Sweet nothing

Hejhej! ÄNTLIGEN fredag, så nice! Tycker den här veckan gått rätt snabbt då vi haft ganska många hål och lektioner som utgått. Hehe, och igår så var jag och tränade crossfit med Amandorna, och senare på kvällen så hade jag fotbollsträning som var rätt kul. Så idag har jag lite träningsvärk vilket är as nice, älskar den känslan :D
 
Men orkar inte skriva mer så puuuss!
 
 
Hahahah, stek bild på mig och mami assååååå.

07.51

Ska strax dra iväg till skolan, men tänkte ändå bara göra ett snabbt inlägg! Har precis hunnit göra mig klar och ätit frukost. Hade tänkt skriva någonting, men kommer inte ihåg vad det var.. Så hehe, avslutar det här inlägget nu. PUSS!
 
 
 

PORTKOD 1321

Såg just det sista Portkod avsnittet, hoppas verkligen det kommer en till säsong för det är verkligen sååå bra. Och till alla er som inte sett det så rekomenderar jag att ni klickar här på direkten och börjar se!
Annars så har det inte hänt så mycket.. I lördags var jag med Agnes och i söndags stod jag i Sporthallen och sålde fika nästan hela dagen med fotbollslaget. Och senare så kollade jag på Melkers hockeymatch som de vann med 12-2!
Well, har typ inget mer att skriva så vi hörs senare!! :-)
 
Rätt längesen jag la upp en bild, så kör på en osminkad nu! :-)
www.jagehilda.blogg.se
 
OSMINKAAAAAD, tjoho.

WOHO

Yeees, äntligen funkar det att ladda upp bilder och jag är så HAPPY, haha. Så nu tänkte jag bjussa på 2 outfit collage som skulle kommit för åååår sen, första är typ bara en snabb jag gjorde och den andra gjorde jag och Agnes i somras, till vår blogg.
 
Känner mig tvungen att skriva något här emellan så att det inte ser ut som att båda bilderna hör ihop, haha. ;)

PLANS

När vår dator blir "fixad" och jag kan börja ladda upp bilder igen (förhoppningsvis) så kommer jag nog kanske vara lite mer noga med bloggen. Mer inlägg varje dag, bättre bilder och "roligare" inlägg. Fast dock så kommer det nog inte bli så, eftersom jag är sååå lat vad gäller bloggen, men jag ska då försöka. 
Och jag har inte så jätte mycket inspiration på vad jag kan skriva om eller så, eller vad för inlägg folk vill läsa så om ni har nån idé på vad jag ska göra för inlägg får ni gärna säga till eller nå, skriv på facebook, kommentera, eller blogresponse! ;) Hehe, jaja.. Ville bara säga det. PUSS
 
 
Amen gud vad gölle jag är!

FRAAAJDÄJ

Freeedag, tjoho! Hehe. Hann då med dubbelträning igår, som bestod av ett kul crossfit pass med Ami och Vilma och sen fotbollsträning som faktiskt var ganska så skoj! Har även gjort bort matte provet, som faktiskt gick rätt bra, så hoppas på bra resultat.. :)
Idag tänker jag nog inte göra något speciellt, bara se lite tv och ta det chill. Och imorgon blir det att vara med Agnes och sen på söndag så måste jag sälja fika med fotbollslaget på Skyltsöndan, blöö.
 
Och jag vart även GLAAAD då det funkade att ladda upp en bild, fast dock en skit dålig webb bild, hahaha.
 

CHRISTMAS

Halloj, har egentligen inget kul att skriva så tänkte bara skriva TJA. Neeejdååå, hade faktiskt tänkt göra ett WHI inlägg, så här kommer några jul bilder! Jag längtar sååå himla mycket till jul, det är så sjukt mysigt och underbart då, åh.. Tänk typ en kväll då det snöar mycket, så man sitter inne med glögg, filtar och pepparkakor framför en julfilm, så nice :D
 
Tumblr_mducm1jxs71r02ncto1_500_large
Tumblr_mdsnyt9n101qie1y2o1_500_large
A8plqoaceaevtfp_large
Tumblr_lararslind1qdgpa2o1_500_large_large
32d1798c9107292f1c376c8bbee59dfa_large_large
Tumblr_lvjzu8ltqs1r7ug2go1_500_large
Tumblr_mby09neci71r2uon8o1_500_large
Tumblr_luvqacahif1r60zhwo1_500_large
 
Någon mer som längtar lite efter jul nu..? Och så är det ju bara en månad kvar (!!!!) YEY
 
 
 
 
 
 

I would - One Direction

Heihei! Tänkte först börja med att berätta en (ointressant) sak, hehe. Men om ni inte märkt det så lägger jag ju typ bara upp weheartit bilder och det är för att på ingen av våra datorer så går det att ladda upp bilder.. Har ingen aning varför det är så, men den 5 december så kommer det nog meeest troligt funka att ladda upp bilder igen! Så håll ut, haha nejmen..
Slutade klockan ett idag, så det var as nice. Och klockan tre så for jag till tandläkaren för att fixa med tandställningen! Sen då jag kom hem for jag och mamma ut och sprang, såå stolt jag känner mig. För har typ inte sprungit på åratal, känns det som. Vill VERKLIGEN få bra kondition, vara vältränad osv :D Aja, vi hörs!
 
Tumblr_m443rhi9bw1rsl6kgo1_500_large
Tumblr_md317ma6xi1rjsq7zo1_500_large
Tumblr_m556pnufka1qlxk49o1_500_large
 
 
 
 
 
 

We got the world

Hejsan hejsan! Tänkte berätta lite snabbt om helgen, eftersom jag inte bloggat någonting, hehe. 
I lördags så var jag först med mamma på stan en snabbis, köpte en liten body splash och gooodis. Efter det så kollade jag på min lillebrors två hockey matcher. Sen på kvällen blev det TV och film tittande! 
Igår (söndag) så for jag först till Cornelia och var där några timmar, vi hann se en film och prata med en jätte gullig kille :D
Och vid halv 5 åkte jag och Vilma till Nolia där vi skulle titta på hockey (Sunderbyn mot Piteå). Gabi och Sanne var också där, så vi var med dom. Matchen slutade iaf 4-3 till Piteå.. 

Idag har det typ inte hänt något speciellt, skola bara. Och sen har jag även hunnit se filmen "New Years Eve" som var gode bra! Och har även tänkt kolla på Project Runaway som börjar om..20 minuter, hihi.
Jaja, nu orkar jag inte skriva mer så puuussss!
 
Tumblr_mdp7zjefca1qiaqpmo1_500_large
 
Sååå jag..
 

If you never try, you'll never know

Tjaaao! Äntligen helg igen, sååå skönt.
Well, igår då vi slutade gick jag, Amanda och Vilma hem och böt om och sen for vi iväg på crossfit. Tycker faktiskt det är jätte kul att gå på det! Och efter det åkte jag iväg på vår första fotbollsträning för vintern, så det blev dubbelträning = nice, hehe.
 
Idag på skolan var vi bara 11 stycken i klassen, eftersom inga bussar körde.. Och vi hade även sovmorgon till 10, dagen var as chill, vi gjorde typ inget speciellt.. Först hade vi SO, sen dubbel gympa, svenska, musik.
 
PUSSSS!
 
644028_372949636132820_979379103_n_large
Hahahahaha åh..

Radioactive - Imagine Dragons

Hoooolaaaa, 3 dagar avklarade av den här veckan och bara 2 kvar! Har inte (vad jag kommer på) gjort något speciellt den här veckan..pluuugg.
Ikväll så ska jag iaf fara till Agnes ett tag tror jag? Och imorgon blir det mest troligt dubbel träning, så det blir braaa.
Hm, vet inte vad jag mer ska skriva, så avslutar det här nu, haha. Vi hööööörs :)
 
70579919130477593_ubpxmz18_c_large

FARSDAG

Hejhej!
Förlåt igen för att min uppdatering är sämst, hehe. Men i fredags gjorde jag inget speciellt, min lillebror hade kalas för släkten så det blev gode mycket fika.. Igår så var jag med Agnes, vi gjorde inte så mycket, bakade bananpaj och bara snackade. Sen hann jag även vara med Vilma ett tag på kvällen. Och så såg jag nya Spiderman filmen med familjen, och den var faktiskt riktigt bra!
 
Idag är det ju farsdag så kan ju passa på att gratta min pappa.. Sååå grattis pappa! :-) Haha, det där vart gode lejt.
 
DUCKFAAAAAAACE.

Thursday



Tja, sned bild!
Har iaf hunnit med en helt ok skoldag och ett kul träningspass med Vilma idag! Hoppas på träningsvärk.. :D Annars har det inte hänt så mycket, så nu ska jag fortsätta se på tv, vi hörs!


Plugg



Sitter med Vilma och försöker få in lite so i skallen, vi får väl se hur de går.. Hehe.


6 November 2012

Hejhej! Då har skolan börjat igen vilket inte känns så himla positivt, prov i SO, engelska läxa och HK läxa tills imorgon, kan det bli sämre? Wiho.. Har väl inte hänt så mycket, idag eller igår så finns inget att skriva! PUSS
 
 
Snodde bilden av Ami, för har knappt någon bild, hehe.

Sunday

Så dålig uppdatering! Var iaf med Agnes i torsdags och hon sov även hos mig, vi såg filmen LOL och bara tog det chill. På fredagen for min familj och våra släktingar till Piteå havsbad. Vi badade, såg på en show, åt god middag och lite så, vi sov även där på hotellet. Igår så var jag med Cornelia, vilket var nice!
Den här dagen har jag knappt gjort något, åt lunch hos mormor med familjen och sen har jag varit med Vilma ett litet tag.
Imorgon är det skola och jag längtar inte någonting alls, åh.. dööö. PUSSSS

You're a troublemaker

Tja blokken, sitter hos Agge nu! Vi har tagit lite stekar bilder så tänkte bjuda på en här nere, den enda som blev halvt normal.. Annars har vi hunnit äta en sked kanel vilket inte rekomenderas! JAJA, nu orkar jag inte skriva mer, chaaao.
 



RSS 2.0