4 vill ha..







V-A-L-B-O-R-G

Glad valborg, tror jag man säger? Haha.. Fast ja, tänkte bara säga det, så att jag inte glömmer!
HadT ;)


I remember me

Som ni kanske ser (?) har jag gjort en ny lejd design. Eller jag böt typ header och bakgrund, och nu orkar jag inte göra någon ny på ett tag tror jag då ;) Men tänkte bara säga det, haha! Onödigt, ohja. Puss på er alla Justin Bieber fans (och ni andra..) Fast som alla vet så älskar alla han! Heido.



The camera lights up! ;*


Catch me if u can!

Hade skit kul igår med Agnes!♥ Först for jag till henne på morgonen ju, eller ja..kring kanske halv 12 och så var vi hos henne ett tag och sen gick vi till statoil och köpte glass, ohyeah! Sen gick vi hem till henne och snacka och sånt och sen kom det massa till Agnes och..haha! Det var något fail. Sen så fixade vi oss och for till stan och sånt. Trodde typ att jag skulle köpa massa men det blev bara en tröja från BikBok, aja.. Sen så var vi med några och sen for jag och Agnes till henne och hämta hennes grejer och tog bussen hem till mig, vi satt typ och väntade i bussen 20 minuter! Och sen när vi kom hem till mig så typ prata vi och hade mys :) Sen så helt plötsligt blev vi as rädda för vi typ trodde det var nån gubbe utanför mitt fönster och sen såg vi att fönstret inte var helt stängt så vi typ fick panik och vågade inte ens stänga det för då trodde vi typ att nån skulle öppna fönstret utifrån och ja..hehe! Men det var scary. Sen idag gick vi till statoil (fast i Nif) och köpte ÅRETS FÖRSTA mjukglass och omb så gott det var!!! Fast bieberguud, nu orkar jag inte skriva mer! Det tog lång tid.
XOXO



Älska mjukglass!


Svar




Svar: Haha, kanske det :D Asså hur jag "gjorde" den..okej, såhär: Mamma hade några bokstäver som man kunde trycka fast på kläder och sånt så då tog vi bara dom bokstäverna jag behövde till tröjan och strök fast dom!



Idag far jag till Agnes sen går vi på tjejkvällen tillsammans sen far vi hem till mig och sover här!
Och btw..




Justin är den finaste♥

Calling him FAKE won't make you REAL
Calling him DUMB won't make you SMART
Calling him WEAK won't make you STRONG
Calling Justin Bieber UGLY won't make you BEAUTIFUL
Calling him MEAN won't make you NICE
Calling him GAY won't make you STRAIHT!

He is a true inspiration for people who think they cant follow their dream! All the haters should just be quiet, okey?!?! One time a belieber, always a beliber!


Sååå sant!
Nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber och letar efter grejer jag kan köpa (Asså t.ex: Justin Bieber tröja och sånt) Har dock gjort en egen, eller ja..Det är ingen bild på han, den ser ut så här:



Dissa fläckarna! Men det blev så med strykgärnet -.-

Måste seriöst köpa nån Justin tröja! Helst en lila, hehe.. Och ja, om jag fick - skulle jag köpa allt med honom!


   
FATTAR NI HUR HIMLA SNYGG HAN ÄR?!?!?!?!?!

Ni kan väl lika gärna få höra en sjukt bra låt med Justin och Sean Kingston, dock sjunger Justin mest i slutet men den är grymt bra! Me like (love!!!)




Won't Stop - Sean Kingston ft. Justin Bieber


OMB, jag älskar Justin Bieber! :D

Sunshine

Gooooodmooooooorniiiiiiiing!

Orkar inte blogga idag, eller vi får se, kanske gör det ändå, men just nu känns det som om att jag inte kommer orka det, h3h3! Så ja, puss! Ha en bra dag ;)



Biebz

Godmorgon sunshines!
Vet ni vad? Jag åt våfflor till frukost och det var sjukt gott, hehe, om ni ville veta ;) Och ja.. Idag ska man till
tandläkaren och fixa något med tandställningen, hade varit mycket bättre om jag skulle till tandläkaren på en
skoldag, så man inte behövt jobba! Aja, skit i det.
Igår var jag ju med Agnes och vi hade kul som vanligt! Först åt vi typ pizza och sen gick vi ut och sånt, sen gick vi hem och åt tårta, yeah! Och sen blablabla, HAHAHA, orkar inte berätta allt, det är drygt att blogga ju, fast vill
ändå göra det. Fast nu orkar jag inte mer, för jag är inte slö, ehne..
Puss!



SERIÖST, ALLA LYSSNAR PÅ VÄRLDENS BÄSTA LÅT NU! MY SWAGGS MEAN!♥


Agnes snart!

Det stavas b-ä-s-t!




LoveLife

Gud vad det är nice med lov!! Love it, love life. Fast det suger att kusinerna inte är här, sitter nästan och pratar med mig själv för det känns som om att Selma eller nån sitter brevid mig ;) Har typ inte så mycket att säga, har nästan inte gjort något idag, typ först vaknade vi 8 för att kusinerna skulle åka då, trött var man ju inte.. Och sen for vi ju till farmor och farfar och sen for vi och åt hos mormor. Sen for jag och pappa ut med mc:n och körde lite, haha! Vi åkte typ en timma eller nå, h3h3.
Blir nog ingen uppdatering imorrn, ska ju vara med Agnes! Fast nu får ni lite random pics, puss!











Kusinerna is gone..

Men tjenis!
Nu har kusinerna åkt tillbaka till Örebro, det känns sjukt tomt och det kommer säkert dröja as länge tills vi ses nästa gång, det är ju 93 mil mellan oss. Aja, nu är vi hos farmor och farfar och ja, typ är här.. :P Och sen kring ett ska vi fara till mormor och äta upp resterna från igår, alltså påskmaten! JUSTE, jag har ju inte ens sagt det, GLAD PÅSK!♥

I påskpresent fick jag och Selma presentkort på Cubus och sen massa godis såklart, h3h3, jag har redan ätit upp allt.. Fast vem kan motstå godis?! Och sen imorgon ska jag kanske vara med bästaste Agnes! Gud vad jag saknat henne, känns som typ 3 år sen vi var med varann men det var typ bara 2 och en halv veckan sen eller nå. Hihi

Kraaaaaaaaaaaam!



Yay, jag nu!


Sommar är bäst ingen protest!

Gaaaaaash, nu är det sommar, eller nja...Nästan, nästan! :D Jag och Selma har då solat idag och sen gick vi till statoil och skulle kolla om dom hade nå goda glassar för vi ska gå och köpa sen, h3h3. Har saknat alla goda magnum glassar så det blir att köpa en sån, om nån ville veta. Fast har inte tid att skriva nu, vill hinna vara med Selma och alla så mycket som möjligt för snart åker dom ju.. Puss på er söta!



DIGGAR INTE BILDEN!!!!


Påsklov!

Hej och sorry för att jag äger på att blogga!
Aa, precis..JAG VET! Men mina kusiner är ju här så har ju typ "fullt upp" hela tiden, men vi har då gooode kul, idag var jag, Selma och Ellen i stan och typ shoppa och sånt, köpte en tröja från cubus och solglasögon från H&M, jag gillart! :) Sen käka vi på subland, typ världens godaste mackor där..Seriöst! Sen har vi typ gjort massa annat eller ja..Inte så mycket, men ändå mycket! Hehe, sen så bastade jag och Selma idag och sen hade vi ansiktsmask och det sticker typ sjukt mycket, man dör litegrann, fast ne, det gör man inte, men typ!
Aja, nu ska jag gå och vara social med resten, haha, så puss!


Men fint!

Fast ne, min desgin är ful nu :) :) :) :) :)
Haha, usch.. Men jag ville göra nå nytt och så blev det så. Nu får ni stå ut med det!
Iallafall, snart kommer Selma och hennes familj, kommer nog kanske bli många bilder då.
Fast nu är det något fint väder så måste gå ut lite snabbt och njuta av det, fast ne.
 
PUSS!




Bild från när jag var med Selma senast, i Örebro 2010! Usch..

GAMLA bilder!

Några bilder från typ 2006 och 2007 ;)












Inga bilder för det funkar inte?

Hello sunshines!


Varför går det inte att lägga in bilder, problems?! Tydligen.
Kan skriva lite då istället, eller ja.. Har typ inte gjort nåt idag, skola, skola, skola, usch. Men iallafall, på lördag kommer hela Örebro hit, typ!
Haha, kusinerna.. Eller först kommer J familjen (orkar inte skriva allas namn, hehe) sen kommer F familjen, yeahyeah. ;)
Kommer bli skit kul, träffar dom ju gode sällan, det var väl september senast, alltså 2010. Fast herregud, då var vi bara där 3 dagar, på 40-års kalas. Nu stannar dom ca en vecka! 
Kommer antingen bli mycket bloggning då, eller ingen! Boom boom boom. Selma har tvingat mig att samla pengar, det har ju som gått bra! Har varken fått mer pengar fast jag har inte heller slösat på nått typ tror jag?
Aja, nu ska jag gå och äta middag, spagetti och veggosås♥

PUSS och här får ni inbilla er att det är massa bilder, okej?

 


11+

Omg, fatta varmt det ääääääääär! Dör...Hinner bara skriva lite snaabt, måste ju ut ;)

Puss!
(Det funkar inte att lägga in bilder?)

VINNAREN.

Hej, jag hade ju bloggsvar tävling och ingen var ju typ med så ja, men jag vet typ inte vem som var mest värdig att vinna så jag drog lott och vinnaren blev... ONORMALFLIKKA! Grattis, haha! :) Jag skickar ett mejl till dig på facebook eller något, sen så får du ditt bloggsvar.




Igår var jag typ med Vilma sen for jag till Agnes och sovde där! Fett kul. Orkar inte skriva mer så puss♥


Hiss & diss i bilder

Hiss, bilder från när man var liten, naw :)






Diss, när det börjar snöa när det nästan är sommar?!?!




Känner mig duktig som hissa och dissa! Ah, fast det var ju för att jag inte typ hade något att skriva om, hehe.. eller jo skola, men vem vill ens höra om den? :O
Puss!

U smile, I smile.♥

Hej bloggen!

Ja ni.. Känns som att det var längsen jag bloggade men det var igår? Aa, iallafall i söndags gjorde jag massa kult, orkar it skriva här, hähä, tar så lång tid och sen igår så gick jag typ till Vilma och hade typ flumm, vi åt först as goda muffins sen nå mega stort cp tuggummi, tog typ 30 min att komma fram till själva tuggummit :o Sen gjorde vi massa fina videos, fast dom är på facebook!

Sen nu så sitter jag typ här och drogar halstabletter, har typ ont i halsen och huvudet, fett nice då, fast nä.
Så halstablettarna tar typ bort lite av det onda, haha..! Sen så lyssnar jag på ängelmusik, HAHAHAHA, Justin Bieber♥

Nu ni..så ska ni få ett hårt slag i magen. HIHI.. slut på detta inlägg. Pusspusspuss. Kan lägga in lite bilder, eller typ 1 eller 2?





GAMMAL BILD.



menade ju 3! ;)


Sk0L4

Då var helgen slut.. Och dags för fängelset, eller juste, menade skolan. Orkar inte, orkar inte, orkar inte. Vi har iaf en ganska slapp dag idag, typ. :p Aja, måste hinna göra mig klar och sånt innan jag ska gå till Vilma.
xoxo!♥


Yeah x3!

Na na nah! Hej på er nürdaR ;) Har som haft en kul dag idag, eller så inte. Var typ in på stan en snabbis med mumy för att jag skulle lämna in min mobil på lagningen, för den är helt cp. Seriöst, den visar/visade ingen teckning 24/7 och jag kunde inte se sms.. Sen så skulle vi gå på stan medans han lagade den, så jag köpte eller ja, fick en hoodie och jeans shorts.
Nu ska jag gå och äta godis (A) Kärlek till det♥



Inte min nuvarande (eller vad det heter) hårfärg!

FIXXXX

.sdjmaksdmkasdsdsdsdmsldmsaldmsmdujent43uy58435b452u4129 :D

Videofinheter

Tjaaa bloggen, nu sitter jag hos Nils och är fett social (a) Hehe, och vihar gjort en mega finhets video som ni ska få se, yeah yeah! Om ni vill asså, klart ni vill! Pläpp bläpp här kommer finheten..



Aa, jag vet att den är så fin och jätte jätte normal,och jätte lång, host. Nu ska jag vara mer social för Nilsen snarkar typ, nästan..hohohoho. Korvpåer!♥





FINHET + MIN NÄSA ÄR SEXIG!!!!!



RSS 2.0