina place, sen hoppade vi studsmatta, lirade lite med hans fotboll, och cyklade. och vetni? vi cyklade in till stan = över 1 mil!! haha lite stolt är man ju . Iallafall, när jag kom tillbaka till borgis så satt Bella, Markus och nån annan som jag it minns vad han hette & väntade på mig vid piren, så jag var med dom ett tag. Sen gick jag in till husvagnen för att stänga mina ögon och sova!
 
Söndag (idag): Vaknade kring 11 av att det gjorde suuuuuuper ont i min mage. Hade ont i några timmar, fast som tur var så gick det över! Har varit med Bella idag också, vi åt glass och bara chillade. Sen så har jag varit med Jonte också. Helgen har bara varit toppen om räknar bort magbesväret! Ska strax ut och spela lite fotboll med pappa, det kommer kännas såå härligt att få ta på sig fotbollsskorna!!
PUSSPUSS /Agnes 
 

Hot and dangerous (BILDBOMB)

 
Bildbomb... JAAAO, bjuder fett JAO.
 
 
 

RÖSTA! (Agnes)

Rösta gärna på mitt bidrag! (klicka på bilden för att komma till sidan)
 

HOW WE DO - RITA ORA

Måste ju bara få tipsa om denna låt. För mig är det klart sommarens hit!   PUSSPUSS /Agnes
 
 

All around the world

Hej hallooo! Det är grymt väder här idag! Fast jag har ingen aning om vad vi ska göra.. Fick nyss reda på att vi ska bada på Gustavsvik :DD! Igår hade jag och Selma picknick i Stadsparken med jordgubbar, som vi doppade i choklad, kex, morotsstavar, frapinos, saft, mackor. Det var sjuuukt gott!
Sen for vi till våra andra kusiner, och sen efter ett tag for vi och spelade mini-golf på Gustavsvik. Selma vann, jag kom 2a och Ellen sist (vi var en "grupp") och det var sjukt svårt, hahaha.. Jag sög verkligen!
Sen for vi till dom vi vart hos före golfen och åt middag och spelade fotboll. Lyckad dag!
Imorgon far vi till Gnesta (som ligger i Stockholm) och bor på Torpet, hos min moster. Jag och Selma ska tälta på gården och sen blir det massa midsommarfirande! 5-camp, god mat, sång, bad (?) och så ska jag och Selma cykla lite ;) Sen på söndag bär det av till Tallinn med MS Queen Baltic, åhh.. Det ska bli as bra!

PUSSSSS, tror kanske det här blir sista inlägget som jag skriver under tiden här? Om det inte finns internet någonstans..


 
Love yoooou min fina kusin!

DET FINNS TVÅ SÄTT ATT SPRIDA LJUS: ATT VARA LJUSET ELLER ATT VARA SPEGELN SOM REFLEKTERAR DET.

Tja! Agnes här igen. Är det bara jag som ÄLSKAR Justins nya album BELIEVE?!?!?!?! åååh så bra det är! Längtar såå mycket tills han kommer hit till Sverige, MÅSTE verkligen fara och se honom då 
Tänkte förresten på att skaffa en egen blogg.. nu när jag bloggar lite åt Hilda, så märker jag ju hur kul det är!! Så vi får väl se om jag skaffar någon helt enkelt ;-)
 
Måste ju bara få dela med mig av 3 stycken citat som jag tyckte var vackra, och som jag fastnade för:
 
"Jag har aldrig sett ett leende ansikte som inte varit vackert."
"Vart du än reser, oavsett väder, ta med dig ditt egna solsken."
"Kärleken skapar ett “vi” utan att förstöra ett “jag”."
 
Jajajaja, ska ta mig något att äta! PUSSPUSS /Agnes 
 

Where you at?

Halloooo! Snabbt inlägg nu.
Igår var jag och Selmis på stan en snabbis, hann köpa en grymt snygg byxdress från Gina Tricot! Sen var vi även på Espresso House som jag sa och drack frapinos, det var galet göööött! Nästan som milkeshake. Sen på kvällen for vi + mammorna på bio, vi såg Snow white & the huntsman (tror den heter det) och den var faktiskt bra.
Idag ska det bli bra väder, ca 19+ och sol om nu Yr.no har rätt, men det ser iaf ut som om det blir bra.. Aja, pusssss! :DD


Snodde bilden från Selma, hihi.

NO SLEEP - WIZ KHALIFA

Hejhej! Agnes här (igen). Har eran dag varit bra? Min har då iallfall varit riktigt bra, än så länge! Idag så skulle jag ta hand om Ingrid till 12 (på dagen) ungefär, eftersom att mamma jobbade och dagis var stängt, så det har jag då gjort! Ingrid väckte mig kring halv 9, så vi steg upp och åt frukost. Sen så fick Ingrid se sommarlovsmorgon. Efter det var vi ute och cyklade lite, åt lunch, och läste böcker.
Kring 2 så hade mamma kommit hem och Kajsa hade kommit till mig. Vi gick och köpte glass på statoil, snackade, och tittade på Willam Spetz roliga videor, det blev som vanligt väldigt mycket skratt och sånt också! :) Nu har jag just varit ute och solat i det härliga vädret. Nu kan man säga att det är sommar!! :D. Om ett tag ska jag och mamma ut och gå, sen så blir det fotboll på tv:n. HEJA SPANIEN, hihi.
PUSSPUSS / Agnes 



Några härliga sommar bilder får det bli! 

MIN FINA VÄN ♥

Tittade igenom mina bilder på datorn, också hittade jag några gamla bilder på mig (Agnes) och min finfina vän Hilda, haha! Att bli påmind om härliga gamla minnen är ju det bästa som finns enligt mig :') jaja, här kommer dom iallafall. (vi bjuder faktiskt ganska mycket på dessa bilder, *applåder, applåder*) PUSSPUSS / Agnes   
HAHAHAAHHAHAHAHAAH


Yeeey

Hinner blogga nu en snabbis! Har det iaf riktigt nice, hihi. Har hunnit rida lite med Selma idag, kände mig grymt ovan.. Var ju typ 5 år sen sist jag red seriöst! Sen har vi och kusinerna + föräldrarna varit på några sportbutiker och lite på Marieberg..
Okej, måste säga vart jag är nu! Tänkte inte berätta för ens jag kom hem, men ork it vänta! Men bloggningen kommer ju ändå inte bli speciellt bra, så Agnes får sköta det :D Tackkkk för att du orkar korvis! Hahahaha, jaja.. Jag är iaf i Örebro hos mina kusiner! Vi ska även till Stockholm och Tallinn, så det ska bli sååå sjukt kul. Vi kom hit igår, bilresan var as dryg. 15 timmar i bil liksom, hur kul är det!?
Har ingen aning om vad morgondagens planer blir, men tror iaf vi ska på Espresso House (jag och Selma) och dricka frapino, har ingen aning om vad det är med Selma säger att det är as gott så jag får väl hoppas på deeeet. Den här veckan lär iaf bli grym, i hope. Och jag hör av mig då jag har tid. Pussss på er. :)

Har ingen bild på den här datorn, men om jag fotar mycket lär det ju kanske bli en bildbomb då jag kommer hem.?

GÅRDAGEN

Hej igen! Hann aldrig blogga nästan nånting igår, hade tänkt blogga via iphonen men det gick inge vidare bra, så som ni ser så blev det inget mer inlägg. Tänkte berätta lite om gårdagen nu när jag har tid: Det började med att jag steg upp kring kvart i 12, duschade, åt frukost och skrev mitt första inlägg om gästbloggningen å det. Sen for jag och pappa ner till borgarudden där mamma och Ingrid redan var. Vi kom nästan precis till middagen så vi gick nästan direkt och åt tacos. Tacosen fick alla vi som var på borgis av personalen (tror jag). Efter maten så kom Jonte, vi gjorde inte så mycket faktiskt.. satt och snacka vid vattnet typ! Sen kring 7 så kom Markus och var med oss. Båda for väl hem kring 10 vilket var synd, för då hade jag seriöst ingenting att göra! Fördrivde tiden med att äta godis å lite sånt gött. Nu har jag just kommit hem och ska snart till morfar som fyller år!
Ha det då bra hörni, kanske bloggar lite sen.. vi får se! PUSSPUSS / Agnes 



Några bilder från igår.

AGGE HÄR

Tja alla Hildas vackra läsare! Nu är det såhär att Hilda har frågat mig om jag skulle vilja gästblogga lite ett tag eftersom att hon inte har möjlighet att göra det, så ja, jag tänkte väl göra det då! Jag kommer att uppdatera lite då och då, när jag har tid. Ni får helt enkelt hålla lite utkik här på bloggen ;-) PUSSPUSS



Bjuder väl på en litN ful bild 

Kick out the epic motherf**ker

Sitter hos Agnes just nu och CHILLAR FETT JAO. Hahahaha. Tänkte iaf säga att jag kanske inte kommer kunna uppdatera något på ca 2 veckor..  Eller det beror på ;-) Men tänker inte säga varför just nu, berättar allt senare! Aja nu ska jag inte skriva så mycket mer. PUSSSSSSSSSS



Riktigt seriösa är vi ju också, hehehe..

SOMMARLOV/EXAMEN 2012

Wooooohoooooo! Sommarlooooooooov :D Så himla awesome!!!! Kan knappt fatta det.. Känns absolut inte som att det är det!? Och dagen började med att jag fixade mig inför examen, och mitt hår vart helt fult så fick hålla på med det till sista minuten, vilket sög.. Sen träffade jag Cornelia och Amandorna på väg in till kyrkan och när vi kom in var alla redan där, hehe. Sen efter kyrkan gick alla ut och så fotade vi lite med klassen och så.  Bjuder på bilder i slutet av inlägget!
Sen efter Melker och Måns examen gick vi till mormor där det var fika + tårta. Sen fotade vi typ oss.. Sen innan vi skulle åka så sa typ mamma och pappa att vi skulle få presenter så först fick Melker och Måns godis, då tänkte jag typ: då får jag väl också det! Men sen fick jag ett paket och då jag öppnat det var det Justins parfym Someday! :D Åh, vart as glad! Hihi. Sen åt vi mat från Thaigarden och ikväll blir det att fara på examens festen med Cornelia och Agnes, så det blir nice! Jaja, nu ska jag sluta att skriva och lägga in lite bilder. Puss på er, och hoppas sommarn 2012 blir BÄST!

(btw, har ändrat lite i designen, ny header osv)

<3

Jag, Ami, Amanda och Vilma.
 Bästaste!♥

<em><font face="courier new">Söt klassen!</font></em>

Klassen!

<font color="#3366FF" size="5">Vilmiiiis!&lt;3</font>

Vilmis och jag!

<p>Hihi.. :D</p> <br /> <p><font size="6">SOOOOOOOOMMARLOOOOOV!</font></p> <br />

Gabi, jag, Amanda och Vilma.





Corneliuuuus och miiii.

Can you blow my whistle baby?

Hejhej! Sveriges national dag idag, vilket betyder ledigt från skolan! Igår så for jag till Cornelius efter att jag ätit och så, sen fixade vi hennes hår och ja.. Det är helt awesome! Tänker inte säga så mycket mer om det, hoho. ;) Sen sov jag även där och kring 11 imorse kom pappa och hämta mig för vi skulle till farmor och farfar. Fast vi for inte därifrån förrens typ kvart över 12!
Sen var vi hos f & f ett tag. Sen for vi hem och då bakade jag en tårta, känner mig goooode stolt. Gjorde till och med bottnarna och det själv! Hahahaha.. Sen hade vi några gäster hos oss, så då åt vi min tårta. Och då ringde jag även och sa att Cornelia skulle komma så hon också fick tårta! :D Sen var hon här till typ halv 8? Donno. Men dagen har iaf varit bra, och gårdagen också! Skola imorgon också, dagen kommer vara as chill. Och snart är det sommarlov, omg. Längtar så att jag dööööööör! Och sen på lördagen (näst nästa) så kommer det bli helt underbart.. Åh, lovely! PUSSSS



Snottat från Corny (igen)
heheheiheiheoheoeho.


Big Brother

Som jag sa igår så for vi på middag hos Agnes och hennes familj, sen var vi där hela kvällen och sen följde hon med oss hem och sov över! Vilket var kul! Sen nån gång idag for hon hem och då for jag till Cornelia och var där osv. Hihi. Sen blev jag tvungen att fara hem eftersom jag skulle vara "barnvakt" till Måns.
Och just nu sitter jag och ser BB live, det är ju final ikväll. Hoppas Amandus vinner :D Jaja, ork it skriva mer.. Så sjukt tråkigt att blogga, hehe. Pösssssssssss
Tumblr_m3eq1my9tu1rtcjn3o1_500_large

We're all in the same game, just different levels.

Sämst uppdatering, as usual.. ;-) Har helt enkelt inte orkat, sen har vi haft träningar och match, och matchen gick as bra. Vi vann med 3-2 mot PIF, wehå! Och igår så var jag ute och gick med Agnes, det var sjukt skönt och vi gick 1 mil, stolt! Idag så ska vi (familjen) fara till Agnes och hennes familj på middag, så det blir nice.
POOOOOOOSS



Snodde bilden från Cornelius blogg, hoho.




RSS 2.0