Jag orkar inte komma på nån rubrik

Tjaaa! Har varit rätt nice väder idag, så jag, Emmy och Moa har varit och badat.. fast inomhus. Hahahaha.. När vi kom till phb så var det as kallt i vattnet, så vi badade inne istället! Fast sen vart det bra väder ute, så vi gick ut och badade då, sen gick vi in igen, hehe. Nån gång (kommer inte ihåg när) så kom mamma och skulle hämta oss, och då köpte vi även glass!
Sen då jag kom hem böt jag om till träningen och sen for jag dit med Kajsa. Sen då jag kom hem har jag typ inte gjort nå, sett lite på OS (HAHA.. no life) PUSSPUSS! 
 
 
Hahaha, ful och suddig och mörk bild, GÖLLIT
 
 

I love everything about you

Heej! Tänkte berätta lite om min dag idag, hehe. Då jag vaknade så gick jag och dushade och sen satte jag mig vid tvn, satt där gode länge och såg massa program. Satt även vid datorn samtidigt, hehe. Och sen helt random så kom Vilma, hahaha! Så vi satt och snackade lite och så, sen for vi till biblioteket för jag skulle lämna 2 böcker och Vilma skulle låna!
Sen for jag till mormor, där mina tremänningar Emmy och Moa var, det var aaaaas länge sen jag var med dom senast, flera år typ. Vi gjorde inte så mycket, gick omkring lite, åt choklad, pratade och såg på tv! Dom ska stanna här tills på lördag tror jag, så kommer nog vara med dom rätt mycket! Imorgon ska vi då iaf fara och bada, tror jag!
Pusss!
 
Img1464119003_large

Freaka som en psykopat

Kvällen igår var sjukt bra! Jag och Agnes for in till PDOL kring kvart över 7 kanske? Vi gick på direkten till scenen där Norlie & KKV skulle spela, dom var grymt bra! Efter det gick vi och åt mat, tacoooos! Hihi. Sen gick vi och mötte upp Agnes och Emma, för jag skulle åka lite med dom, jag hade typ bestämt mig för att åka Star Dancer, fast när jag väl skulle åka höll jag på att dö, dom fick iaf med mig upp och när vi satt oss fick jag typ panik, satt och sa "jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte" hela tiden.. Hehe.
Sen så var den as kul, seriöst! Ville åka den igen på direkten! Så jag och Emma gjorde det. Åh,  den var as härlig.. :D Sen gick vi omkring lite, osv. Sen senare så åkte jag Star Dancer igen med Cornelia och Caprice! Och efter ett tag igen med Naema, hahahaha. Stackars Agnes! Och när jag och Naema skulle åka så hade hon 3 kronor för lite.. Så vi gick och fråga nån random om pengar, och så fick Naema 40 kronor av han, hahahaha.
Well, kring 1/halv 2 så for vi hem till Agnes, tvättade bort sminket och sånt, och kring halv 3 somnade vi. Vaknade klockan 12 idag, och vid halv 2 kom mamma och pappa och hämtade mig.. Jaja. Kvällen vart iaf lyckad! PUSSS
 
Snodde bilden från Agnes blogg, den är iaf från då jag skulle åka Star Dancer.
 
Och så en mycket fin bild, som har bra kvalité från Naema, haha!

Norlie & KKV

Iiiih, snart drar jag in till Agnes i stan, och sen far vi till PDOL! Och där blir det att se Norlie & KKV, så himla nice!Kommer bli sjukt braaaaaa. Blir säkert att åka lite "karuseller" och sånt också, hihi. Får se om jag får med mig Agnes på det också.. Ska sova hos Agnes sen också. Hör av mig sen!
 
Om endast 2 och en halv timme så kommer jag se dom här live!? :-D

Lalala loooove

Hahahahaha, fatta ful headern blev! Den vart typ as liten, men kunde tydligen inte ha större!? Så aa.. Orkar inte bröja byta igen eftersom datorn är hur seg som helst, får typ damp hela tiden. Jaja. Får väl ha det såhär ett tag!
 
Idag har jag iaf varit på PDOL med Agnes! Vilket var nice, förutom att Agnes inte ens var vaken då vi skulle in till stan, så jag ringde typ henne 13 gånger på hem telefonen och hennes mobil, sen då jag nästan redan var framme vakna hon.. Så jag typ bankade på och så kom hon alldeles trött och i sovkläder, HAHAHHAHA. Efter ett tag då hon fixat sig och sånt så fick vi skjuts in av pappa till stan, och det började med att vi gick och käkade god thaimat, samma som jag åt igår.. Hehe. Sen gick vi runt på tivolit, och jag försökte få Agnes att åka, men nej.. Så fick stå och kolla på medans alla andra åkte massa, buhu.. Nej men, ska försöka få med henne imorgon! Vilket nog inte kommer gå så bra..
Sen så gick vi iaf och köpte oss varsin chai latte från Waynes coffee, åh.. Den var så himla god! Sen gick vi runt på lite affärer, provade kläder, osvosvosv. Vid 5 så for vi hem igen, eller Agnes for till sig och jag till mig. Hamnade nästan på direkten vid datorn, vilket jag ju fortfarande är.. Aja, puuuss!
 
Sjukt ful bild på mig, och fin bild på Cornelia.. Men den är iaf från igår, på PDOL!

PDOL

Hej sötisar! Orkar inte berätta massa om vad jag gjort medans jag inte har bloggat, som jag brukar göra.. 
Men iaf, igår så var jag med Cornelia och det var typ sjukt längesen vi var med varandra, 2 veckor ungefär. 
Vi chillade mest, pratade om massa och lite sånt. Sen idag så for vi även in till PDOL! Först gick vi ner till tivolit och det. Köpte 2 stycken biljetter och åkte först "flygande mattan" och sen typ Break Dance eller nå sånt, vet it vad den heter, alla heter ju typ likadant? Hahaha.. 
Sen gick vi på några affärer och kollade lite, fast hann inte gå på PDOL marknaden, eller vad man då ska kalla den.. Sen gick vi och köpte as god thai mat! Sen gick vi runt lite, fick även nån goodiebag grej, hihi. Fast det var typ bara tandborste, tandkräm, servetter, tuggummi och lite mer ;-) Aja, imorgon blir det att gå med Agnes på PDOL, så det blir nice! Pussss.
 

One mile

Känner mig gode stolt som nyss var ute och gick med Agnes, hihi. Vi gick en mil ;-) Ohyeah! Hehehe.

2896131064_72c38e3956_z_large

Don't start what you can't finish!

Heeej! Kom hem från Laisvall/Norge i fredags, det var rätt kul! Vi åkte bil genom Nordnorge typ hela torsdagen, det är så sjuuukt fint där. Sen åt vi massa gott norskt godis! Det var även snö då vi var påväg dit :o 
Sen då vi kom hem så gick vi en promenad i Laisvall och sen dagen efter for vi hem. Och då var jag med Agnes, vi for till phb och såg på en talangjakt och åt glass, hihi. Sen sov jag även där. Igår så gick vi typ först och köpte godis och pling mat (hahahaha), sen gick vi hem och käkade det. Senare på kvällen så for vi med våra familjer och käkade på Max, det blev en lyxshake och greenburger för min del ;-) Sen for vi till Agnes igen och bara chillade och så. Weeeell, puss!
 
 
HEHEHE.

People want to be loved

Hejhej! I måndags så skulle vi (familjen) fara till Arcus badet och då så följde Agnes också med! Det var as kul! Åt gotta, badade osv. Vid 4 tiden for vi hem igen och efter ett litet tag blev Agnes hämtad. 
Och efter ett tag då så kom Cornelia hit, hon sov även över här vilket var nice! Ställde väckarklockan på 10 igår eftersom jag skulle på släktträff klockan 12, så då klockan var typ halv 11 följde jag Cornelia hem en bit. 
Vid halv ett så for vi till släktträffen, och först åt vi lite, sen gick jag och Naema och skulle leta efter ett badställe, fast vi hittade inget som man kunde/fick bada på.. Så vi gick tillbaka och kollade på massa bilder från då min morfar och hans syskon var små/unga (eller vad man då ska säga) 
Sen blev jag och Naema skjutsade till Lilla Granholmen, för vi tänkte bada där. Fast det var as mycket fiskar så jag vågade inte :( Hahahaha.. Sen for vi hem till mig och köpte glass, gick omkring och så cykla vi lite! Hehe.
Sen på kvällen for vi och hälsade på Agnes och hennes familj på borgis, vi badade, åt lite godis och chips och lite sånt!
 
Idag så ska vi (familjen) åka till farmor och farfar i Laisvall och vara där, och imorgon ska vi till Bodø mest troligt, eller någon annan stans i Norge! Så det blir säkert kul. Fast det kommer typ bara vara 11 grader!?!? Haha.. oh my god. Aja, PUSS!
 
 
AHAHAHAHHHA het.

Vill haaaaa

 
Gina Tricot, 99 SEK
 
 
Gina Tricot, 499 SEK
 
 
Gina Tricot, 199 SEK
 
 
Bikbok, 299 SEK
 
Fanns på Gina Tricot.. Men tror dom är slut nu :(
 
 

Thought of you

Tjatja! Efter jag skrivit senaste inlägget så gjorde jag typ inte nå.. Eller jag böt om och lite sånt eftersom jag och Agnes skulle träna lite. Fast ja, vi träna väl it så jätte mycket! Vi sprang lite grann, körde pilates som jag ÄGDE på, eller så inte. Fatta typ inte nå, hehe. 
Sen gjorde vi it så mycket. Agnes sov ju iaf över! Och sen då hon åkt hem såg jag Extreme Home Makeover och sen käka jag lite gröt till lunch och blablabla.. Klockan 4 kom iaf pappa hem med sötaste Vilma som vi skulle vara hundvakt till nu under helgen. Så har gått ut och gått med henne några gånger och så. :')
Idag så for vi (familjen) till Gammelstad och gick på "Medeltidsdagen/dagarna", sen for vi och käka på Max och sen köpte vi godis på Candy World, flåååd. Sen så har jag även hunnit vara med Cornelia ett tag idag, hon for nyss hem! Aja, pussss!
 
 
Sjukt dålig bild, men det är iaf Vilma! :D

Get it started

Heeej! 
 
I förrgår så var jag med Naema, första gången på typ 2 år?! Eller asså.. Vi har typ vart med varann nån snabbis på släktträffar, men inte annars! Så det var nice. Typ direkt jag kom dit så böt jag om till bikini + as stor tröja och shorts, hehe. Vi badade i kläder, yeeeah.
Det tog väl ett tag innan vi ens badade, eftersom det var gode kallt.. Men så slängde Naema ut min sko i vattnet så jag blev tvungen att hämta den = årets första dopp! Hahaha.. Sen sprang jag upp och slängde i hennes sko :-D 
Sen gick vi och böt om och gick till Max och köpte varsin lyxshake, och så hände en as läskig sak som jag typ dog av.. Sen gick vi hem igen och då skulle vi bada igen, fast det var så himla kallt så Naema badade bara, hehe.. 
Sen gick vi in och skrev vackra texter åt varann, hahaha! Blev tvungen att fara hem rätt tidigt eftersom vi skulle äta pizza med kusinerna. 
Sen igår gjorde jag typ inte nå.. Var med kusinerna och så. Det var deras sista dag hära! På kvällen åt vi iaf palt och glass. Göööötta! 
Idag har jag vart på stan med Agnes, först gick vi och åt med våra mammor och Ingrid på Thaigarden, sjuuukt gott! Och sen gick vi omkring lite på stan och så. Sen fikade vi på Röda lyktan, dumlekaka och chailatte, hihi.
Ikväll ska Agnes sova här, vi har även tänkt göra nån träningsgrej Agnes sa.. Rihanna hade typ gjort de eller nå?
Aja.. PUSSS! ♥ 
 
 
SNIKKA

As long as you love me

Tänkte berätta lite om det jag gjort under tiden jag inte bloggat, as usual. Hihi. (eller snarare hur vi fick biljetterna..)
Vaknade klockan 8.30 på fredag eftersom jag ställt min väckarklocka på det. Gick direkt upp och startade datorn. Och sen hade mamma startat den andra. Gick in på ticnet's hemsida, där vi skulle beställa biljetterna till JB's konsert. Och när vi kommit in så var det kö!? Man skulle alltså stå i kö för att komma in på beställnings sidan. Fast biljetterna släpptes inte förens 9.00. När klockan var 8.59 (exaaaakt) kom vi in på sidan, helt överglada! Och då klockan var 9 trodde vi ju att vi skulle kunna boka. Klockan blev 9, men då såg vi en text där det stod: Biljetterna har ännu inte släppts, uppdatera sidan.
Så vi uppdaterade sidan - och då hamnade vi LÄNGST bak i den där kön igen (!!!) Ni ska bara fatta hur sur jag blev. Vi fick stå i kö en halv timma, igen. Och då vi kom in så var alla biljetter slut. Kändes som mitt liv gick under, nej men.. Jag vart så sjukt ledsen och kunde inte sluta gråta.. (ehehe..)
Sen hittade vi en annan sida som hade köpt massa biljetter och sålde dom dyrare, så efter ett tag bestämde vi oss för att köpa där! Så vi HAR BILJETTER NUUU! :D
 
Sen var jag med Agnes både fredagen och lördagen, vi har väl varit överglada och sånt.. Orkar inte skriva så mycket mer om vad jag gjort, så ja.. PUSS!
 
 
 

OH MY BIEBER

JAG OCH AGNES HAR BILJETTER TILL JUSTIN BIEBERS KONSERT, I SVERIGE 22 APRIL 2013, ÅH HERREGUD!!!
523744_465807543429644_959531491_n_large
 
 

The sun goes down, the stars comes out

Tjo, tjenare, heeeej! Har varit rätt nice väder idag, vilket är nice.. Hahaha. Igår sov jag ju hos Cornelia, vi chillade, såg film, åt popcorn och så var vi ju på den där teatern (den var ju inte speciellt bra, men ja..). Vaknade nån gång imorse och efter ett tag gick vi ner och åt lite frukost och sen nästan på direkten hämtade mamma mig.
Då for jag till mormor och hälsade på mina kusiner som nyss kommit! Sen for jag till Agnes och har vart där ett tag idag, vi käkade glass, solade och sånt.
 
Just nu sitter jag bredvid Ellen och bloggar (haha, antagligen?) Jaja. Pusss!
 
Hahah, coolingar alltså!

Come as you are

Ska snart fara till Cornelia! Vi ska fara och se nån teater som Cornelia tvingade mig till, hoppas den är bra? Sen ska jag även sova över dääär. Imorgon måste jag typ hem as tidigt för jag ska hinna träffa mina kusiner och sen vara med Aggepagge. Btw, på fredag släpps ju biljetterna till JB's konsert och jag är as nervös över att jag kanske inte ens får tag i biljetter?! Omb. Wish us luck! (mig och Agnes, hehe.)
Jaja, ska börja göra mig i ordning och packa lite grejs innan jag far till Corny! Pööööss.
 
 4660909_460s_large

Sjukt less på min fula design!

Tjo blokkeeen! Hahaha..
Har varit med Vilma ett tag idag, så det var riktigt niceeee! :D Vi gjorde inte så speciellt mycket, spelade lite fotboll, snackade och såg första avsnittet av Vampire Diaries, det var faktiskt as bra. Så har laddat ner hela första säsongen nu, hehe. Annars har jag mest tagit det lungt, ätit lite glass och läst Biebertime.
Imorgon blir det att vara med Cornelia då hon kommer hem från sin mormor och sen sover vi nog över hos nån av oss. Och imorgon kväll kommer även några av mina kusiner hit, tror inte dom stannar så jätte länge..
Ajaaaa, har inte så mycket mer att säga.. Tror Vampire Diaries laddat klart nu, så ska se nog se andra avsnittet nu. PUSSSS
 
Hahaha..

I will catch you if you fall

Då var psg slut! Igår matchen mot TUS slutade 2-0 till dom tror jag? Kommer faktiskt inte ihåg..
Aja, efter den matchen for vi till Måns match, fast det spöregnade så jag satt kvar i bilen och frös ihjäl. Haha.. Sen då jag kom hem fixade jag mig och sånt, packade massa grejer dushade, osvosvosv. Kring halv sex skjutsade pappa mig till Agnes, där pratade vi mest om massa och sen vid halv 8 fick vi skjuts till Nolia, där PSG-discot var och fatta lång kö det var! Helt seriöst, vi fick stå i kö för att komma in i en timma i bara linne/tshirt, sen regnade det också, så det gjorde ju inte saken bättre precis.. Fast då vi träffade Gabi och hennes kompis var hon hur snäll som helst och lånade ut hennes jacka till oss, så vi turades om att ha den.
Då vi ÄNTLIGEN kom in så gick vi omkring lite, och sen dansade vi massa! Det var nice, fast förra året var bättre..
Vi for hem då discot slutade, vi åt bara lite mat och sen somnade vi efter ett tag eftersom båda var jätte trötta!
Imorse blev vi väckta av Ingrid klockan 20 i 10, hon sa att mamma ringt och skulle komma klockan 10 och hämta mig, så jag fick panik och ringde henne.. Fast sen så behövde hon inte hämta mig (för jag hade med mig fotbolls grejer och mamma trodde jag skulle hem och byta om och sånt...)
Våran match mot ASSI slutade 3-1 till dom, så det sög rätt mycket. Får hoppas att nästa år går bättre! Well, puuuuuuuss.
 
Mmd_22_futbol_en_distintos_idiomas_quien_dara_el_cante_large
 
HAHAHAH..



RSS 2.0