Imorgon är det lov (!!!)

En dag kvar - sen är det sportlov! Längtar sååå mycket, för jag är verkligen döless på allt som har med skolan att göra. Vill nästan spy av att tänka på det, haha.. Så ett lov sitter verkligen helt perfekt just nu. 

Den här dagen har varit väldigt tråkig. Jag har haft två prov, ett gick bra och det andra gick skitdåligt, är så missnöjd över det. Och ni kan ju gissa vilket prov det var? Jo, matten såklart. Får trösta mig med att det som sagt är lov imorgon... 
Nu tänker jag läsa min bok som jag lånade idag. Pappersstäder heter den och är skriven av John Green (tokälskar hans bok "the fault in our stars) och jag tror den är riktigt bra! Så godnatt från miiiiig




Usch och blä

Ångest ångest ångest över allt som ska hinnas med på dom här två dagarna innan lovet. Jag har tre prov och två läxor och det känns alldeles för mycket för mig just nu, haha.. Matten är helt omöjlig, jag känner mig helt hjärndöd då jag sätter mig ned med boken och försöker lära mig något. Allt känns bara så ologiskt och otroligt svårt. Provet är imorgon och jag känner bara NEJ TACK. Så himla less! Fast det finns inget jag kan göra åt det - så det är bara att ta sig igenom det. Nu ska jag sätta mig och nöta in allt så jag förhoppningsvis fixar det..


Skitvädret idag gör väl inte heller att det känns bättre :-):-)

Hemma från London!

Hello hello! Har bestämt mig för att börja skriva sånna där tråkiga inlägg oftare. Och det är endast för att det är kul att kolla tillbaka i arkivet senare! Så om ni tycker att det är boring att läsa om vad jag gjort om dagarna säger jag förlåt och adioosss, haha. 

Jag kom i alla fall hem från London igår, och det har varit så otroligt kul att vara där. Älskar staden. Det var superfint där, alla var jättetrevliga och hela staden var bara underbar! Så att lämna våren bakom sig och komma hem till snöiga Norrland igen var väl inte så himla nice... Men jag ska helt klart tillbaka till dit snart igen, det är absolut ett måste. 
Jag ska nog göra ett bättre inlägg om Londonresan senare, med lite bilder och så. För nu ska jag titta på Top Model som börjat igen, såå glad över det!! 






Alla <3-dag

Hej och glad alla hjärtans dag på er! Den här dagen har verkligen bestått av blandade känslor - allt ifrån jätteglad till ledsen, arg och irriterad. Dock har det mesta negativa släppt nu, så det är skönt. Känner även en lättnad eftersom jag både gjort bort vårat stora SO-prov och ett slags hemkunskapsprov där vi skulle laga soppa och bröd på en timme. Har längtat efter att få göra bort det, så det känns verkligen asbra.  
 
Ikväll ska jag vara med Agnes, vi ska köpa lite gotta och se på film, så det ska bli kul! Och imorgon ska jag kanske vara med Agnes nr 2 (haha), annars så har jag inga speciella planer för helgen.
Hoppas ni får en bra kväll!
 
E M B E R G L O W

Weekend

Hejhej! Ligger i sängen och tänkte då passa på att blogga litegrann.
 
I fredags så for jag till Rosvik för att vara med laget. Vi gick först och åt på caffa och pratade på. Efter det for vi till sporthallen och spelade volleyboll, vilket var kul! Det var jätteroligt att träffa alla (samlade) igen, för eftersom jag tagit ett uppehåll från fotbollen så träffar jag inte alla lika ofta - vilket är tråkigt
 
Igår åkte jag också till Rosvik för att kolla på mixcupen som alla norrskenare var med i. Och på kvällen tittade jag på mello och åt massa gott!
Så det är vad jag har gjort hitills den här helgen. Imorgon väntar skolan som vanligt, och det är inget jag ser framemot. Har även ett stort SO-prov på fredag som jag måste plugga till... 
 



FIVE

Jag har sjukt mycket prestationsångest när det gäller skolan och det är verkligt jättejobbigt.
 
Jag har nästan alltid svårt att bestämma mig för saker, allt från stora till små saker. Tex. ska jag köpa den eller den tröjan? Ska jag gå på gymnasiet i Piteå eller Luleå? osv..
 
En dröm jag har är att få studera i USA eller London efter gymnasiet, det hade varit sååå kul!
 
Jag tycker att det är asroligt att träna då jag väl gör det, att ta sig till träningen/gymmet är däremot vädigt svårt..
 
Jag är extremt paranoid och inbillar mig ofta saker, haha! Särskilt då jag är hemma själv, jag kan verkligen skrämma upp mig själv över småsaker. 
 
 
Har som som sagt inga bilder på ipaden, så lite moln får fylla ut inlägget, haha!

LONDON

Som jag skrev längst ner i förra inlägget så ska jag ju till London snart. Om endast sjutton dagar sitter jag på ett plan, mot ett av mina "drömresemål". Jag har alltid velat åka till London och det ska bli så himla kul att få göra det! Det blir jag, mamma och pappa som åker dit och mina bröder lämnar vi hemma, hehehe.. Vi ska vara där i ungefär fyra och en halv dag som kommer förgyllas med massa shopping och lite annat. Längtar verkligen sjukt mycket och vill bara att tiden ska gå fortare! iiiiih
 

Long time ago

Kom just på att jag hade en blogg som aldrig uppdateras, nice! Önskar verkligen jag orkade göra det oftare och göra mer ordentliga inlägg, men jag har verkligen aldrig inspiration till att göra det. Eller jo, någon gång kan jag få det. Men sen glömmer jag det lika fort.
Jag har även märkt att hälften av alla inlägg jag gör börjar på samma sätt. "Förlåt för dålig uppdatering blablabla", haha! Så om jag kommer igång med bloggningen igen slipper jag skriva så varje gång. Fast vi får se hur det blir med det.. Jag kommer antagligen att glömma bort min blogg igen och sen om någon månad skriva ett likadant inlägg som det här. Meeen, jag kan ju alltid försöka! :D
 
 
Har inga bilder på ipaden så tyckte den här va lite fin och får mig att längta ännu mer till London (SOM JAG SKA TILL OM 18 DAGAR!!)
 



RSS 2.0