One in a million, my lucky strike

Nu är väl designen lite bättre, men ändå AS ful. Headern är helt liten, för tydligen kan jag inte ladda upp större bilder på blogg.se!? Men får väl ha såhär ett tag.. Har iaf varit med Cornelia idag, och ska strax sätta mig framför TVn och se X-factor, sen är det ju måndag imorgon, åh.. Har börjat längta jätte mycket till julen känner jag, ska bli så skönt med ett längre lov + så är ju jul så himla mysigt :D
 
A3kpy_vcaaaznu-_large
 
 
 

Blöt fågel



Gullis!

test!

Testar mobilbloggaaaaa!

Hej, jag blev sur och tog bort min design, hejdå.

Åh, återställde hela min design för jag tyckte den var så ful, vilket kanske inte var så speciellt smart. Orkar inte fixa någonting nuuu, men ska försöka snart. Ska iaf strax dra till Cornelia, och har hunnit kolla då min lillebror spelade hockey.. Sen for vi och åt på Max! Haha, jaja. Skulle bara säga det, vi hööörs!
 
Tumblr_m7hc9oxjqv1r3jsrko1_1280_large
 
Now I do, hahahaha.

PROUD THE ALARM

Sooorry för sämsta uppdatering! Har inte suttit så mycket vid datorn den här veckan och sååå. Kommer inte ihåg vad jag gjorde i måndags eller tisdags, men onsdag och torsdag pluggade jag iaf ihjäl mig själv inför vårt SO prov. Pluggade typ från då jag kom hem tills jag gick och la mig, och jag var Så. Himla. Död. Får iaf tillbaka provet nu till veckan och hoppas på bra resultat..
Igår efter skolan for jag och Vilma och köpte godis och chips, och vid 6 så kom även Gabi till Vilma. Vi lekte lite stylister, tog massa bilder och såg NSN och tröck i oss (mest jag..) massa popcorn, chips och godis. Är stolt över Gabi som såg filmen! :D Vi sov även hos Vilma och jag kom hem för ett litet tag sen. Senare idag blir det att vara med Cornelia och imorgon med Agnes tror jag. PUSS!
 
418141_232202293541478_88912559_n_large
 
 
 

Let's get started for life

Halloooo! Back to Norris nu, hemma bra men borta bäst ;-) Hehehehe. Har iaf haft det hur bra som helst i Stockholm dom här tre dagarna. Har varit rätt lugnt, men jätte kul. Fredagen har jag ju berättat om så då får jag väl skriva om lördag och söndag också.
Lördag: Vid 10 nån gång for vi in till Kista där Blogawards var, det började med att vi såg lite av då Maria Montazami pratade, sen fick jag även frågan om jag ville vara hårmodell för GHD på scenen. Men tackade nej, vilket jag ångrade sen.. Sen blev det lite fika (super god vanilj latte!) och efter det käk på donken. Hann även med lite shopping. Och så har vi träffat Hanna Montazami och Angelica Blick! Båda var så himla trevliga och glada. Vid halv 5 var vi hemma och då gick vi på kolgrillen tror jag det hette och åt skit god mat. :D
Söndag: Det var ju tänkt att det skulle bli Grönan, men vädret sög och vi hade lite tid på oss, så vi bestämde oss för en dag på stan igen. Så vi gick runt i massor av butiker, åt på donken (haha, vi gjorde det varje dag, tjockt..) och latte på Espresso House, då vi kom hem åt vi god paj och for på en liten "konsert" och sen for jag hem och var hemma vid halv 12 eller nå sånt.
 
Saknar redan Stockholm och vill tillbakaaaa. Och med det sagt avslutar jag det här inlägget med några få bilder.
PUSSSS!
 
Känns ju helt okej att ha träffat Angelica Blick och Hanna Montazami idag!
Ser retard ut på första bilden, hatar den verkligen! <-  Angelica  Hanna ->
 
 

Biiiild

 
Hahahahah..

ESTOCOLMO

Tjaaaa bloggen! Just nu sitter jag på min mosters jobb, på sjöhistoriska museet och redigerar bilder som jag och Selma fotat under den här dagen! Och det är väl typ vad den här dagen mest bestått av.. Foto. Och även käk på Donken och ett besök på Vasa museet. Imorgon blir det nog shopping och kanske Blogawards, och på söndag blir det förhoppningsvis Grönan. Well, nu ska jag fortsätta lite med bilderna, puuuuss!
 
 
Bild från idaaaaag.

SNART DRAR JAG TILL ÄLSKADE STOCKHOLM

Wihoo, om endast en halv timma beger jag mig till Kallax för att dra ner till underbara Stockholm för en helg med shopping och grönalund men bästa kusinen! Det ska bli gaaaalet kuuul! PUUUSSS
 
 
Nämen gud vad söt..

LAUGH


 
 

 



JAG KOMMER SAKNA DIG VILMIS

Jag kommer sakna dig Vilmis! #Me #bff #Girls #best #friends #love #jj #jj_forum #instamood #tongues #haha #cute #instadaily #eyes #Sweden #followme #kikme 
 http://instagr.am/p/PpMmVJF_KZ/

I need some lights, it's way too dark

Hej sötisar!
 
Har faktiskt inte varit nå sjuk nu under helgen, så det var ju bra! Igår så var jag med Agnes ett tag, och vi gjorde typ ingenting och då jag kom hem så bakade jag och mamma först pizza och efter det var jag med Vilma, och vi for och fotade lite och så, pratade osv. Hon ska till Turkiet idag och jag kommer ju som inte sakna henne lite :( Tror även jag ska vara med henne idag också, innan hon hinner lämna kylan..
Och på torsdag bär det av till Stockholm för min del! Jag och Selma ska bo hos min moster under helgen och det lär väl bli en hel del shopping och även Gröna Lund, så det ska bli skiiiit kul! Puss!!
 
"Söt" bild på mig och Agnes från igår..

You can't have everything. Where would you put it?

Hej! Hoppas alla mår bra, bättre än mig iaf.. Har ont i halsen och är hur seg/trött som helst! 
Igår så var jag iaf med Cornelia efter skolan, vi badade i deras pool och det var as nice :D Sen pratade vi massor och så. Idag så vaknade jag med sjukt mycket halsont, eller vad man då säger. Och det var verkligen inte skönt.. Särskillt då vi hade skoljoggen idag. Men först for jag iaf till tandläkaren och fixade med tandställningen och sen då jag kom till skolan var ju skoljoggen. 
Och jag skulle ju springa, fast jag kände mig ju inte på topp. Fast jag sprang ändå, med Cornelia mest, men även med Vilma och Emilia. Och själklart lyckades vi faila och sprang helt fel väg och så. SKILLS. Tillslut kom vi iaf i mål, vääldigt trötta, men stolta ;-) Vi hade ju sprungit ca 7 km! 
Well, sen jag kom hem har jag typ sett Gossip Girl och sovit, för jag är så himla trött.. Vi får väl se vad som händer i helgen nu när jag är sjuk, men jag hoppas då på nå bra! Vi hörs!
 
Hqlines-swag-girl-boy-couples-favim.com-510639_large
 

We'll be coming back for you

Tjenatjena! Just nu så sitter jag och lyssnar på lite musik, kollar facebook, instagram osv.. Well, tänkte skriva lite kortfattat om vad jag haft för mig under tiden jag inte bloggat!
Lördag: Efter matchen mot PIF gjorde jag inte så mycket, fast kring 6 kom Agnes och hennes familj hit och åt middag, vi gjorde väl inte så mycket, åt lite godis (jag iallafall), mat och pratade massa.
Söndag: Vid 2 så hade jag match mot Hakkas, vilket var vår sista match för den här säsongen, och vi vann med 6-3, så det var skit kul! :D Sen på kvällen hade jag tänkt vara med Cornelia, men hade inte tid, eftersom jag skulle plugga till NO provet som vi hade på måndan (igår) och kan ju säga att det gick as dåligt..
Måndag: Skola, så inget speciellt hände.
Tisdag: Skola, slutade vid 1, jag och Vilma tog bussen in till stan och gick omkring där, så det var nice! Vi kom hem vid halv 5, tror jag? Well, pussss!
 
 
Chailatte men Vilmis på Wayne´s, sååå gott!

JACKET

 
 
Enkel, snygg jacka!
Från Gina Tricot
 

Turn the lights on

Hej finisar! Äntligen helg igen, så skönt. Igår så var jag med Cornelia, vi satt och pratade om allt mellan moln och gräs (haha) på Backgårds, sen var vi även hos henne ett tag. Idag gick jag upp vid kvart i 7 för att göra mig klar för matchen, och vi hade samling 8.. Matchen gick inte speciellt bra, första halvlek hade vi ingen avbytare, men i andra hade vi iaf en. Vi fick iaf in ett mål! Och PIF fick in.. väldigt många, kanske 7, 8? 
Well, Agnes och hennes familj kommer iaf hit på middag ikväll och imorgon har jag match mot Hakkas, vår sista match för den här säsongen! PUSSS
 

 
Haha, riktigt söt bild.. 

Fotbollsturnering

Hej! Hinner inte skriva så mycket eftersom jag strax ska iväg till fotbollsträningen, och vi har även haft fotbollsturnering hela dagen på skolan, och det gick faktiskt bra! Vår klass kom trea av åtta lag, så det var kul, eftersom vi alltid brukar komma sist osv. Jag gjorde även ett mål då vi spelade semi mot 9A :D Kände mig som lite stolt, eftersom jag typ aldrig gör mål, spelar ju mittback så.. Nu hinner jag inte skriva något mer så PUUSSS!
 
Hinner inte lägga in nån bild, hehe. 

They see me rollin'

Wazzuuup jao? Själv gör jag it nå. Har pluggat lite NO, eller.. har typ läst en sida. Hehe. Sen så har jag sett lite tv, suttit vid datorn. Bara tråkiga grejer liksom.
Tänkte även säga att skolfotot idag verkligen inte gick bra, vi stod typ helt inklämda och så såg jag säkert helt retard ut, som vanligt. Och imorgon är det fotbollsturnering, känner som taggen! Nu tänkte jag fortsätta att läsa lite NO, fast det lär ju inte gå så bra eftersom jag inte fattar nånting och det är så otroligt tråkigt, så wish me luck!
 
Bjuder på en egobild, as usual liksoooom!

SKOLFOTO

Tja :PP Har inte så himla mycket att skriva.. Har typ no life nu när skolan börjar, känns som jag inte har tid att göra nå.. Imorgon är det iaf skolfoto, och vi är typ den enda skolan där 8orna inte tar enskilda bilder? Och jag vill inte ha min bild från sexan nå mer! Haha.
Well, egentligen hade vi träning idag, men den var inställd och jag var faktiskt rätt taggad, så det sög ju som lite. Och nu ska jag sluta uttråka er. Och om ni vill veta varför jag typ aldrig lägger upp bilder så är det för att det inte funkar, för vår dator är helt sär och jag kan bara kopiera och klistra in bilder. Blir ju som inte liiiite irriterad. 
 
 

ME WANT

Finns 3 stycken snygga skinn jackor från Gina, det här är nog min favvis av dom!
 
 
Svart eller...
 
...grå! Om den finns i Piteå, I will buy it!!!
 
 
Passar ju rätt bra med en nice mössa nu när det börjar närma sig vinter.
 
 
Och för att göra det ännu varmare kan man ha en snygg halsduk också!
 
Allting kommer ifrån Gina Tricot!
 
 
 

I wonder how other people see me

Heeej sötisar! Suger fortfarande på att uppdatera.. Hehe. 
I lördags gick jag ju som sagt med Agnes på stan ett litet tag, först gick vi och drack varsin Chilled Chai på Wayne's, sen gick vi och kollade i massa butiker, provade lite kläder, osv. Sen gick vi och köpte lite godis på Hemmakväll. Då vi kom hem till Agnes hade vi tänkt se någon film, men jag typ hem på direkten eftersom vi skulle äta middag med min moster och mormor. 
Igår så var jag med Cornelia för första gången på åratal typ! Så det var nice, vi snackade väl för det mesta och så. Och idag så har det varit skola, så tänker inte skriva så mycket mer. PUSSS!
 
312695_284678691556929_100000444011117_987174_1460806251_n_large
 

Första September Tvåtusentolv

Jag kan ju inte precis säga att min uppdatering varit speciellt bra under den här veckan, hehe. Men har inte haft så mycket tid till att blogga. I onsdags så for jag till Agnes och var med henne, sen gick vi och såg lite av Melkers match som dom vann! I torsdags så följde jag med mamma till Agnes, och var där under kvällen och sen igår så hade vi match i Luleå, och den gick verkligen inte bra. 
Idag blir det att fara in till stan och vara med Agnes igen, haha. Tror vi ska gå lite på stan och så. Så det blir niiiice! PUSSS
 
Tumblr_m9hb48pli71qiaqpmo1_500_large
 
Hahaha.. 
 
 



RSS 2.0