It was only just a dream..

Haha, ååh.. Jag drömde typ en as bra dröm inatt! :( Kan berätta den så att jag it glömmer, okej..

Det var först nå cp som jag inte kommer ihåg. Sen så var jag på en Justin Bieber konsert och typ såg han inte och då bar pappa på en as stor systemkamera och så sprang vi till globen och så såg jag Justin genom en ruta då han typ var på konserten och jag svimmade typ i 1 sekund? Sen var det nån kö till att få träffa han så jag ställde mig i den och sen simmade jag i nå vatten till en brygga med mobilen i fickan och sen stod jag i en as lång kö fast jag trängde mig före alla, sen när det var jag som skulle träffa Justin så var det i en trä källare och så tog han och jag massa bilder, åååh! Sen så var han as söt och sen gick jag fast då kom jag på att jag glömt autografen! Så jag typ kuta tillbaka och ba! JUSTIN, kan du skriva en autograf och han ba: var? Och jag typ: AS STORT PÅ MAGEN! Sen skrev han det, naaw..
VARFÖR KAN IT DET VARA VERKLIGHET?!?!?!?

Best åsåvidare.

Semst updatterin, höhö. Felååååt♥ Men mina kusiner är här och så är det pdol & ja.. Idag fyllde min lillebrööör 10 år, grattis bruur! :) Sen så hade vi kalas för släkten. Sen var alla osociala.. fast.. alla är ju mindre än mig så ja :s 

Imorgon blir det iaf PDOL med Agge! Azum de kommer bli! ='D Sen på lördag kanske vi ska fara och se Veronica Maggio, asså jag och Agnes, hihi. Och sen vill jag köpa en Justin tröja där som är aaaaaaaas fin, vill ha, vill ha, vill haaaaa!
Och ja.. Jag har väl it nå mer och säga? Hehe, kul bloggare man är! Jååååååååå.cooling..

Länkbyte jaO!

http://rreneeolsson.blogg.se/ 
http://rreneeolsson.blogg.se/
http://rreneeolsson.blogg.se/
http://rreneeolsson.blogg.se/
http://rreneeolsson.blogg.se/
http://rreneeolsson.blogg.se/

Fett söt tjej :) Kolla hennes blogg!


Shit!

De suger att blogga. Men jag gör de ändå.. men jag har ju it uppdatera nå men det var för att.. JAG VAR I STOCKHOLM :D Vi var typ på skansken, grönan, tomtits, stan och sånt! De var awesoooome. Men jag ork it lägga in massa bilder, iaf inte nu, hehe.. Slö, jao.  fdsfmldsf. Haha. Men nu är det typ PDOL och imorgon fyller Melker år och jajajaajaj. Var oxå på fotbollsläger nyss, hihi. Kul kul. AJaJAJAJA ååååh, ork it. POSS. =D=D=D=D=D


Booorgarudden!

Tänkte berätta lite vad jag gjort, först så var jag typ med Agnes och sen så sov hon hos mig och jag kommer typ it ihåg vad vi gjorde HAHAH, men kommer iaf ihåg att vi for till henne dagen efter, fail, jaO. Sen typ dagen efter var jag med Cornelia och så sov hon oxå hos mig och vi såg en as bra film! Flickan från ovan, typ en drama thriller tror jag det var? Sen dagen efter for vi till stan och var med Ida Bergdahl! Och sen så idag for jag till borgarudden och var där med Agnes och så var vi typ med några andra oxå. :)


Kommer typ ha en bloggpaus en vecka, tänker it säga varför nu. Men jag gör det sen, haha.Klassen..Saknad & älskad, naw..


70 år!

Idag fyllde farfar 70 ååååååååår och så igår så var typ mamma och pappa på 40års fest och då skulle jag följa med farfar och hämta dom för att gratta han då klockan blev 00.00 HAHA, så när klockan var det börja jag sjunga "ja må han leva" eheheheh. Gode gulligt, naae.
 Sen idag hade han "kalas" och då typ åt jag as mycket tårta så jag blev helt drogad av den och fick typ as ont i magen så jag typ la mig ner och sov, eheheh, neeeeeeestan.
Och så var jag med mina småkusiner, eller små och små.. typ 6 och 10, okej.. hon som är 6 är gode liten, men 10.. är väl såådäääääär? Sen så ville Filippa (hon som är 6 år) att jag skulle platta hennes hår, så då gjorde jag det, hihi. Sen skulle hon fixa mitt hår och det var som sött! ;)

Jajajajajaja, pöuss.yeahyeah, skillad man är ! ;*

SSSMMMÖÖÖRRR

CORNELIA GILLAR SMÖR
JAG GILLAR SMÖR
ALLA GILLAR SMÖR


Tjatja bloggen! Asso jaO. Sitter hos Cornelia nu som ni alla visste, klarrrrrrrrrrt. Men hejeheehhehheeheh asså har inget att blogga om typ, förrutom att jag svettas som en uppsvullen gris. Gode nice. Hihihihi, asså jappppp. Nawnawnaw.


Sdfkdflwm tyer
mxlödwy
er MAEENENEEN
NANANANANN oojojojojojojo jojol
pususususususususususugammmmmmmmmmmmal

Hata hata hata rubrik ;@

Jajaja, har inget att skriva om men Elin sa att jag skulle göra ett långt inlägg för blablablablbala. BFUEBu5h4n 5n3, ork it. Fast okokok, ska ju sova hos Cornelia ikväll och nu ska jag skriva en lista på det vi ska göra....

* Plocka blåbär
* Slicka på blåbär
* Lukta på blåbär
* Göra sylt av blåbär
* Hoppa på blåbär
* Bygga ett nytt eifeltorn grejs
* Fara till Kina
* Köpa en gris
* Bli pensionärer
* Gifta oss
* Köra bil
* TOALETTBESÖK!!!!
* Köpa korvar.. Och kasta dom i nåns face, hihihihihihihi
* Orvar korvar

Intressaaaaaaaaaant.
Och snart ska jag gå och duscha.. Först så börjar man med att starta vattnet så att det kommer ut vatten, SÅKLART. Sen står man och sköljer av sig i 10 minuter och sen tar man schampoo (VÄLJ SJÄLV VILKET) sen sköljer man ut det och sätter i balsam (VÄLJ SJÄLV) sen sköjer du ut det noooga, sen tar du tvål och jajajajaj.

Sen när jag kommer till Cornelia ska vi genomföra listan.. Sen såsåsåsåsåsåsåså SÅS, eh.. Ska jag plocka öronvax i Cornelias öron och hihihii.

Idag läste jag en bok. Den var braa.. Mycket bra.. Mycket myyycket bra. Utan ETT ORD!! Av Linwood Barclay, en utomordäntligt bra FÖRFATTARE, ass0 shiiiet.. Det är som trevligt att läsa, man kommer in i en nyyyy värld, OMGOMG.. Ass0 shiiiiet. Asså undra vad jag heter imorrn? Hilda hilda hildldldldlddlalalalalalalaldadadadada. KÖRV är itte gåt. Asså är det här inlägget långt? Hoppas det.. annars så blir jag ledsen ='( Är det långt? ÄR DET DE????!
Nu ska jag mayyyybe packa väskan, eller justeeeeja, ska duscha. HIHIHIHI, asså shejjjt!ÄT MYCKET GOTT!! MEN INTE FÖR MYCKET.. DÅ KANSKE NI SLUTAR SOM HENNE....KRAM KRAM KRAMMMMMMMMM HIHIH , kräm.....


SOVER HOS CORNELIA!

JaO, det gör jag ;-)


HAAHHAAHHAH

HAHAHAHAHAHAHAH, fatta skillz man har ibland.. HAHAHAHAHAHA, hade typ tryckt på "Ändra redigerare" och då ser man ju it fet text och sånt.. AHAHAAHAHAHAHAH. SKILLLLLLLLLLS.

Nnnnormalt?

Asså whöööt? Det GÅR inte att ladda in bilder? För "ladda in bilder knappen" och alla andra sånna här grejer, typ göra tecten kursiv, fet och ja..allt sånt är borta? Och sen var jag typ trög och tänkte.. hmm, kan ju visa en bild på hur det ser ut och ja..går den att ladda in? NEJ, för blogg.se SUGER ibland, får psyk! Seriööööst. Ajaja, har vart och badat med familjen idag.. Det var as varmt i vattnet, yyyeah. PPPPPPPPPPPPPUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

PHOTOHaha, checKa i skeden ;*Ringo.Sony Ericsson J10i2.Löööv, för er som it ser.Blomma?
Dödad mygga, haha..Jag ♥ att fota!

ddddÄsajn.

Ok ? Ok ? OK????????!
Nejmen.. heeeeeeeeeeej ;p


Henna?

Funderar typ på att färga håret.. med henna? Asså typ naturhårfärg, eller jag vet it. Men det är typ nå sånt, fast vet it i vilken färg isåfall? Finns typ it i blont, så de blir väl nån brun färg. Eller röd? Svart? I dååånt nööw.


Henna eller inget alls? Henna eller inget aaaaaalls???! Vill isf hinna färga INNAN vi far till Sthlm ;-)

Ajoajoajo? ;p

BNU4b54b6j43kwnrfkdsn86uh5jnj635ntin
re85h6n5i4n6n546895ni6rmngei
rn685bntnrejutn85h6nti5ngtiren685hnter85h8n58en8tne8t5nt8eteth5et85eth58
ethirhhlk6nk5ln6k5ln46
5kln6k46n5k6n5i6845h6i5yty4yt64yr8y8r6484y6864hy48
u468n81h88761n86518n671m867m87087r-89r-Uppdatering.nu-r86908w#U¤("H¤U#N¤JN#¤!UJHN
!"#N!"#IN"!#(="!N#"I!#
"!BHDV/ODBD(="IN E#"I)!"#&(!"&#)"HO#N"!K#"U#(=)!#JN!I"#"!)#H!=#I"!#N"JBYgfhffdiknslHfj
nfj45HFSAHLSfkal44s5d4f6sd4f56sd4f5sd45f5456645546
545464g5g5d4ggfgfdgm5i6n54646n45n64i9u34924u024u93u
49249324uu03.


Haha, gölligt inlägg! Nejmen, jag ork typ it uppdatera, gjorde om liiiiite i bloggen!
Typ gjorde en ny header som vart sär, typ bara en bild?
Ork it ha den jag hade, sen så böt jag bakgrund.
Har typ it gjort nååå idag, for och bada med familjen och köpte glass!
 
Och nästa vecka bär det av till Stockholm!
Haha, men puss. ork it skriva nå, det är ddddryyygggt..vackerbild.nu !

PSG

Har ju vart bäst på att uppdatera, men det har vart psg :D Piteå Summer Games, det var grymt kul! Vi har spelat 4 matcher och vi förlora 3.. men vann en idag! Och i fredags var paraden och det var as mycke lag/spelare osvosv. Fast det var as kul, vår lag sjöng typ högst? Sen igår så var det psgdiscot och det ääääägde! Var dör med Agnes och ja..det var så sjukt kul, alla som it var där missade verkligen något! Snart ska jag typ fara till Corneliannnnnn.
Aja, p-ö-s-z.

*Ingen bild, eheheheheh*
RSS 2.0