Nyårsafton

Hoppas ni alla får en bra kväll! Min kommer väl inte bli så där jättekul.. jaja, puss!!!


SÖNDAG

Halloj! Min uppdatering har väl inte varit så bäst, men tänkte skriva lite nuuu.
I fredags så kom iaf Agnes till mig nån gång på dagen, och vi gjorde väl inte så mycket! Först såg vi Medan du sov, sen var vi ute ett litet tag, och sen satt vi inne och snackade massa och så. Sen så såg vi filmen Panic Room, och den var rätt bra. Fast jag och Agnes fick lite damp ibland, haha.
Igår (lördag) så for Agnes hem vid 2, och före hon for så kom mamma och pappa hem med iphonen till mig, så glad! Älskar den verkligen! Sen så for jag på min tremännings kalas, och då jag kom hem så var jag med Vilma ett litet tag. Och lite senare på kvällen hann jag även vara med Cornelia!
Idag så ska jag in till stan och se "Berättelsen om Pi" med Naema, och ska nog även kolla om jag hittar något iphone skal.. Well, PUSS!
 
532393_570043663011816_550761547_n_large
TO DIE FOR.

iPhone 4s

Äntligen har jag fått en iPhone!!!! :D


GRATTIS BÄSTASTE SELMIS

Idag fyller världens bästa Selma år! Så tänkte skriva ett litet grattis inlägg till henne här på bloggen, så grattisgrattisgrattis :D
 

You can't lose something you never had

"Godmorgon" för vissa av er! Själv har jag varit vaken ett tag.. Känner mig bättre idag än vad jag gjorde igår. Spelade match mot killarna igår, och vi förlorade, vet dock inte vad det blev. Och efter det då jag kom hem så hade jag feber :( Så det var nog inte så smart att träna, fast tror den har gått över idag. Ska strax kolla tempern, och om jag inte är sjuk så ska jag nog gå på stan med Naema, tror jag!  
Well, hoppas ni får en braaa dag, puusss
 
A5krsuqccaat8cm_large

Trött

 
Halloj, sitter just nu i bilen och ska strax åka hem från Luleå! Har försökt hitta en iPhone 4s, fast alla är typ slut.. Är också jääätte trött och snuvig och vi har match ikväll, så vi får väl se om jag orkar spela :( jaja, puuussss

Julafton 2012

Hejhej! Hoppas alla hade en jättebra julafton. Själv var min bra, fast dock var jag jääätte trött.. Vi åt massa god mat och godis, öppnade julklapparna och såg på lite TV. 
Det jag fick i julklapp var (av det jag kommer ihåg): kläder, smink, godis, bodylotion, bodybutter, 2 sjalar/halsdukar (en svart och en vinröd), en bok, pengar, parfym, showergel, en Samsung Galaxy S2 (dock ska jag nog lämna tillbaka den och köpa en iphone), öronmuffar, armband, bodysplash.. tror nog det var allt?  Jag vart då nöjd. Annars gjorde vi väl inte så mycket igår! 
Och idag har jag varit på släktträff som vi alltid är på dagen efter jul. Naema var där så var med henne och vi gjorde inte så jätte mycket, typ tog massa fula bilder jag tänkt lägga upp sen. ;) Och så var vi ute och vart andfådda av att gå i snön.. sämst vi är. Skratta gjorde vi också väldigt mycket, haha!
 
Har även känt mig jätte trött idag, ont i huvudet, täppt i näsan och så. INTE BRA. 
 

GOD JUL

ÅH, GOD JUL ALLIHOPA! Proppa i er god mat och ha det bäääst! PUSS
 
 

ONE DAY LEFT

Det är JUL imorgon!? Asså det känns verkligen inte som det, fast jag längtar sååå mycket efter alla julklappar och god mat, så nice! Igår så hann jag vara med Agnes ett tag och på kvällen såg jag lite film och så var jag ute med Vilma ett litet tag.
Idag har jag hunnit vara med Vilma på stan ett tag, köpte en tröja från Gina Tricot. Har nog inte tänkt göra så mycket mer idag, ska iaf se uppesittarkväll ikväll :D Får väl se om jag slänger in något inlägg imorgon, men om inte, så ha en SKIT BRA JULAFTON!
 

JULLOV

ÄNTLIGEN ÄR DET JULLOV! Så himla sköööönt, så glad just nu!!! Dör nästan lite.. Och påtal om död, haha. Vi skulle ju alla dö inatt, "jordens undergång". Fast det verkar som om att alla överlevde? ;) Dock trodde jag absolut inte att jorden skulle gå under, men jaja.
Igår så var jag iaf i stan med mamma och köpte dom sista julklapparna, så nu är det klart. Och vi hade även innebandyturnering där vår klass kom 2a av alla lag, vi vann allt utom finalen!
Och den här dagen var as chill, först hade vi mentors där vi lekte lite lekar, sen skoldans och sen mentors igen där vi bara sa hejdå och så.
PUSSS
 
 
 
 

gästblogg - Amandis

hej hej Hildas läsare vi sitter och väntar på matte medans Vilma & ab övergivit oss, cut cut nejdå jag skojar bara. aja de är jobbigt att skriva med Hildas mobil puss

SWEATERS

 
Såg att Kenza lagt upp ett inlägg på hennes blogg med några snygga tröjor, så började kolla runt om jag hittade några som jag själv skulle vilja ha/köpa. För det är ju sååå skönt att ha sånna här stora mysiga tröjor, love it! Dom från gina kanske inte är så jätte snygga, fast jag gillar verkligen dom från Melba. Dock sög kvallan men jaja.
 
 

Mobilblogg

Hejhej! Den här dagen har varit as chill. Vi har typ haft gemensamhetsdag, där vi hade blandade grupper från 5an till 9an. Vi har pysslat, sett film, bakat, spelat innebandy och gjort sammarbets övningar!
Sen hemma har jag och mamma gjort typ cake pops och så har jag hunnit vara ute med Vilma. Bara 3 dagar kvar innan lov nu, puss!



Hahahaha, Elins söta tomte från då vi pyssla.. ;-)

That's me

 

Sista veckan

Hej och förlåååt för dålig uppdatering.. Min helg var iaf helt okej! I lördags var jag på konfa träff och igår (söndag) var kag först med Agnes och sen med Vilma.
Och de känns as nice att det ÄNTLIGEN är sista veckan innan jullov.. :D 
Har väl it något mer att skriva så puuusss!!
 

Så bra!

Tycker verkligen den här låten är bra och hennes röst är SÅÅ bra! Hon var även med i Talang 2008 och vann. Well, tycker ni ska lyssna på den i alla fall!
 
 
Och här är från hennes audition i Talang (fattar inte hur hon kan sjunga så bra och bara vara 10 år här!?):
 
 
 
 
 

12/12-12

Hej! Idag är det den 12/12-12 ifall nu ingen redan märkt det! Haha, så på våran engelska lektion satt alla med mobilerna och väntade på att klockan skulle bli 12.12, sen tog alla massa bilder :D Och sen så har jag hunnit vara och fika hos mormor, eftersom hon och farmor fyllde år igår.
Och ikväll blir det träning, fast det är typ två timmar kvar.. Har väl inte så mycket mer att säga så vi hörs seeeeen!
 
Tumblr_mexa7utiiu1rze58so1_500_large

City

Hejhej! Slutade vid klockan ett idag och då tog jag och Vilma bussen in till stan! Vi gick omkring, testade kläder och så, vi köpte även julklappar och lite annat. Det var riktigt nice, fast kaaallt.. Sen efter det har jag typ inte gjort något alls, snackat lite i telefon och sett tv, hoho.
Jaja, ska hjälpa Ami med hennes design nu så vi hörs! PUSS
 
Tumblr_meufgljcum1rhi5bpo5_250_large
 
Så fin. Om 132 dagar får jag äntligen se dig.. :')

Monday

Åherregud, simprovet var så sjukt jobbigt, så jag höll på dö. Jag var nog även den sämsta av alla där, så det känns ju jätte bra.. Och det känns as skönt att äntligen ha det överstökat! Annars så är det bara endast två veckor kvar till jullov, eller vinterlov som det nu tydligen heter (?) . Och så har vi rätt slappa veckor tror jag, så det är nice.
Nästa vecka har vi typ innebandyturnering och skolans dag eller nå sånt, vi ska pyssla och sånt grejs.
Imorgon är det även vår kortaste dag och då ska jag och Vilma in till stan! Kanske köper lite julklappar och så.
Så ja, det var väl inget mer jag hade tänkt skriva, PUUSS
 
Bjuder på några kul bilder från Amandas blogg!
 
Hahahahahah

We live for - Axento

Tjenare! Den här helgen har varit as tråkig, har typ inte orkat göra någonting och varit trött hela tiden! Var bara hemma igår och bakade pepparkakor, såg några filmer och så. Fast hade tänkt vara med Cornelia snart, så hoppas det blir! Och så ska jag äta middag hos farmor och farfar idag.
Btw, det är bad imorgon och det känns INTE alls bra, för jag kommer verkligen inte klara det. Och jag som ville att helgen skulle gå söligt, men gjorde den det? Neeej.
Jaja, puss!! :D
 
A9qvi3pccaaj0ej_large
 
Hahahahahahaha
 
 

Helg

Förlåt för världens sämsta uppdatering ever. Inte bloggat på heeela veckan, så sorry. Men har faktiskt tränat måndag (fotboll), tisdag (simmade), onsdag (fotboll) och torsdag (crossfit + indoor walking) så nu förtjänar jag godis och massa gott, haha. 
Och träningen igår på Sensia var sista för i år så det var tråkigt, tycker verkligen det har varit jättekul att träna crossfit, plus lite indoor walking. Och hoppas att det kommer fortsätta nästa år. :) Annars har jag väl inget mer att säga förutom att det känns otroligt skönt med helg igen och jag hoppas att den här helgen ska gå jätte segt eftersom vi har bad på måndag (buhuhu). Och ikväll är det även final i X-Factor, så det tänker jag kolla på!!  
PUSS
 
 
 
Snösnösnösnö, hehe.

Första advent

Söndag idag, vilket betyder skola imorgon.. 
Igår så var jag ju som sagt med Agnes i Luleå och det var nice! Vi köpte lite julklappar, käkade god mat på Baan Thai, frös och drack en jättegod pepparkaks latte. Jag kom hem vid halv 6 och vid klockan sju så var jag med Cornelia som även sov över hos mig! Vi såg tv, snapchata, såg Portkod och lite så. 
Har även varit på gudstjänst idag, vilket typ var min första ever tror jag.. Ska ju konfirmera mig så ja :)
PUSSS
 
395159_500981886590772_730158542_n_large

FÖRSTA DECEMBER

Hej! Ska snart gå till bussen och åka in till Luleå med Agnes, så vi ska shoppa lite julklappar och bara ha det nice!
Och jag är SÅ glad att det äntligen har kommit snö, då får man ännu mer julkänslor. Och precis på första december då man verkligen känner att julen är påväg, så det passar finfint med snö, hahaha.. :)
Har iaf precis gjort mig klar och har as tråkigt nu, hehe. Skulle vara rätt bra om tiden kunde gå lite snabbare!
Jaja, tänkte bara skriva det, puss!!
 
 
Ami, jag och Vilma igår, hohoho.



RSS 2.0