Träning

Hej, ska strax dra iväg på träningen, men tänkte blogga lite först. Förlååååt för dålig uppdatering, har inte orkat skriva.. Ska FÖRSÖKA bättra mig! Orkar inte skriva något om veckan, för den har varit rätt tråkig.
Har egentligen inget att skriva, men tänkte bara uppdatera lite. Borde göra mig klar för träningen nu, så puss!


Tired

Heeelg! Fast dock så är jag typ sjuk (trött, fryser, ont i huvudet och as täppt i näsan) sååå känns väl inte så jättekul. Men får hoppas det blir bättre tills imorgon för då ska jag vara med Agnes!

Har väl inte tänkt göra något speciellt idag.. Se tv och äta nå gött. Har även hunnit läsa ett tag! Och idag på skola så var det rätt chill, förutom att jag var grymt trött. Och på gympan åkte vi skridskor och jag var helt klart sämst, haha. Och igår åkte jag och Ami 4 km skidor (stolta), sen senare på kvällen hade jag träning!


Uppis

Hejhej! Är sååå trött just nu. Har stått i uppis med Vilma hela dan och vi har fått baka SJUKT mycket, typ minst 10 plåtar kakor, chokladbollar och så har vi gjort massa mackor. Vi har inte fått sitta ner något alls typ, haha. Men ska inte klaga, för det är ändå så himla mycket skönare än att ha vanlig skoldag! Tror även jag ska hämta mina böcker snart som jag väntat på jätte länge, åh.. Dom är så bra! :D

Igår så var jag först in till tandläkaren och fixade lite med min tandställning och så. Sen så var jag med Cornelia ett tag och pratade om massa saker, har inte vart med henne på ett tag faktiskt. Well, pussss


PURE SEDUCTION

I söndags så beställde jag en body mist från Victorias Secret, och idag kom den hit. Och den luktar så otroligt gott! Älskar den verkligen, och den var inte så dyr heller, 125 kr. Såå värt pengarna. Hade kanske även tänkt beställa en eller två till!

Jag är riktigt nöjd :D


THREE YEARS

Hej alla finisar! Måndag idag, dock så är mina måndagar rätt chill, har bara 4 lektioner och ett två och en halv  timmes hål. Så då far jag och Vilmis hem och tar det chill, helt okei!
Söt bild ↓
 
 
 
(VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG NU)
 
Annars är det faktiskt inte en helt vanlig dag idag. Utan jag och Agnes har känt varandra i hela tre ÅR idag. Alltså, det känns som att det var igår men ändå som att vi har känt varandra hela livet. Vi har hunnit göra sjukt  många saker tillsammans under dom åren som gått och vi båda har förändrats väldigt mycket. 
Vi lärde känna varandra genom att våra mammor började på samma konst skola, jag minns att jag verkligen inte ville att mamma skulle börja där. Fast sen efter ett tag så började vi snacka med varandra på Stardoll (hahaha) för mamma hade berättat att du också hade det och sen efter det snackade vi sjukt mycket på MSN. Och en dag fick vi veta att båda vi skulle fara till Vallsberget, den 21 januari. Så vi bestämde oss för att träffas, och vi gjorde det. Sen har vi bara umgåtts mer och mer hela tiden. Vi har hunnit vara till Stockholm två gånger, och första gången vi for dit var helt klart den bästa gången, kommer aldrig glömma det. Så himla kul vi hade (andra gången var såklart också kul, haha)! Orkar inte skriva om massa andra saker vi gjort.. Skulle blir ÄNNU längre då..
Men jag har verkligen alltid kul då jag är med dig, du är en sån vän som alla skulle behöva. Du finns alltid där för mig och jag litar på dig till 110%. 
Jag är så glad att jag träffade dig! Du är så galet bra, bästaste vän. 
 
 
Första raden (uppifrån och ner): Otroligt lejda med massa fula streck och sånt i ansiktet, fast vi trodde vi var as coola.. Nästan pinsamt att lägga ut, haha. 
2 (uppifrån och ner): Bilder vi tagit hos min moster i Stockholm.
3 (uppifrån och ner): Lite "nyare" bilder från 2012, bilden längst ner är från början av 2012, den högst upp är från i somras och mittenbilden är från i höstas. 

OUTFIT

 
Lite vårig outfit, ljusa färger och så. Kommer inte ihåg vars allting är ifrån, heheh..

Fula som få


iPHONE CASE

Vilma tipsade mig om en sida där dom hade jätte snygga iPhone skal, och som ni ser så var dom verkligen JÄTTEJÄTTE snygga (enligt mig iaf). Fast dock var dom rätt dyra, så vet inte om jag kommer att beställa. Men dom var gaaalet snygga.

Det här kommer min kväll bestå av


WEEKEND

Det känns alltid lika skönt att få säga det - äntligen helg! Den här dagen har verkligen inte varit nice.. Först spanska förhör, sen SO prov och sen bip test på gympan.
Igår hann jag bara komma hem och direkt byta om, plugga så mycket jag kunde och sen iväg på träning. Sen då jag kom hem fortsatte jag med att plugga. Så det ska bli skönt att slippa med massa prov och läxor nu under helgen. Pusss, bjuder på lite söta bilder på mig och Amanda! Ser dock lite retard ut, men är osminkad hahah..


Jan. 16, 2013

Hej alla fina! Tycker ändå den här dagen har gått ganska så fort, fast jag har frusit sjukt mycket hela tiden.. Ska inte göra något speciellt idag, utan bara plugga, sjukt tråkigt men man måste ju få det gjort nån gång. Så ska väl börja alldeles strax! Hoppas ni får en roligare dag än mig, pusss


T i s d a g

Hejhej! Tisdag idag, om ni inte visste.. Haha. Dagen har väl varit som dom flesta andra skoldagar, inget speciellt har hänt alltså.
Har inte gjort så mycket annat idag heller - pluggat lite SO, bakat tekakor som är såå gott och gått ute och gått med Vilma en snabbis. Och nu har jag tänkt se Svenska Rivieran! Vi hööörs


Design

Tjabbatjenahalloj! Har bytt design som ni kanske ser?! Ska nog bara byta header, ta lite nya bilder och så.. Orkar typ aldrig ta med systemkameran, haha. Men ska försöka! För bilden jag har nu är ju inte så jätte ny, eller.. nån månad. Well, puss!

Suger på att komma på rubriker

Heeej bloggeeen, haha.. Redan söndag, vilket betyder skola imorgon. Åh..
Igår så var jag med Agnes, vi gjorde inte så mycket, baka as god bananpaj, var ute, snacka och lite sånt. Sen for jag och min familj och åt på Max, fast dock tog jag en jätte äcklig sallad.. Det var bara massa salladsblad :(
Och idag så har jag läst ut min bok som var gaaalet bra och så har jag tränat!
Hm, har väl inget mer att skriva så vi hörs sen! BTW, det är bara 99 dagar kvar till Justins konsert, OHMYBIEBER

Haha, min äckliga sallad..


Helghelg

Åh så nice med helg!! Började den här dagen med att läsa ur fjärde boken i Vampire Academy, gaaah så bra det är. I torsdags så var jag ju som sagt även i Luleå och kollade hockey, Luleå vann mot Rögle med 5-2!
Idag så har jag även tänkt vara med Agnes, så ska snacka med henne nu. PUSS


Skolaärintekul


Sämsta uppdateringen

Hej, har verkligen haft dålig uppdatering i veckan. Skolan har iaf börjat, verkligen inte kul! Har prov redan nästa vecka och även läxa.. Åh, så jobbigt.
Har inte gjort så mycket under veckan, läst massor (har blivit beroende av Vampire Academy) och tränat lite. Och hade även tänkt träna idag, men ingen av oss orkade.. Så det blir kanske nästa vecka! Ami har iaf lovat mig, så hehe. Ska kanske fara och se hockey i Luleå med pappa och Måns istället om jag orkar. Är jätte trött..
Det är ju fredag imorgon, så ÄNTLIGEN helg igen, som jag har längtat.. Haha.
 
Tumblr_mg3z67ma1i1rgt6v1o1_500_large
 
 

Sunday

Hej hej!
I fredags så for jag, Agnes och våra mammor in till Luleå för lite shopping. Köpte en tröja från JC och en kofta från Gina, och så åt vi även på Max och fika på Waynes!
Sen igår var Agnes och hennes familj här på middag, och vi åt ju gode mycket, proppade även i mig godis. Sen sov Agnes här och vi låg och prata om allt möjligt, lite längre än vi tänkt vara vakna.. Och idag vaknade vi tidigt för att vända på dygnet och båda var jätte trötta så vi har typ tagit det lungt hela dagen bara.
Ska iaf fara ut och köra skoter nu, så puss!
 
 

Gofika i Luleå

Sitter på Waynes och dricker frappe och fikar lite just nu med Agnes och våra mammor. Så ska läska er nu! (Skulle publicerats tidigare idag)
 

Jan. 03, 2013

Tjaaa! Tänkte mobilblogga lite graaaann.
Well, igår så for jag till Cornelia vid typ 8/9, vi såg typ film och var ute lite. Sov även över där och idag så körde vi skoter, vilket var askul! Då jag kom hem så var jag med Vilma och vi gjorde inte så mycket, for ut och sparka och blev jätte svettiga hahaha :( Och sen har jag även hunnit med att träna.
Orkar inte skriva så mycket mer, så puss!


TVÅTUSENTOLV

 
Tack alla fina vänner som gjort år 2012 bra! Kanske inte varit det bästa året, fast det har ändå väldigt ofta varit riktigt bra. Jag har fått många minnen som jag aldrig kommer att glömma, och jag hoppas verkligen att 2013 blir dubbelt så bra som 2012. Ser fram emot det här året sååå mycket! ♥

GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år alla fina bloggläsare! Hoppas ni haft ett bra avslut på 2012 och en ännu bättre början på 2013! Nu är det ett nytt år med nya möjligheter. Jag hoppas verkligen att 2013 kommer bli ett riktigt bra år, för det som hittills är planerat är saker jag verkligen ser fram emot. Gothia, konfa i Göteborg, jag börjar 9an och det absolut bästa av allt är att den 22 april ska jag äntligen få se min största idol, Justin Bieber, i Globen med min bästa vän.
2013, please be awesome!




RSS 2.0